Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Fotí váš iPhone 5 růžové fleky? Držíte ho špatně, tvrdí Apple.

Apple si zo svojich zákazníkov robí srandu... iPhone 5 je narýchlo zmontovaný fón ktorý oproti iPhone 4 neponúka takmer nič nové.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

omyl, iPhone 5 je dokonce downgrade :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ještě že ostatní výrobci mají mezi jednotlivými modely tak obrovské rozdíly... (Třeba Samsung Galaxy SII tam teď má III.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud srovnám SGS II a SGS III, tak jsou to celkem jiné telefony nejen vzhledově :F

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je fakt, SGSIII má větší displej a jiný procesor. Ježiš a nedá se to říct i o iPhonech 4s vs. 5?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pokud to bylo mysleno ironicky, tak bych jen podotkl, ze pro me je velkym bonusem razantni prodlouzeni vydrze akumulatoru.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Vždycky jsem si myslel, že mezi jednu z důležitých výhod CMOS oproti CCD detektorům je fakt, že "A CMOS camera is immune to the blooming effect" ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dá se říci, že je to šmejd a firma Apple má ještě tu sprostou drzost to popírat a vlastní chyby házet na zákazníka. Zákazníci by měli přestat tento šmejd kupovat.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

v apple nerobili realne fototesty predtym, nez to pustili na trh? ak je to tak, to je dost pruser....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Novináři by měli být nestranní. Stejně jako mě štve, když někde pořád iPhone vychvalujou, tak mě dost vadí, jak na Diit o Apple napíšou jenom negativní zprávu. Běžte s tim už k čertu, pokud se vám ten telefon nelíbí, tak ho prostě ignorujte a piště si o těch svejch super Ati kartách. Já ten telefon taky rád nemám, ale to neznamená, že nedokážu uznat, že v něčem je povedenej, v něčem ne. A už vůbec to pořád necpu kolemjdoucím (u vás čitatelům).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

křivdíš nám. kdybychom chtěli jen rozjezdit iphone5 do ....., tak napíšeme člnek "10důvodů pro se ip5 vyhnout" a jako první popíšeme květnatě ten průšvih s mapami. nic tkaového si ale u nás nečetl, že?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že je to obecně vlastnost českých médií - negativní zprávy jsou populárnější než pozitivní (ostatně se podívejte na své nejčtěnější články - čtyři z pěti jsou negativní). Než abych něco pochválil, radši upozornim na to špatný, čtenář to má rád...

Chápu, že čtenost je pro každý médium nejdůležitější. Ale takhle se to nezmění nikdy, pořád budem jenom národ naštvanejch, s ničim nespokojenejch, remcajících morousů s blbou náladou. :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

A čo sa podľa teba zmení, keď budeme ako zákazníci bez slova prijímať každý šmejd alebo nekvalitu akéhokoľvek výrobku, hlavne keď nám výrobca bude do očí klamať, že to je úplne v poriadku a chyba je na našej strane?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No, popravde je DIIT vyvazene medium (zatim), oproti napr. iDnes-u, kde je novy oslavny clanek ohledne iphonu minimalne jednou denne :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

jeocz: Nemáš pravdu a dokážu ti to jednoduše. Po vydání iPhone 4S jsme vydali vůbec jeden z nejpozitivněji laděných a nejpochvalnějších článků na na tento produkt, respektive jeho fotoaparát, zatímco všude jen lítala kritika, jak nepřinesl nic nového oproti 4. Podle našeho názoru přinesl výrazně kvalitnější fotky a náš názor jsme dali najevo. iPhone 5 je podle řady názorů úplně boží jen proto, že je "o ikonku" delší. Ve skutečnosti je tento krok proti firemní filozofii, která v době 4/4S ukazovala, jak jsou ikony u větších zařízení mimo dosah palce. A tak jsme na tento rozpor poukázali. Totéž s "kvalitou" fotografií. Pokud jsme zaujatí proti Applu, proč jsme 4S chválili, když by nám snadno prošlo, kdybychom se po něm povozili jako většina ostatních webů?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud tomu tak je, tak to nechápu ještě víc. Podle mých informací je tento stejný problém s fialovým světlem už ve fotoaparátu iPhone 4S. Tam vám tedy nevadil a začal vadit až teď, když to uživatelé (nebo možná konkurence) vytáhli při začátku prodejů Pětky?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

