Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Američani o Apple Watch nemají moc zájem

Necekane ....

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

nevadi mi, ze to je Apple, nevadi mi ze to je priserne drahe, nevadi mi ze funkcie a vydrz su dost otazne ... Ale je to po dlhej dobe produkt, ktory sa mi nepaci a nechcel by som ho mat na ruke.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hodinky nenosím, nenosil jsem je nikdy nosit pravděpodobně nebudu :o).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

To já teď jdu po 15 letech opět otestovat nošení hodinek, na kickstarteru jsem přispěl na Pebble Steel, tak jsem zvědav jestli mě to chytne.

Super jednoduché hodinky s integrací notifikací - úplně optimum. GPS, telefon, herní konzoli, přehrávač hudby atd... mít v hodinkách nepotřebuju :D

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Presne .... zobrazeni notifikaci a hlavne casu .... a aby to melo aspon to, co moje prvni digitalky, BUDIK a stopky .... zbytek jsou kokotiny ..... jako muze se hodit treba nejaky ten fitness tracker, to v klidu, pak jsem v klidu i s denni vydrzi, ale kuwadopc, musi to jit vypnout a hodinkam prodlouzit zivotnost minimalne na rok ....
To, ze apple slapl krute vedle a nebylo treba megaobri kristalove koule, bylo uz jasne z pouziti OLED, ktery se zcela krucialne vymyka u hodinek mysleni trosku zdraveho podprumerneho inzenyra tech hodinek .... takhle maji hodinky podle applu vydrz 48 pri rozsviceni 4x na 4s za hodinu jenom v modu hodinek ..... vse ostatni vyple ... takze z kupeckych poctu vychazi, ze 13 minut sviceni oled displeje a nejaky quartz citac casu, ktery nezere absolutne nic ...... takze kapacita celych hodinek je 13 minut sviceni ..... on tam samozrejme je nekolikajadrovy zcela uchylne zbytecny procesor, co dozere ten zbytek ...... neuveritelne! MS to taky s oledem posral, ale vydrzi udajne dyl a sviti porad ..... ale taky kokoti, ale apple to dohnal k dokonalosti ..... uz jenom to, ze pujdou koupit hodinky za 3/4 mega (!!!!!) a kdyz se na ne podivam, tak nezjistim cas, ale budu muset nekam kliknout ..... nezlobte se na me, jestli budu znit hloupej nez syn televizni rosnicky a vesnickeho idiota, ale KUWADOMEGAPCCOTOJE????? Mi to zni jako sabotaz, jestli apple den pred vydanim nerekne, ze si udelali z lidi prdel a vydrz bude 2 mesice a bude to mit barevny eink .... jinak fakt nevim, ale s applem to jde totalne do rite, muzou timto produktem nasrat tolik lidi, ze je ani iphone nezachrani ..... muze se klidne opakovat ten samy scenar z 90tych let, kdy lidi nejakym vnuknutim zcistajasna procitnou a zjisti, proc by kupovali apple, kdyz windows jsou 10x levnejsi a umi 5x vic veci:o) A microsoft jim tentokrat asi na zachranu nepujci (hehe) a kdyz nemaji Jobse, tak jsou asi dost nahrani a je to uz videt ... cookovo prvni dite bude stejny propadak jak ta konzola (nebo co to bylo), co applu zlomilo na konci tisicileti vaz ......

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jinak je jeste smesna ta snaha vyrobcu udat smejd za kazdou cenu ..... apple taky rikal, ze ma ve vyrobe kolik? 60 milionu tech hodinek? A ze to bude chtit vetsina uzivatelu iphonu?:o) Takove podprahove sdeleni ne?:o)
Je to podobne jak samsung po letech stradani prisel s telefonem drazsim nez iphone a hned nasadil, ze nestiha vyrabet jaka je "UDAJNA" poptavka:o) Delaji ze stupidniho, nicim nezajimaveho telefonu za 3 petky exkluzivitu:o) Onehda jsem cetl nejaky seznam tech nejlacinejsich triku prodejcu .... zvysit cenu, takze clovek ma pocit, ze si kupuje neco vyjimecneho; umele vytvorit poptavku, ze vsichni to chcou a uz se stavi poradnik; rict ze nebudou; ze se cena zvysi (tentokrat jim to u nas treba krasne vyslo s rostoucim dolarem:) ...... uvedeni nove galaxie a ihovinek ma vsechny znaky tvrdeho a necestneho boje o kazdy prodany kus (=vi, ze kvalitou by se to neprodalo).

