Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Anička nejen o Linuxu: co když Microsoft koupí Winamp?

"Koupit jej a udělat z něj integrální součást nových sjednocených Windows je smysl dávajícím přístupem." .... toto je zcela nemozne, uz tak se musi prodavat verze bez media playeru, bez IEcka a podobne ....
Winamp skoncil, kdyz pridal prohlizec webu, videi a jeho instalace zabrala stovky mega, zkratka stalo se z nej nero (nechapu, ze to nekdo muze kupovat nebo snad pouzivat).
Pokud MS vazne nejakym omylem a nedopatrenim koupi winamp spolu se shoutcastem .... cili mu ho AOL jen tak prihodi, aby se nereklo, protoze cenu winamp dnes uz vazne zadnou nema ..... tak pochybuju, ze zdrojaky pujdou jinam nez do kose. Jako gesto je samozrejme muze vydat jako open source, ikdyz dost bych o tom pochyboval ... prochazet a upravovat se to nikomu chtit nebude a MS se pod zdrojaky, kdovi jake kvality, tezko podepise a kdyz se pod ne nebude moct podepsat, tak proc by to delal ze?:) To by muselo byt fakt nejak hodne partyzansky a natajno. Takze o tom dost pochybuju, stejne jako dost pochybuju, ze si je zaradi do sveho repozitare, aby je mohli prohlizet aspon externi MVP ... takze asi fakt skonci v kosi:)
Osobne si nedovedu predstavit, kdo by ve vyvoji pokracoval. Musel by vzit fakt nejakou archaickou verzi a delat neco na tom. Na winampu se mi libilo, ze byl prvni a mel tuny pluginu pro vizualizace, ale to je tak vsechno. Dnes jsou tu treba ruzne AIMPy (coz je klon winampu) atd ....
A ty killer app ... no, VLC urcite ne, to je sice dobry prehravac, ale s vyslovene mizernym GUI (jak to uz u open source vzniklem na zelene louce byva). Osobne pouzivam MPC-HC, gui vychazi z sestkoveho media playeru a je o poznani pouzitelnejsi. Mirandu mam taky (patrne kvuli tomu, ze tam mam roky historie .... no, ale spis z lenosti hledat alternativu). A total commander je pro pokrocileho uzivatele no.1 killer aplikace o tom neni pochyb. Dlouhe roky, snad jeste i v drevnich dobach XP, jsem pouzival M602:) Ale pak uz jednoznacne WC/TC, ktera nema ani naznakem konkurenci ... a to, ze jsem ruznych tuxcommanderu a podobnych zrudnosti na motivy TC, videl, ale zadna vzdalene pouzitelna:) Znam jeste jednoho cloveka, co pouziva salamander, ale to je spis vyjimka. Pak jeste hromady BFU (ale je jich cim dal min kupodivu ... i na vzdory vyrobcum protlacujici tablety, delat z lidi ovce) pouzivajicich pruzkumnika a to je asi tak vse.
Na linuxu MC, ikdyz ten jenom, kdyz se potrebuju pripojit na FTP nebo obskurne zjistit pribliznou velikost adresare .... na tomto miste bych se rad nejakeho linuxoveho cloveka zeptal, jestli fakt pro linux neni uz neco pouzitelneho. Pochopitelne bych uprednostnoval konzolovou verzi, ktera by ovsem sla ovladat normalne klavesnici a na kazdem druhem serveru se nerozpadla jak MC. Pokud by to melo nejakou historii FTPek vcetne prihlaseni, zjistovani velikost jednoho adresare (mezernikem jak v TC), pak nejake rozumne vyhledavani v nazvu souboru a i obsahu, slo to jednoduse nainstalovat, idealne jen binarka a config, proste jeden adresar, tak bych byl velmi spokojen:) Necekam, ze to bude TC, ale staci, kdyz to nebude MC:) A taky neco na monitorovani systemu jako je process explorer od MS. Opet, tak daleko se asi clovek nedostane, ale staci kdyz to bude aspon z desetiny tak dobre jak ten defaultni spravce uloh, ale zas by to mohlo byt cirka aspon stokrat lepsi nez h/top:) A taky nejaka lidska a graficka verze dstatu by bodla:)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