čoveče já o tom problému čtu/slyším poprvé až teď, takže že by to bylo už u 4S? zajímavé.....

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?
+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Prozradím ti něco, co ti evidentně uniká. Česká média jsou obecně zaplavena pozitivními a oslavnými články o každém šmejdu, na který si člověk dokáže vzpomenout. Říká se tomu reklama. Představa, že by nějaký redaktor napsal oslavný článek na některý z těchto šmejdů jenom proto, aby si lidé, jako jsi ty, mohli připadat pozitivně, mi odporně smrdí defektním bruselským myšlením.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To Jeocz: Ja osobne netvrdim ze iPhone 5 je s**t... Ale popravde ty jses presna ukazka masmedialniho cloveka, ktery je hlavne v USA, bohuzel par je jich i tady... Uprimne co je na IPhone 5 tak cool??? Jak jsem to napsal kamaradovi asi pred 14 dni, ktery menil sve pul roku stare 4S za 5tku... Vystihuje to jen jeden slogan aneb "Jsem vic in a mam HO vetsiho!!" jinej rozdil tam neni... Ano je ve vykonu CPU... Ale za tyhle prkotiny jsem cca v nejmensi verzi o 15tis lehci... Za neco, co je sice vic in, ale je to uz nicim neoslnive, designove stejne (asi osvedcene dle prodeju dutym hlavam americkym), bez zadne inovace a niceho... Pamatuju doby kdy jsem si omylem koupil stejne boty jako mel spoluzak ze tridy, a malem jsem dostal pres hubu, ze mam stejny boty... Dnes maj vsichni zelinari stejnej mobil a cejti se vic IN?? No ja bych nerekl...
Popravde chvala bohu za weby jako je CDR, ze maji u odvahu napsat, ze i ten IN vyrobek ma svy velky neduhy o ostatnich vecech co jsem napsal vyse, uz nema cenu psat, neb je kazdy vi... Osobne byl bych hodne rozladeny, byt mezi tema jabkoveckama a koupit si tenhle problem s tim, ze moje starsi odlozena hracka to zvladala lip, a jeste by mi pak vyrobce rekl, ze jsem vlastne dement a neumim drzet mobil... To je presne pristup Applu.. Proto si ho nekoupim... Uz jen ze nesnasim iTunes, design, uzavrenost a stupiditu orezani vseho co jen jde... A to nepisu jako zarytej Androidista (po zakoupeni S2 jsem ji preprodal svemu kolegovi) a vratil se opet na BADU uz jen kuli rychlosti systemu a hlavne logicnosti... Skoda ze Samsung tenhle system poslal k sipku... Ale kazdopadne treba tenhle system umel uz od zacatku copy&paste a prikladat prilohy do mailu atd (cemuz jsem se pri cteni VYHOD posledni verze ios6 docela zasmal)... Takze vysledek? Ano HW je to papirove dobrej, ten nas iPhone 5, ale ma svy mouchy a hlavni problem je APPLE... :(

To CDR: Kluci piste dal veci tak jak jsou!!! Ne tak jak by jsme je chteli!!!

