Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple je obviněn z použití ochranné známky iWatch, která mu nepatří

Opravdu se nebojím, že by si libovolný evropský soud dovolil rozhodnout proti nejsilnější americké firmě - tedy proti nástroji našich pánů, sloužícímu našemu oškubávání.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

však tě nikdo nenutí si to jabko kupovat. Já bych to dobrovolně nikdy neudělal..

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Dneska je fakt vedro, že?

Dost mi to dikcí připomíná šokující větu co jsem tento týden četl v novinách: „Připravili jsme Krulcovi toto ranní menu, aby ochutnal stravu, kterou servírují rozhněvaní proletáři vykořisťovatelům a jejich poskokům. Chudina oškubávaná kapitalisty nemůže vařit z luxusních ingrediencí. K přípravě pokrmu ale bohatě postačila směs benzinu a motorového oleje nalitá na kola vozů,“

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Coto, že Apple nevlastní patent pro libovolný název začínající "i" a velkým druhým písmenem? Apple by totiž s iXxxx mohl oponovat stejně jako kdysi Peugeot se svým x0x značením.

Na druhou stranu jsem smutný jak se kupčí s názvy - někdo odhadne, že Apple bude chtít použít "iWatch" za 10 let, tak ho teď koupí s cílem později Apple vydírat. Tahle praktika je běžná a hnusná. Koukám že iGlass už taky existuje, a na inteligentní sklo to zrovna nevypadá.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

To se děje i s doménama. Pokud jsem to správně pochopil, tak pokud původní majitel "značky" neprokáže smysluplné používání názvu/domény, bude smeten. Notabene takovým molochem jako je Apple.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

A kde to prosim Apple pouziva tento vyraz? Lebo som si presiel ich stranky a vyraz iWatch vobec nenaslo. Tak ze nepreberajte hocaku <>, len aby ste mali clanok o Apple.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.