100vky mega? Winamp ma 70MB po instalaci ...

jinak hodne lidi pouziva opensource Foobar2000 http://www.foobar2000.org/

Miranda je davno pase, to uz radsi ciste prepsany
Miranda-NG http://miranda-ng.org/
(cca jako Open Office fork Libre Office, ktery prekonal original)

Windows Commander je unikat v kvalite, ale i ten ma sve alternativy jako
Free Commander http://www.freecommander.com/
Double Commander http://doublecmd.sourceforge.net/site/eng/index.html

a pro pametniky neco nahradi Norton Commander / Volkov commander
"FAR manager" http://farmanager.com/
"Midnight Commander" z Linuxu ma i take Windows fork

Putty na Telnet a SSH
WinSCP na praci se soubory na SFTP ci SCP
Filezilla na FTP

k Picassa jako bonus napriklad
Xnview (hlavne pro konverze diky Xconvert)
Irfan

k Ultradit jako napriklad
Notepad++
PSPad

v mnoha smerech se dnes da rozumne vybrat z nekolika alternativ a je jen par specifickych oboru kde opensource ci free projekty proste jeste na placene nemaji ...
(i kdyz pote co leaknuly zdrojaky Photoshop a buhvi ceho jeste z Adobe uz jich moc neni)

jsem zastanecem toho, ze oboji se doplnuje tj nezavrhuji jedno ci druhe

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

miranda a pase, lol

no tak mi vysvetli preco je miranda pase, a preco naka uzasna ng, s nefunkcnou stranku je lepsia

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Treba proto, ze podle vseho temer vsichni vyvojari zdrhli prave k ng? V svnku originalni Mirandy neni uz pres rok zadna znamka jakyhokoliv vyvoje, jen semtam oprava nejaky drobny chybicky. Ne ze bych si vylozene stezoval, klidne bych prijmul hypotezu, ze program dosahl dokonalosti a dalsiho vyvoje netreba. Ale v tom to opravdu nebude.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Miranda=Titanic .... co de ke dnu. Celkově to mezi klientama a protokolama mezi nima vaří, su zvědav na brzkou budoucnost.
Jsou to samý sračky vokoukaný a ještě nacpaný komerčníma sviňárnama, samej špion, data hvízdaj bez kontroly jen to hvízdá, fuj.
A to bohužel dnes již platí o většině takovejchto nástrojů...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

bageR jsi to nepochopil, ja to myslel ve stylu: Miranda je mrtva, at zije Miranda-NG ...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ne, na linuxu stale nic tak dokonaleho jako TC neni. Na Windowsech se TC hodne priblizuje nova preview verze FreeCommander XE.
Jinak na linuxu zacali nejaci dobrovolnici vytvaret SunFlower, vypada to nadejne, ale zatim je jen alfaverze. Pouzitelny je muCommander, ktery bych na linuxu momentalne oznacil za jednicku. Pak se da pouzivat i Krusader, ten uz je dost neprehledny a potom DoubleCommander, ale ten uz je za TC hodne daleko, ma verzi i pro Win, takze ho muze zkusit kazdy, ale jak rikam, zatim je to v plenkach.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak to bych se přel.

Krusader v nastavení "compact" je přehledný a je v současnosti nejlepší pro děžnou práci (používám KDE 4). Dolphin je také dost dobrý (hlavně při práci s KIO slave). Pro plnou funkcionalitu je potřeba mít nainstalován:

ark (od/pakovač),
kate/kwrite (editace, náhled kódu),
gwenview (náhled obrázků),
kdesudo (editace jako root) a
kwalet (uchovává hesla).