Mimochodem se zacinam modlit aby nekdo se postaral o dovoz znacek jako je treba OPPO.... Zkuste si treba vygooglit co je OPPO Finder nebo OPPO Find 5 :) .... Myslis ze doby kdy CINA byla hnus a bida je davno pryc... Bohuzel jsme jen uzkozraky a uskoprsi a kupujem jen to co nam ty masmedia tlacej do hlavy ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ach moje cestina :D omlouvam se!!! proc to nejde opravit ;)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Proboha, proč já jsem ukázka masmediálního člověka? Já iPhone nemám a nesnášim ho právě z tohoto důvodu.

O iPhone vlastně vůbec nejde, můžeme se takhle bavit o čemkoliv. Já právě upozorňuju redakci na parazitování na něčem módnim za účelem zvýšení čtenosti, a je jedno, jestli je to v kladnym či zápornym tónu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No tak je to ted aktualni a je jedno jestli je to pozitivni nebo negativni... Nema cenu o necem psat rok dozadu, kort v dobe internetu... Branis to tak moc, ze uprimne vypadas, ze mas doma vsechno od Applu vcetne vykousnutyho jablka na nocnim stolku z vcerejsiho usinaciho obzerstvi ;) ... No proste to ber tak, ze o necem se psat musi, a musi to bejt aktual, a bohuzel ted je to Apple a jeho typicky nedomysleny ulety pri vydani nove veci... Tak se o tom pise... Paradoxem na tom je, ze male firme se to stat nesmi, a tohle se periodicky stava firme, ktera je pomalu nejdrazsi na svete a necha si za sve vyrobky nesmyslne platit... A lidi jim za to plati a jeste kdyz v tom maj seky typu antena a fotak atd. tak nad tim mavaj rukou a stejne si to zase koupi... PARADOX ;)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

No docela si to trefil, dost věcí od Applu doma mám, třeba notes. Ale nekoupil jsem si ho kvůli masmédiím, ale kvůli tomu, že mi vyhovuje, dobře se mi na něm dělá, líbí se mi a předraženej mi nepřijde. iPhone se mi nelíbí, přijde mi předraženej, tak si ho prostě nekoupim. Klidně to přiznám, ale nikomu to nevnucuju.

Přesně to o čem píšeš a vadí ti na jiných lidech - totiž to, že nemyslí racionálně a jsou ovlivnění masmédiema, nedokážeš pozorovat sám na sobě. Jsi totiž to samý, ale v opačnym gardu, a tak ti pozitivní kritika vadí, ale negativní kritika ne.

A ty argumenty? Malým firmám se problémy stávají taky, ale nikdo o tom nepíše. Velká a bohatá firma je na zaměřováku všech, protože jí každej úspěch závidí. Takže třeba anténa? Kéž by mi muj Sony Ericsson Ray ukončoval hovor jenom tak často jako to dělá iPhone 4. Ale tim nechci iPhone chválit, aby zas nedošlo k nedorozumění. :-)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

