Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Francouzský prezident opakuje stejnou zbytečnost jako britská královská rodina

Ten narusitel by mel byt rad ze vubec zije, lezt na takova mista tak ho mohli klidne odstrelit jako teroristu, kor v dnesni dobe.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

"Dle jeho slov s ním policie nakládala jako se zločincem, přičemž prohledávala též obsah paměťových karet a počítače."

... prohlásí narušitel střežené osoby (státníka a vrchního velitele armády) v zemi, která vyhlásila výjimečný stav a předpokládá se jeho prodloužení. Vlastně se divím, proč nebyl na místě zlikvidován ochrankou za použití smrtících prostředků. Novinář je osoba, která nemusí respektovat žádná pravidla, nebo zákony. Požívá nárok na cokoliv bez špetky odpovědnosti. Může být rád, že nebyl zastřelen na místě. Možná měl, bylo by o dalšího namyšleného "já mám nárok na cokoliv" méně.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

> prohlásí narušitel střežené osoby

Myslim ze pan by byl zlocinec i kdyby narusil nestrezenou osobu, vniknout na jakykoliv soukromy pozemek neni svate pravo...

> Novinář je osoba, která nemusí respektovat žádná pravidla

No, tenhle si to zjevne mysli, ale negeneralizoval bych - podle clanku ostatni novinari pochopili kde jsou hranice. Tenhle jedinec nejspis neni nejchytrejsi jabko v kosiku :)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

To je právě ten rozdíl mezi válečným zpravodajem, který riskuje život a musí se řídit kopcem pravidel a navíc přinést pokud možno objektivní reportáž z nějaké opravdové události a namachrovaným paparazzi, který si myslí, že má univerzální novinářský pardon i když se s celým odvětvím bulváru chovají jako šmejdi (neodvažuji se je nazývat novináři, protože si velkou část potravy pro prosťáčky vycucají z prstu).

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

nejsou to novináři, ale hovniváři.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Nerozporuji, nýbrž konstatuji selhání zdravého rozumu a pudu sebezáchovy dotyčné osoby, doprovázené naprostým odmítnutím přijmout odpovědnost za své jednání. Jak může člověk vniknout do střeženého objektu chráněné osoby, umocněné výjimečným stavem a ještě si stěžovat. Vždyť se jedná o sebevraždu v přímém přenosu. Ani blbce nenapadne, aby se podíval z balkónu svého domu na projev POTUS přes optiku své airsoftové kopie odstřelovací pušky. V lepším případě proletí dveřmi zásahová jednotka (mazlit se s ním nebudou), v horším případě rovnou kulka od odstřelovače kryjícího celou akci.

Francie vůbec disponuje sortou zajímavé směsice "novinářů", v tomto případě šlo o válečnou zpravodajku Claudine Vernier-Palliez a její doprovod. Místo, aby hledané osoby (strůjci sebevražedných pumových útoků v Iráku) navedla do náručí zpravodajské služby, domluví si rezervaci na jejich báječném představení u letiště a sestřel letadla Airbus společnosti DHL. Nikdy nepřijala oficiální odpovědnost za vyprovokovanou eskalaci. Nikdy. Naštěstí se přes zásah letadla a ztrátě veškeré hydrauliky se podařilo přistát bez újmy na zdraví celé posádky.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nezapomínejte, že Francie je kolébkou demokracie, a tedy civilizace vůbec. To právě ve Francii vás potrestají zákazem Internetu. Právě ve Francii se rozhodli potrestat úspěšné lidi takovou daní, že z jejich nejlepšího herce je Rus. Z Francie si bereme příklad, když si vzpomeneme na novinářskou redakci, která tak dlouho šťouchala do vosího hnízda, až se vosy nasraly. Ozbrojení tam byli jen dva, stejně neschopní obrany, a přivolaná policie s sebou přivezla tak trvrdý kalibr, až raději nezasahovala; byly to obušky. Proto si z nich bereme příklad, a říkáme "Je suis Charlie" v touze, že budeme jako oni.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Alain Delon je Rus? :-O