Co je to KIO slave?
http://www.maketecheasier.com/quick-easy-guide-to-kde-kio-slaves/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A ma nektery z nich vsechno, co jsem psal? Jinak to mit nainstalovan znamena co? Ze se to musi porad instalovat zvlast? Ja si predstavuju mobilni verzi s jednim adresarem, ktery nekde hodim, pustim jednu binarku a valim.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sice se nám tu gurulix trochu rozvášnit, ale v podstatě ti zodpověděl otázku. Pro Linux je nejlepším více panelovým správcem souborů Krusader a to řadu let. Avšak pokud máš požadavky na konkrétní mapování kláves v programu (což je s odpuštěním do nebe volající pitomost) a na Portable verzi připomínající TC, tak ti zodpověděl otázku Dwarden s Double Commanderem. Oba pro grafické prostředí.

Jinak mne udivuje, že chceš cli verzi správce souborů a grafickou nadstavbu pro dstat. Vím, že jsi linuxový hnidopich (nejsem tu týden), ale tohle celkem mlátí dveřmi. Musíš si ujasnit, zdali chceš pracovat v grafickém prostředí nebo v terminálu. Pokud v terminálu, tak vlastně ani file managera na to cos jmenoval nepotřebuješ. Ale podle toho cos psal, resp. jak si to psal, bych ti doporučil KDE. Tam najdeš mimo jiné také Krusadera, ve kterém si přemapuješ klávesové zkratky podle TC, když je to tak důležité (popř. použiješ doublecmd) a propracovaného správce procesů. Občas bys měl něco v Linuxu odzkoušet, než se do takových komentářů pustíš. Co se MC týče, netuším, cos zkoušel za distribuci, ale ještě se mi nestalo, aby se mi MC "rozsypal" nebo nedej bože spadl.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

gurulix a littleon

Domaci ukol:

Prekopirujte slozku A, ve ktere jsou podslozky AA, BB, CC a v tech jsou umistene soubory *.txt, *.doc, *.xls do slozky A_TXT tak, aby ve slozce A_TXT byly zkopirovany v podslozkach AA, BB, CC jen soubory *.txt.

Predvedte se. A nepodvadet!

Nahodou totiz vim, ze toto lze udelat pod Windows samozrejme pres TC, na linuxu pres prikazovou radku a pres Sunflower. Neumi to ani Krusader a uz vubec ne Double Commander, ktery muze doporucovat jen clovek, ktery v zivote nic nekopiroval. Ten spravce souboru je totiz na tezsi operace naprosto nepouzitelny, samozrejme kopirovat soubor A ze slozky B do slozky C umi, to umi i Pruzkumnik ve Windows. :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

EN verzi:

"CTRL+S" -> *.txt
Result -> tlačítko "Feed to listbox"
"F5" -> zaškrtnout "Keep virtual directory structure"
"F2" (Queue)

Alejo, mohlo to být už ve vyhledání...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro kloudnou odpověď musíte říct "co a jak" používáte (Gnome, Unity, KDE, LXDE).
Osobně preferuju KDE 4.

Jinak pokud si nainstalujete Wine z repozitáře, můžete nainstalovat Total Commander i na Linuxu, viz:

http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=614

Krusader má inteligentěji navržené klávesové zkratky než Total commander, viz Settings > Configure shortcuts, jsou tam pěkně vypsány.

CTRL+D oblíbené (jako ve firefoxu přidat k oblíbeným)
CTRL+L adresní řádek / link (stejně jako ve firefoxu)
CTRL+H zobraz historii (jako ve firefoxu)