No tak si vyndame karty na stul... Ano mam v praci taky prvni unibody Macbook PRO... V te dobe (3.5roku zpet) nic jineho 13" v podobne konfiguraci a konstrukcni kvalite nebylo... Po prvnim zapnuti a okouknuti MacOSu jen muzu rici WOOOW.... No samo melo to hacek... Pokud si na tom chci napsat mail, zkouknout internet, udelat neco Office tak ok, bohuzel delam do administrace IT a tim padem zacalo s MacOSem peklo... Vecne laborovani, bude nebude mi neco chodit, kdyz ne tak pres emulaci do XP... Ve finale uz pres dva roky tam mam natvrdo sedmicky a vse beha jak ma... A popravde Apply v te dobe byly drazsi opravnene neb jak jsem napsal nic jineho podobneho nebylo, ale dnes jsou to opet predrazeny kusy hliniku... Macbooky s retinou jsou proste drzost a vysmech zakaznikum... Daksi vec co mam od applu je druha verze iPod Shuffle ale jen diky tomu ze se mi libila vydrz a velikost plus, ze po male SW uprave nemusim pouzivat iTunes, jinak bych ho nemel... Ale obe tyhle veci mam diky tomu, ze o nich nekdo neco napsal, at uz pozitivne nebo hanlive... Osobne nove bych si ani jedno za ty penize nekoupil neb Macbook mi dal zamestnavatel a iPod jsem koupil na Aukru za 250... 1500 bych jim za to nedal ;) jako bych nedal v ty dobe 36000 za ten notas... Dnes se rozhoduji po ctyrech letech nad ultrabookem a vim ze Air to urcite nebude neb dalsi jabko nechci at uz kuli cene nebo kuli omezene konektivite (pocet USB,LAN atd)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám doma MacBook Air za 1300.- € a kľudne ti ho za tú cenu predám. Tiež som to kúpil len preto že všetci sa išli pototo, aká je to super bomba na prácu. A samozrejme to všetci písali z vlastnej skúsenosti. Po trojmesačnom trápení sa ho kľudne zbavím. Je to prachstrostý šmejd za nehorázny peniaz. Kto skúsi viac nechce. Každého ľutujem čo naletí, tak ako ja.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Prakticky jste provedli to samé, ne sice v jednom článku, ale v několika samostatných (iPhone je poškozený z výroby, iPhone fotí špatně, iPhone se opozdí apod). Téma "x důvodů proč ne" je přesně tou negativní formou článků kterou kritizoval už někdo nademnou. Navíc těch negativních důvodů se dá najít klidně sto nezávisle na značce přístroje. Přitom by stačilo ukázat obě strany mince a nechat tak závěr na čtenářích. Třeba ty mapy jsou fail protože je má Google našláplejší - a to je takový problém si nainstalovat Google mapy do iPhonu? Není tohle jeden z mnoha důvodů proč existují smartphony???

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Reakce byla na pana Ježka. Každopádně se nám tu začíná rozbíhat slušně dlouhá diskuze, ostatně jako u každého iZařízení. Takže vlastně i spojenost na straně DIIT - docela rozdíl proti recenzi SIII alias krále nebo vysněného Samsungofotodroidu ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

V čem je iphone 5 povedenej?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Proč vidíte jenom to špatné? 99% telefonu je naprosto v pořádku.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Na to jsem se neptal a nič špatně nevidím zajímá mě v čem je povedenej?

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Třeba povedenej procesor?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Takže má menší spotřebu než ten předchozí?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Od teď má procesor jedinou vlastnost spotřebu? Nebo ostatní se vám nehodí?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ne odjakživa u mě má procesor na desktopu na prvním místě výkon a ten na mobilu malou spotřebu... Od nových modelů čekám mimo jiné to že vydrží déle bez nabíječky.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

např: procesor (cpu i gpu), displej, konstrukce (kvalita, hmotnost, rozměry), kvalita zvuku + x vlastností z minulých verzí...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

O předchozí generaci nemluvíme tu vynechme. Co se myslí tou kvalitou, kvalita marketingu? Rozměry jsou větší než předtím, to že je o 2mm placatější je mi na dvě věci. Váhu to má tu samou co měla třeba galaxy 2 v předchozí generaci, a tou kvalitou zvuku se myslí konečně použitelná sluchátka?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

O předchozí generaci mluvíme, protože je "součástí" iP5.

Kvalitou se myslí, kvalita designu (návrhu) a výroby - v tomhle směru ostatní telefony nesahají iPhonu ani "po konektor". Kvalitou zvuku se myslí lepší reproduktor (ale klidně i ty sluchátka)...

"Rozměry jsou větší než předtím"
- jestli to nebude větším displejem...(Musíte data porovnávat trochu víc komplexně.)

" to že je o 2mm placatější je mi na dvě věci."
- Jo, jenom kdyby byl tlustější, to by to zase schytal...

