Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Computex 2015: AMD předvedla koncept FreeSync přes HDMI

Nádhera. Teď jen aby se ten monitor už s tím upraveným firmware prodával. Protože nějaké DIY řešení v úpravě firmware není moc použitelné pro normálního uživatele.

Jinak 30 - 144Hz je víc než dobrý rozsah. Sice by to pro pomalé sčoty chtělo i něco pod 30fps, nicméně pak už plynulost pohybu je stejně jen iluzí, takže... může být :)

Bravo, AMD!

+1
+23
-1
Je komentář přínosný?

freesync je super, AMD je super, a vsetko co AMD robi je super, lenze aj v roku 2015 je najlepsi obraz pre filmy a pre hry 60fps PLAZMA! akurat ze pre tie filmy treba pouzit: reclock + smooth video project. Keby to bolo na plazme, tak by som nemusel pouzivat reclock. LCD malo uz davno zakapat, a oni ho stale pretlacaju.

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Nerobi reclock a SVP to iste?
LCD zakapat nemoze, pretoze ako monitor nemas v sucasnosti nic lepsie. A plazma na monitor je snad nejnevhodnejsie mozne riesenie.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

myslis ta plazma co umrela uz pred lety ?

Proc by neprotlacovali LCD kdyz je jednoduse a leve vyrobitelne s uchazejici kvalitou obrazu .. narozdil od plamy co neda vic nez FullHD za obrovskou cenu

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

100HzTM LCD strčí Plazmu do kapsy nejen frekvencí a plynulostí pohybu u filmů při správně nastaveném playeru i u 4k-60!!!Hz/60fps!/60p (apropo i u 600Hz!! plamovek obraz jemně trhá u videa, neb těch 600Hz není synchronních s fps videa a navíc evfropských 50i nebo 50p není ideální pro 600Hz, nebo těch 600Hz není TM - True Moution - s přepočtem fps na 600fps), a IPS LCD i barevně, natož IGZ LCD kontrastem ve dne (mám 60" a s matným!!! povrchem) a některé! LCD TV - např. moja 60" IGZ LCD kontrastem i večer ;-)

(musel jsem aktivovat svítit logo výrobce zepředu, neb , hlavně moja, nechávala TV zapnutou celý dny, neb si nevšimla ani večer že je vyplý jen satelit, ale né obrazovka - a rozhodně nemluvím o zhansnutí posvětlení)

už aby ale byly OLED ale takové, co se nevypalují jak Plazmovky :-( (na OLED+ na telefonu mám po 4-5ti letech vypálené výrazné siluety tlačítek...)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.