CTRL+ALT+N nová záložka (Tab)
SHIFT+sipky přepínání mezi Taby

CTRL+ALT+P označené Pakuj
CTRL+ALT+U soubor unPakuj

ALT+HOME ~/

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No jeste ze nekoupi foobar, winamp je jen jeden ze stovek prehravacu.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Jestli Microsoft koupí Winamp, tak stejně většina lidí bude používat něco jiného. Winamp už zdaleka není skoro jediný dostupný přehrávač a dnes už ho podle mě většina lidí vůbec nezná. Navíc by takto byl odsouzen jako přehrávač pouze pro jednu platformu (windows/windows phone), což mi dnes také přijde jako nevýhoda. Mám pocit, že po delší době se nám tak trochu mění prostředí a pozice Microsoftu už není tak jistá, jako dříve (linux/android/os x/ios/steam os - to vše teď ohrožuje pozici MS více, něž kdy dřív).
Já napříjklad používám JRiver Media Center a je mi jedno jestli jsem v práci na win, nebo doma os x/win/ blbnutí s linuxem. Přehrávač spustím všude. V práci si mohu poslechnut hudební sbírku, kterou mám na pc doma a i kdyby Microsoft skončil ze dne na den, tak media center bude žít dál (doufám).
Navíc nechápu proč by Ms něco takového kupoval, když má ten svůj sice otřesný, ale přece jen přehrávač - wmp.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Steam OS = Linux, IOS = OS X

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Steam OS = linux, to sice ano, ale stejně tak jako android si myslím, že to bude natolik specifické, že se na to bude koukat trochu jinak. ios se ale rozhodně nerovná os X

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

To prostě neokecáte.
Steam OS je velmi pravděpodobně poněkud upravený Debian - standardní distribuce. K tomu standardní ovladače pro grafiky - přesně ty, které třeba Nvidia dodává pro normální desktopový Linux.
Chápu, že někteří jedinci prostě neskousnou, že se bude hrát i na Linuxu (a tím se ta platforma dostane mezi víc lidí) a budou mít snahu to všemožně shazovat, ale bude lepší, když se s tím smíříte.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Já se to nesnažím okecávat :-). Dokonce je pro mě těžší zkousnout, že se na linuxu ještě pořádně nehraje. Jen si myslím, že to se steam os dopadne stejně jako s androidem. Android je také linux, ale jako na linux se na něj lidé nedívají. Je to prostě android. Se steam os to podle mě bude podobné. Pro většinu lidí to bude prostě steam os, ale že to má něco společného s linuxem, nebo že je to přímo další linuxová distribuce, to opravdu většina lidí skoro ani nepostřehne. Stejně tak si těžko dovedu představit člověka, který leta používá např. kubuntu a přiště, když se ho někdo zeptá, co používá za distribuci, tak odpoví "Nedávno jsem přešel na steam os". Zkrátka si myslím, že to bude kategorie sama pro sebe. To už jsem ale od winampu poněkud odbočil. Třeba ho nakonec koupí Valve a přejmenují ho na steamAmp.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pokud MS něco koupí, tak Shoutcast. Jestliže k tomu bude Winamp přívažkem, nechá jej klidně zemřít - však je na čase.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U mě Winamp končil právě někde na konci dvojkové řady. Nevím, co jsem používal potom, ale dnes na všechno naprosto spokojeně používám MPC-HC. I když nedávný přechod k LAV mě zrovna dvakrát nenadchl.

Jasně, MPC-HC nemá spoustu věcí spjatých s hudebními soubory, které měl Winamp, (vlastně mi přehrávání hudebních souborů v MPC-HC přijde jako okrajová záležitost, ale tak to je u mě v reálném životě vlastně taky), ale mně tak nějak nikdy nebavily knihovny médií a podobné věci, takže mi to nikdy nikde nechybělo. Mně jako knihovna bohatě stačí normální adresářová struktura na discích. Winamp mi tedy dlouho nechyběl a chybět mi určitě nebude. Stejně jako mi už dneska nechybí SeaMonkey, kterou jsem používal už jako starý dobrý Netscape Navigator 3.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Co je špatně na LAV?

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Asi nic, možná je to osmičkama, ale mám pocit, že video není vždy tak plynulé. Nějak detailně jsem to nestudoval, prostě jsem zůstal u starší verze :).

