Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

AMD kontruje: K Radeonům R9 290 dostanete krom 3 her ještě Civilizaci!

Civilization Beyond Earth Radeon Logo
AMD obratem zareagovala na nabídku Nvidie, která k high-endovým GeForce začala přikládat hru od Ubisoftu. A tak nyní s nákupem Radeonu získáte 3 hry dle vlastního výběru plus novou Civilizaci navrch…

Při čtení e-mailu od AMD jsem nejprve chvíli pochyboval, zda jeho obsah chápu správně. Po ujištění, že tomu skutečně tak je, se pochybnosti přesunuly k duševnímu zdraví zodpovědných pracovníků firmy. Po další vlně slev, která v zahraničí dostala Radeony R9 290 a R9 290X až na $269 resp. $299 a která pozvolna prolíná i do České republiky (např. na ab-com.cz už se objevil Radeon R9 290X od GigaByte za 8279 Kč včetně DPH), zaktualizovala AMD i herní bundle.

  • Radeon R9 290
  • Radeon R9 290X
  • Radeon R9 295 X2

Aktualizace se týká všech tří řad vybavených GPU Hawaii, to znamená všech dvousetdevadesátek. I nadále bude v balení obsažen kupón Gold Reward bundlu Never Settle Space Edition, který uživatele opravňuje k výběru libovolných tří her z následujících více než dvaceti (výběr je postupně obměňován, aktuální přítomnost tučně vyznačených titulů je potvrzena od AMD):

  • Star Citizen
  • Space Run (jako Indie Pack)
  • Alien Isolation
  • Habitat (jako Indie Pack)

…Murdered: Soul Suspect, Sniper Elite 3: Africa,Tomb Raider, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs, Dungeon Siege III, Just Cause 2, Dirt 3, Alan Wake, Darksiders 2, Company of Heroes 2, Total War: SHOGUN 2, Titan Quest Gold Edition, Supreme Commander Gold Edition, PayDay 2, Alien vs Predator, Napoleon: Total War, Saints Row IV, The Banner Saga (jako Indie Pack), Guacamelee! (jako Indie Pack), Tales From Space: Mutant Blobs Attack (jako Indie Pack) a DYAD (jako Indie Pack). Indie Packy obsahují vždy dvojici her, ale počítají se jako jedna.

Amd Gpu Rr Space Banner Gold Bundle

Bez ohledu na to, které z her si vyberete, získáte navíc ještě plnou verzi Sid Meier's Civilization: Beyond Earth. Hodnota Gold Reward dosahuje až 2700 Kč, Civilizace se prodává kolem devíti stovek, takže cena balíku her se v případě takového Radeonu R9 290 (~7800 Kč) neslušně blíží polovině pořizovacích nákladů na karty.

Akce se účastní řada prodejců, například 100Mega, Alza, AT Computers, CZC, eD system Czech a TS Bohemia, na Slovensku pak AGEM, Shark a WESTech. Jako obvykle před nákupem nezapomeňte zkontrolovat, zda je vámi vybraná grafická karta v akci zahrnuta.

Zdroje: 

AMD

Diskuse ke článku AMD kontruje: K Radeonům R9 290 dostanete krom 3 her ještě Civilizaci!

Neděle, 9 Listopad 2014 - 20:41 | trodas | AMD si zjevně chystá ukousnout z předvánočního...

Zobrazit diskusi