"Váhu to má tu samou co měla třeba galaxy 2 v předchozí generaci"
- Nokia 8310 měla už před deseti lety hmotnost 84g! Kam se hrabe SGS2... (Musíte data porovnávat trochu víc komplexně.)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pche 84g. Alcatel OT-511 se 75g! Ale ten už odpočívá v křemíkovém nebi. :) No nic, konec přestávky, cink, ring volný, můžete se zase prát.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Design je o vkusu tam se o něčem jako "kvalita" nedá mluvit. No a kvalita zvuku na reproduktoru, hmm to jako že mi bude k čemu, nahradím tím reprobedny doma?
Jo a když se bavíme o tom displeji, zase větší a delší placka, kupodivu proti všemu co tvrdil aple dříve o formátu. (že by jejich další vynález nebo to prostě opajcovali jinde protože na to zákazníci slyšeli?)
.....nesahají iPhonu ani "po konektor".... To jako po ten "standardní" ? :))
Ty konektory co nikdo jiný nepoužívá jsou taky vtipné :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jasně, hliník a sklo je rozhodně hnusnější a méně kvalitnější než bakelit. Ad displej... Pamatuješ toho co říkal, že 640kB stačí? Nebyl to ten co říkal, že tahle verze Windows nepadá? Ty standartní konektory už za chvíli nebudou stíhat třeba pro synchronizaci xGB dat. Sice je to maličkost, ale v případě iPod + Mac synchronizace přes firewire rychlejší. Navíc u pětky to vypadá, že by mohl mít USB3

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Hliník je o dost těžší nežli plast, pokud budu chtít být echt super ohledně materiálů, použiju nějakou hořčíkovou slitinu. To že je něco z plastu, neznamená, že je to "méně kvalitní dizajn". Mimochodem doporučuju nastudovat si co je to bakelit... Jo a taky rozdíl mezi konektorem a rozhraním.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A kolik tam toho hliníku je? Úplně stejně jako na Nokii 5800. Plast je méně kvalitní než kov - určitě se ti někdy stalo, že se na krytu utrhl nějaký "caplík" a už to nedrželo tak jak by mělo takže tu nemel kraviny jak je plast kvalitní. Co se konektoru a rozhraní týče tak v tom je právě ten vtip - konektor v sobě skrývá vícero rozhraní, které rychlostně převyšují právě ty standartní usb. Navíc u IP5 je konektor mechanicky odolnější, fyzicky menší a oboustranný, takže to nezkur*i sebevětší nemehlo

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

drk22 | 09.10.2012 - 09:25
V čem je iphone 5 povedenej?

Pokaždé trhá rekordy v prodejnosti ;) Kdysi jsem také nechápal proč, když jsou na trhu hw lepší nebo naopak softwarově více geekovsky přizpůsobitelné přístroje a pak jsem došel k názoru, že těch lidí co se nechtějí donekonečna hrabat v telefonu aby to umělo to či ono je prostě víc. Možná se vám to bude zdát stejně divné jako mě, ale popravdě my co to tu čteme asi nejsme úplně ideálním vzorkem pro průzkum trhu...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Možná, ale problém je že asi rok jsem rozhodně neměl potřebu se v tom telefonu s androidem hrabat, prostě ho používám, co jiného bych s ním taky měl dělat, není to pro mě otázka cool image ale praktické věci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ono je totiž extrémně obtížné nekliknout na titulek článku, který napovídá, že v něm bude někdo kritizovat iPhone. pravděpodobně půlka redakce stojí vedle s velmi ostrýma vidlema a druhá půlka s velmi ostře nabitýma zbraněma...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ale je to přitom naprosto nepodstatné, něco jako dohadování se fotbalových fandů v české lize. V ČR je drtivá většina lidí jen jako prostí spotřebitelé, bez vlastní tvorby nebo pokroku, navíc s mizernými příjmy. Počítám, že naše hodnocení nebo diskuze se nebudou moc lišit od těch na Ukrajině nebo Albánii. Přitom jako spotřebitelé by jsme měli být rádi za každou konkurenci, i za různé nepodarky. Jak jinak se něco může posunout k lepšímu. Samsung má výborné prodeje, Apple také, musí si šlapat na paty a hlídat si v čem budou lepší, co víc si přát. Nikdo nám nic nenutí, není monopol, každý do toho dáváme své vlastní peníze.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Máte sice obecně pravdu, ale tenhle článek je naprosto v pořádku - že to fotí špatně je fakt nikoliv jen názor...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

