Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

AMD chystá zmutovaný tablet, alespoň podle vlastní reklamy

AMD October 9th 2012 teaser
Na jaře jsme se podívali na reklamu Intelu určenou k propagaci Ultrabooků a aby příznivcům druhého výrobce nebylo líto, podíváme se nyní na obdobu od AMD, která ale míří na trošku jiný segment…

Vezmeme to tentokrát čistě a bez omáčky (pan Pohlreich promine). Reklamní video koncipované formou filmového teaseru prezentuje dvojici agentů, kteří pronikli do laboratoří AMD, kde nacházejí cosi jako tablet, který je za běhu podezřele studený a… zmutovaný.

Pak už následuje jen upoutávka, která nás láká na úterý 9. října, kdy se dozvíme víc. Protože APU Trinity už AMD vydala a do uvedení Piledriveru zbývá více než 5 dní, můžeme předpokládat, že správnou odpovědí na hádanku: „Je to studené a mutuje to.“ bude pravděpodobně: „APU Hondo“.

Nedá se říct, že by tato reklama oplývala koncepčně či umělecky zajímavým ztvárněním, a tak máme pocit, že si nemá co vyčítat se spotem Desperado od Intelu. Byť jde evidentně o nízkorozpočtovou záležitost, která ne(po)běží ani v televizích, slabší účinek, než měly propagační spoty na Ultrabooky, zřejmě nehrozí.


Pokud je vám „trik“ se zavíráním mobilního zařízení do desktopové skříně nějaký povědomý, pak se vám zřejmě vybavilo jedno z prvních představení Trinity, respektive podivná prezentace od Raymonda Dumbecka z počátku ledna.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku AMD chystá zmutovaný tablet, alespoň podle vlastní reklamy

Neděle, 7 Říjen 2012 - 10:27 | Kert | Mě by zajímalo, pro koho točí tato videa. Nic...

Zobrazit diskusi