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Nebylo by lepší se zamyslet sami nad sebou a nad africkým způsobem života místní komunity? tady je každý odborník a vizionář, nejlepší soudci IT, od diskutérů po redaktory. Přitom svět se otáčí přesně obráceně, než prorokují místní, cokoliv na 1.000 Euro je nedostupný šunt a pozlátko, protože máte nízkou minimální mzdu. A co se týká iPhone 6, to dle tohoto serveru měl být propadák století, ve víru žalob nespokojených uživatelů a technický kolaps. Chápu, že cokoliv je za hranou rozumu místních géniů, stačí označit jako iOvce, a je vyřešený nedostatek temné hmoty a energie ovšem asi by stálo počkat na reálné výsledky života, jak to dopadne. Já si také ty ihovínka nekoupím, protože nenosím ani prstínek, natož hodinky. Ovšem rozumy chudých a nekvalifikovaných techniků, nejsou to pravé ořechové na posuzování civilizačního pokroku.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?
+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Kamo, to mi nedelej :o))))))))

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Pobavilo :D rovnako ako verzia s gtx970 :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Američané nechtějí Apple? Myslím, že jsme objevili 8. div světa :D

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Taky je nechci. Jedna z hodně mála věcí, na kterých se s nimi shodnu... :-)

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

americka firma pre americanov, akorat vsetko vyraba u samsungu, gg

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

a je to vlastne "hlidac" casu, ci neceho uplne jineho / watching me watching you /

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že až se rozkřikne, že je to Stroj času, tak půjdou na dračku. Divím se, že neuvedli do specifikací možnost cestovaní v čase hned, jakmile bude vydána potřebná aktualizace, na které se jistě usilovně pracuje. ☺

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ale to je prosim vyborna myslenka pro marketing applu!

Staci vyhlasit, ze spotreba hodinek je tak velka proto, ze nositel tohoto Stroje Casu cestuje v case! Sice zatim jen kupredu (do budoucnosti) a rychlosti 1s za sekundu, ale pro zacatek to staci, ne?

Krasne marketingove tvrzeni a pritom temer pravdive. A pokud se to tvrzeni poupravi, tak ze s toho da udelat zcela pravdive tvrzeni, aby je nikdo nezaloval za miliony.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Když Apple funguje takto: http://9gag.com/gag/aVW7nP2

tak se není čemu divit :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jo, jo, bublina splaskne, Cooka vyhodej a Zeme se bude tocit dal. ;-) (Netyka se to jen Applu, muj nazor je, ze chytre hodinky proste diru do sveta neudelaj, takze souhlas modni vystrelek.)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Urcita moznost rozsirenia smarhodiniek je. Ak sa daju vyrobit pomerne lacno tak ich mozu balit k top modelom telefónov ako doplnok. To by konecne mnohym telefonom ospravedlnilo cenu. A predstavte si ako by vypadala uzasne ta reklama s hodinkami k telefonu. Teraz si nerobim srandu.

Co by tym ziskali výrobcovia?
1) Exkluzivne vybavene telefony.
2) Hodinky sa dostanu medzi ludi "nasilim", ked ich budes mat, aspon deti sa snimi budu hrat.
3) tie deti uz hodinky budu chciet.
4) Ty co nemaju na top model telefonu ale image je najdolezitejsie, si hodinky dokupia. vytvoreny dopit.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Mas pravdu, moznost vnutit to pomoci zdarma prislusenstvi pro smartphone me nenapadlo. Porad tomu sice moc neverim, tohle je opravdu o snizeni vyrobni ceny tech hodinek, ale mozne to je.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Párkrát jsem přemýšlel, že opráším své staré digitálky, co v nich baterka vydrží nejmíň dva roky a jejich mechanické ručičky jsou vidět i na slunci (a samozřejmě i displej pod nimi), jsou lehké, tenké, designově střízlivé ... a vždycky jsem zjistil, že je vlastně vůbec nepotřebuju.

Hodiny, chci-li znát čas, jsou na každém rohu. Na počítači, v MHD, v autě na palubce, na rozích rušných ulic na sloupech atd... prostě téměř zbytečnost. A samozřejmě na telefonu (i hloupém).

Pořídit si předražený krám, který mne bude obtěžovat notifikacema trvale, nejenom, když se rozhodnu být online (notabene sockové sítě? k čemu?), nebo sledovat nějaké absolutně zbytečné blbosti (krokoměr, tep srdce ...), zveřejňovat osobní informace po cloudech? ... Absolutně nic pro mne.

Uzavřený Apple ekosystém? To už vůbec ne.

Prezentovat svou nadřazenost v kolektivu tím, že si mohu dovolit drahý nesmysl? Tuplem ne. Nasrat milý Apple.

Takže až budu mít chuť nosit další krám, vyměním baterii ve starých digitálkách a bude vyřešeno.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.