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pokud to není moc osobní, jaká je to verze WIFTe? U mě doma se obrázky zatraceně rychle pohybují v MPC-HC 1.7 (už dlouho jsem neupdatoval) a někdy v MPC (unicode build) 6.4.7.5 (uměl přehrávat BIK a SMK, když se do adresáře hodily binkw32.dll a smackw32.dll z RAD Video Tools, pak to bohužel musel guliverkli zaříznout, resp. vyříznout).

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Svata pravda. Winamp je legenda na prehravanie MP3, pripadne OGG. Menej funkcii je niekedy viac. Pristup na net, kniznice ci triedenie podla nejakych blbin mi nikdy nechybalo. Od toho je adresarova struktura na disku, playlisty a ID3 tagy (pripadne ficurky na batch editaciu ID3 tagov v.1 a v.2). Winamp nemalo nikdy zmysel pouzivat na nieco ine ako audio prehravac. Svate posledne verzie dvojkovej rady 2.90/2.92/2.95. Pouzival som donedavna 2.95, dokonca aj s filtrom pri docasnom pobluzneni s MP3Pro. Nezvladal celkom dobre streamove URLka internetovych radii, tak som presiel na verziu 5. Ale mozno by to chcelo len pohrat sa s nastavenim, kesovanie, buffer a tak ...

Avsak nikdy nezabudnem na ten sok (ci skor omyl historie) v podobe Winamp 3 Mad. Radsej hned spravili stvorkovu radu ...

Nebyt problemov s prehravanim streamovanych URLka internetovych radii, dodnes pouzivam verziu 2.95, aj ked uz ma asi pol druhej dekady. Jednoducho MP3 je vzdy MP3, takisto ako GIF je vzdy GIF, ci uz 87 ci 89.

Detto ACDSee 3.11. Svaty kus softveru, tusim to vyhralo v nejakom CZ casaku softver roka 2000. Necita exoticke formaty, ale priznajme si, kto dnes pouziva JPEG2000, ci ine exotiny? Na zaklad ako JPG (+ dalcsich 30 formatov) to staci. Aj tak su svetkly amaterske fotky na 99,999% JPG.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jen malé upřesnění. "Stvorkova rada" u Winampu byla 'skipnuta' a vyšel až Winamp 5 (říkávalo se 2+3=5 a ne 4). :) Ale jinak souhlas i s tím ACDSee 3.1 (build 921), i když dnes ho již úspěšně nahradil FastStone.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

FastStone Image Viewer je super, ale bohužel tam nefunguje (není) color management. Jaká škoda, na Widegamut monitoru a s foto v různých profilech klíčová záležitost. Zatím tedy jen na NTB.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Tohle jim tam nefunguje? Ani v nové 4.9? Dobré vědět. Děkuju.
http://i.imgur.com/DePUyDy.png

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Toto funguje jen ve směru korekce ve fotce vloženého profilu do sRGB. Na obyčejném monitoru se tedy fotky budou zobrazovat správně ať jsou sRGB, AdobeRGB nebo něco jiného.

Nicméně správa podle výstupního zařízení není (muselo by tam být výběr na jaký výstupní profil se má korigovat) a z Windows si nastavený profil monitoru nebere (takže na Widegamutu je to přesaturované jako vše kde nefunguje/není CM). Opravdu škoda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Děkuju za info.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

to jsou zase sracky na cdr ...
no jasne, winamp je bastl jak svina ... posledni verze 5.666 me na disku zabira presne 14.4mb, clovek nesmi byt debil, aby pri instalaci nechal vse zaskrkly, ja to mam ciste na hudbu, starty jsou okamzity, a mam to minimalizovany jako malou listicku v pravo nahore ...
a jako knihovnu medii mam jako wift adresarovou strukturu odkud vse poustim total commanderem :))

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

"Anička nejen o Linuxu: co když Microsoft koupí Winamp?"

Tak se z toho Anička udělá....

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby neexistoval Microsoft, tak by si fanaticti linuxaci museli tento ekvivalent dabla sami vymyslet. Bububu, Microsoft.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co to má společného s tímto tématem ?