...fotí špatně stejně jako jeho předchůdce či jakýkoliv jiný mobil. Nulová informační hodnota.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Lzes, predchudce a ani jine (konkurencni) mobily, timto neduhem netrpi.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Teda já nevím, nechápu rejpavé reakce do redakce. Sám používám i počítače Apple a přestože fakt mají spoustu skvělých vlastností (tedy hlavně OS), tak mají i takové co dokáží pěkně hnout žlučí. To je ale i případ Windows, většiny výrobců HW.

Třeba je někdo uvažuje o koupi iPhone 5 s doměním, že kamera je podobně dobrá jako v IP4 (já jsem si to myslel kupříkladu) a takovýto článek popisující chybu detailně pak má docela význam a případného kupce varuje. Případně, až to Apple v příští výrobní várce nenápadně opraví, tak uživatel bude vědět, co si má zkontrolovat a na co dát pozor.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ono je to asi tak, že ta kamera lepší je. Záleží na tom, čemu zrovna chcete věřit. Novináři jsou totiž stejně jako každý jiný značně ovlivnitelní a napíšou, co chtějí, či co jim kdo zaplatí.

A problém s fialovou? Mám ji na fotkách ze Sony Ericssonu taky. iPhone 4S neměl? Kdepak... viz třeba http://thenextweb.com/apple/2012/09/26/the-iphone-5s-camera-suffering-pu...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nevím zda brát vážně článek, kde dokáží napsat nesmysl jako:

"When heated properly, sapphire loses all of its color properties which come from impurities."

Očividně o výrobním postupu a principu zbarvení safíru nemají ani šajnu.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

sorry, ale tady se nezaobíráme vírou

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

A není to tím, že má Iphone 5 safírové krycí sklíčko?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nieco sa im podari viac nieco menej...
napr. podla testov to vypada ze kazdy kus ma kalibrovane LCD.
http://www.anandtech.com/show/6334/iphone-5-screen-performance

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Podle mého skromného názoru si každý zákazník opravdu může za svůj iPhone 5 sám. Tedy pokud mu jej nekoupil zaměstnavatel nebo milující manželka, samozřejmě. :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Apple se zjevně dal na výrobu elektřiny. Jako alternátor slouží Steve, který se v hrobě otáčí nevídanou rychlostí. Steve, vrať se! Moc nám tu chybíš.

p.s.: Nejsem Apple nadšenec a s pravděpodobností blížící se jistě si nic od Apple nekoupím, nicméně se snažím sledovat co se děje obecně. Nyní mám pocit, že co je Steve pryč, tak to jde s kopce.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ale kdeže, mobil, který kvůli zkratu antén nešlo normálně držet v ruce, šel do prodeje za Stevovy éry. Zjevně v Applu všichni používali Blackberry, takže si toho nevšimli. :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To jsou vtipalci kdyz iPhone 4 nemel signal kvuli spatne konstrukci odpoved applu byla "Drzite ho spatne" (bez rukavic...) a kdyz 5 neumi fotit tak odpoved applu "Drzite ho spatne" :D

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Apple se holt snaží vytvořit dojem, že uživatelé iPhone jsou tak mdlého rozumu, že se jim musí říct i jak mají ten mobil držet. No proč ne, každý svého štěstí strůjcem. Ale ať se pak jejich zákazníci nediví, že se jim posměšně říká iOvce, pokud si takový přístup nechají líbit. Čest výjimkám.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.