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ale ved to je jednoduche... oficialne verejne vystupenia moze fotit kto chce a uverejnovat kto chce. Neohlasene neoficialne vystupenia sa budu trestat 200 rocnym vezenim autora fotografie, ak autor bude neznamy, tak sefredaktora novin. Hotovo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1) pane Ježek nějak jsem ztratil v těch principech, který je ten pravý?
2) vnikl do uzavřené rezidence mi zní dost podobně jako neoprávněné vniknutí tedy trestný čin

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Smirit s cim ? Novinari by se take mohlo stat, ze po vniknuti na cizi soukromy pozemek bude zastrelen jakozto terorista nebo se mu stane jina nehoda, napriklad narazi na hlidaci pejsanky. S tim se musi zase smirit kazdy, kdo leze na cizi pozemky.

Zbytecnost ? Exemplarni pripad, dalsi by to melo odradit pred porusovanim zakona. Novinar je taky jen clovek.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas, ale je to slozitejsi.

Micha se zde pravo na ochranu soukromi v americkem pojeti, teda vlezes nekomu na pozemek bez pozvani, tak te odstreli a holt smula, nemas lezt nekam, kde evidentne nemas - jasne ohraniceny pozemek, kde je treba prekonat prekazku na vniknuti a nebyls pozvan.

Oproti tomu jde opacnym smerem evropske francouzsko-nemecke multikulti, kde se veri, ze podobne kriminalniky jako byl tento paparazi je treba napominat a hlavne vest a ukazovat jim spravnou cestu, pricemz se veri, ze cim ohleduplneji se k nim postizeny bude chovat, tim spise se i paparazi zacne chovat ohleduplneji.

Je mozne, ze se ti evropske multikulti bude zdat pomilene, ale francouzsky prezident je jeho zasadnim protagonistou a tudiz by jakekoli spatne nakladani s chudackem novinarem, ktery si chtel jen vydelat mrzky peniz na zivobyti bylo proste protimultikulturni a spatnym prikladem od fr. prezidenta.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jako obvykle kecas nesmysly a / nebo neumis cist. Pan francouzsky prezident podal trestni oznameni, takze ty tvy fantasmagorie o multikulti a "spatnem prikladu" jsou zcela mimo. A tve znalosti prava jsou zhruba na urovni houpaciho kone, takze se zkus neco doucit nez ho budes komentovat...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Můžeš nám vysvětlit myšlenkový pochod, kde se v tématu vzalo multikulti a EU? Fascinující v jak neuvěřitelně nesouvisejících tématech lidi dokážou najít potvrzení svého stigmatu, že něco (v tomto případě multikulti a EU) je špatně.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ja a multikulti jsme zcela nekompatibilni, nema smysl cokoli vysvetlovat, stejne by to nemohlo byt pochopeno.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No jestli to nemůže být pochopeno, asi tomu schází logika, ale o to mi nešlo. Pořád mi opravdu není jasné co to má společného s paparazzi vs fr. prezident. V úplně monokulturní Evropě (ehm ehm) by se něco na focení na soukromém pozemku vily u moře něco změnilo?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak třeba tebou zmiňovaný USA je multikulti už jaksi z principu, ale jinak souhlasím, tobě je zbytečný něco vysvětlovat... :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

my jenom nechápeme co má společného multikulti s vniknutím na cizí pozemek či do cizího objektu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já dostal nápad. V sobotu se všichni sejdeme před bytem pana Ježka, vlezeme dovnitř a budeme si to tam prohlížet. Pak mu připomeneme Barborku...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Hele Ježku, tohle jsi totálně nedal!!
Tady nejde o žádné odebrání informace, která je na netu, tady jde o regulérní trestní stížnost za proniknutí na soukromý pozemek. To jsou 2 dost odlišné věci.

Ježek se nám začíná postupně propadat do nesmyslného bulváru a píše články jenom pro získání čtenosti a vůbec ho nezajímá správnost jeho informací. Novinářský odpad.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.