No, k Winampu - nepoužíval jsem, nepoužívám a ani nebudu. Existují lepší přehrávače. Ale je to věc názoru.
Pokud to takto dopadne, určitě to Winampu neprospěje.

M$ ho do systému podle mne nemůže integrovat, nebo by ho musel očesat, aby neporušoval nějaké licence.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Jen cituji z Pulp fiction:
Už je ti líp, z*rde?

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Není tvoje tvrzení mýtus? V mém okolí na MS nadávají pouze jeho uživatelé. Občas zaznamenám škodolibou poznámku linuxáka, když se windowsákovi něco nejapného v systému děje, ale neslýchám od linuxáků, že by byl MS "ďábel", pokud použiji tvůj termín.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Dospěj, prosím.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

R.I.P. WinAMP. Byla to legenda a jeden z oblíbených programů i u mne v dobách, kdy jsem byl uživatelem Windows. Stejně jako Nero ovšem dostával funkce, které jej zřejmě degradovaly na další hloupý balast všeho možného. To jsem ale již nezažil a bude v mé paměti jako skvělý přehrávač. Pokud jej MS koupí a udrží při životě, bude to jenom dobře. Ale jsem také skeptický.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Ať děláte co děláte, stejnak s tím nic neuděláte.
Dotaz zní: "Co když Microsoft koupí Winamp?"
a hned tady takový emoce...

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Winamp uměl video myslím už ve verzi 1.x Teda minimálně si asocioval přípony ;)
Ohledně petic o uvolnění jako opensource. Což takhle zkusit založit sbírku na Kickstarter nebo něco podobného a ty zdrojáky hezky KOUPIT a pak už si s nima dělejte co chcete?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nechapu co to vsichni melou o balastu a bobtnani. Nejnovejsi winamp mi na disku zabira cca 8MB, nastaveno jen na prehravani audia. Pouzivam jej stejne, v prakicky stejnem vzhledu/skinu uz od roku 1998.

Kazdy trochu rozumny uzivatel si snad lehce pri instalaci nakonfiguruje jestli chce media library, vizualizace, audio/video pluginy, agenta, atd atd... Takze neni problem ho funknce omezit prakticky na stav z prvnich verzi.

Start je taky prakticky okamzity, v pameti zabira oproti jinym programum minimum.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Winamp je nepřeceňovanější přehrávač všech dob :-)
Typická ukázka toho, jak hromada nepromyšleného balastu dokáže zabít dobrou aplikaci.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Někde mi leží velká sbírka všech možných verzí WinAmpu, včetně nějakých v0.9x beta, přes finální v1.0 až po velký boom kolem verzí 2.

Jsem rád, že stačí ještě chvilku serfovat a budu mít sbírku kompletní a uzavřenou. ;)

Osobně jsem tehdy přesedlal na foobar2000 a používám jej dodnes, prostě funguje.

Víceméně souhlasím i s těmi killer aplikacemi.
Můj must have seznam by vypadal asi takto.

Chrome
Total Commander + Android ADB + MediaAudio2 + Secure FTP + VirtualDisk + 7zip + Imagine + ...
Evernote
SugarSync
IrfanView + plugin pack
PSPad
WinMerge
DesktopOK
LibreOffice
Thunderbird
Miranda IM
Foxit Reader
Verdict Free
PicPick
foobar2000
MPC-HC
VLC
Avidemux
OSFMount
TrueCrypt
AutoHotkey

Teprve pak si na tom počítači připadám "jako doma". :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Tyhle ty články jsou o ničem. Je to stejné, jako uvažovat o tom, co kdyby záchody nebyly kulaté, ale hranaté. Buď to tedy někdo koupí nebo to zanikne. Uvažovat o něčem , co nemůžeme změnit nemá smysl.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Mimochodem Trashmane, děkuji dodatečně za češtiny do Winampu, které jste dělal.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.