Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apek Maxpad zkřížil televizi, tablet a x86 AiO PC s dotykovou obrazovkou

Tak to já si dotykový televizor představit dokážu. Člověk si tak leží a když chce něco přepnout, nemusí hledat ovladač, jen zvedne nohu a přepne kanál nohou. Odpadá nutnost hýbat vrchem těla :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nebylo by výhodnější koupit bezdotykovou televizi za 40 tisíc a za zbylých 200 najmout služku, která by dle pokynů přepínala (a ve volných chvílích chystala občerstvení? ;-)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

To uvažuješ jak politici, taky nakoupí levně a pak draze provozují :) (vím, myslels to jako ironie :) )

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

podle fotografie ten ovladac o ergonomii nic neslysel (nechavam ted stranou klavesnici na druhe strane) - timhl se ma skutecne intuitivne a bez "preklepu" ovladat tv? - (o moznosti vyuzivat jen hmat a nedivat se pri mackani na samotny ovladac tady nema smyls ani uvazovat)...

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Nechápu naco dotykovou TV???

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

"Ve světě „chytrých“ televizí, tedy těch vybavených pokročilým operačním systémem, převládá Android, případně WebOS" ..... pekny oxymoron:o)

Jinak celkem zajimave, cena je samozrejme uchylna. Ale tohle muze mit budoucnost ve spojeni treba s baytrailem a treba kinectem (nebo necim jednodussim). Zcela jasne si dokazu predstavit ovladani televize kinectem. Ale muselo by to vychazet o hodne levnej nez reseni s xboxem, protoze takhle si clovek radej koupi ten xbox a ma daleko vic muziky.
Osobne bych plne W8 bral vsema deseti, moznost tam mit normalni prehravac a pripojeni na sit by byla bomba. Kupoval jsem pred 14ti dny TV a chtel bez smartu, proste co nejlevnejsi. Nakonec jsem skoncil prakticky u jedineho mozneho modelu, ktery je v CR dostupny, 42LA620S. Chvastaji se super rychlym dvoujadrem a androidem .... a maji pravdu, je to neuveritelne zdechle a naprosto nepouzitelne:o) Od minule TV tam mam stejne u toho permanentne stary notebook na streamovani a prehravani videa z meho osobniho cloudu:) Ale plnohodnotny system bych v TV urcite ocenil, ale jak vidno, je to zatim jen hudba vzdalene budoucnosti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Microsoft dáva licenciu zdarma pre zariadenia do 9" nie do 50" ! :D

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Co to umi navic nez treba Lenovo All-in-One Touch za nejakych 15 tisic a TV karta za 5 stovek?

Navic v tom Lenovu neni ta silenost od AMD jmenem Kaveri, jejiz vykon nestaci na softwarove dekodovani 3D full HD videa (dve videostopy, treba ze Sony kamer) o 2K a 4K nemluve.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

to je trochu zmatené... v první řadě nejde o Kaveri ale Trinity, v druhé řadě i Trinity A6-A10 zvládá Full-HD3D: http://www.avsforum.com/t/1240499/faq-for-the-3d-htpc/1410#post_23711117 a za třetí Kaveri a některé starší čipy zvládaji i h.265, ale není dokončená softwarová podpora, protože to na produktech, které nejsou vybavené HDMI 2.0, není prioritou: http://www.avsforum.com/t/1512588/after-the-failure-of-amd-to-support-4k...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

"jejiz vykon nestaci na softwarove dekodovani 3D full HD videa (dve videostopy, treba ze Sony kamer) o 2K a 4K nemluve"

Kaveri zvládá softwarově i 4K H.265, pokud použijete všechny jeho výpočetní jednotky. (Tedy...až na to vyjdou ty ovladače, tak si to i užijeme.)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.