Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Modus operandi průměrného Youtubera přes fotografii?

Někteří "plácáním o věcech, kterým nerozumí" docela pravidelně plní stránky jednoho nejmenovaného internetového magazínu...

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Jo taky jsem si říkal, že je autor dost odvážný, když něco takového napsal :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak tim se zivi spousta lidi.... trebars takove lzidnes a podobni velkovyrobci sracek v prakticky kazdem statu na tom vydelavaji majlant...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ohledne fotografovani a yt bych urcite doporucil Tony & Chelsea Northrup: https://www.youtube.com/user/VistaClues

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

I toho bych bral trochu s rezervou, jednak propaguje dost nekompromisně full frame zrcadlovky dvou značek, jednak jsou videa dost o technických parametrech a málo o focení. Jako by kanál dělal jako obhajobu nutnosti mít full frame a ne z radosti k focení. Jinak jo, přes tuhle výhradu má kanál určitě svoje místo.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak s rezervou je potřeba brát každého. Vnáší svůj osobní bias (a vzhledem k tomu, že jejich oblíbená fotografie je wildlife, tak se není co divit, že jsou na zrcadlovkách Nikon).
A co se týče toho, že jsou "review heavy" -- to se týče víceméně všech kanálů a důvodem bude to, že tyhle videa mají větší sledovanost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak tak, všechny tyhle foto kanály je třeba brát jenom jko něco co může formovat nebo změnit váš názor popř rozvíjet vaše nápady, ale to je tak všechno ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale z istých dôvodov sú recenzie a ľahké technické opisy omnoho sledovanejšie. Možností na rozvoj nápadov je omnoho menej, a napríklad celá séria o súčasných aj minulých fotografoch od Teda Forbesa dobrou ukážkou inšpirácie. Nájsť nejaký dobre prezentovaný názor alebo rozbor diela nie je ľahké, pretože príprava si vyžaduje niečo viac ako vedieť prerozprávať niekoľko čísel z katalógu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím, že opravdu "o focení" je na youtube kanálů jako maku spíš se většinou jedná o propagaci sebe sama, nebo o learning kanály.
Jinak určitě chybí: Tony & Chelsea Northrup, Matt Granger, Kai W, CVPTV ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

inych fotografov nesledujem, nezaujima ma ako fotia ostatni. a ja si fotim podla seba pre seba

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

I guess you are a bride-to-be, looking after your unequalled intermingling photographer. Diminish me give you some hints on how to opt the propitious one.
Element of your day and [url=http://tutajzamieszkaj.pl]umozliwia wymiane informacji i opinii[/url]

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.