Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple Watch jsou křehké, přicházejí stížnosti na praskliny a škrábance

Co by ste chceli za tie prachy? :D A viete co je natom najlepsie? Ovca si ich produkt kupi znovu a znovu, nech je to sracka akakolvek. Must have!

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Apple je založen na hlouposti zákazníků, proto si může dovolit prodávat nekvalitní produkty, což se potvrzuje fakty:
1) nekvalitní materiály iPhonu (ohýbá se)
2) nekvalitní materiály iWatch
3) katastrofální bezpečnost veškerých Apple zařízení (opět nejhorší na světě dle posledních statistik)

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Kto si kupi HODINKY, ktore maju taketo parametre:
Neprimerane vysoka cena
Nemyslitelne slaba vydrz baterie
Ho*no to vydrzi
Hnusny design - moze byt subjektivne
?

+1
+37
-1
Je komentář přínosný?

Celkem jednoduše si dokážu představit nákup takových hodinek kvůli designu. To je věc osobních preferencí, někomu se to líbí, tak si to třeba koupí, když uzná, že cena je pro něj akceptovatelná. Chce mít hezké hodinky, tyhle se mu líbí, proč ne.

Stejně tak už dnes akceptuju (byť tomu moc nerozumím a není to úplně můj styl uvažování), že si to někdo koupí proto, že to je Apple. Prostě kvůli té značce.

V krajním případě si to někdo koupí z důvodu kombinace obojího.

Jinak na tom produktu ale podle mě fakt nic vyloženě exkluzivního není. Jak bylo řečeno - výdrž. Tu to má absolutně nehodnou produktu, jenž se hodinkami zove.

Cena je věcí akceptace nebo neakceptace, to je věc, kterou netřeba řešit (dobrá, mohu nanejvýš řešit, že někdo by si to nekoupil, kdyby to stálo pár šušňů, protože si potřebuje dokázat, že „na to má“, někdo se zase nechá nachytat nepravdivou tezí, že „je to dražší, tak to bude i kvalitnější“ - pro mě ten produkt nemá cenu půl haléře).

Mechanická výdrž - jsme u meritu věci - tématu článku (kdo četl dosud můj off-topic, tomu se omlouvám). Jestliže je pravdou, že se ta věc viditelně poškodí - s trochou nadsázky řečeno - „i když se na ni špatně podíváte“, tak je ta věc skutečně šmejd a podle mého názoru nemohou obstát argumenty o exkluzivitě nebo vkusu, protože pak už je takový zákazník podle mě „prostě divnej“ (neboli „nevadí, že se to poškrábe, je to pořád hezké“ nebo „nevadí, že se to poškrábe, je to pořád Apple“ - obojí je imho dost ujeté).

Pak mi z toho všeho vyplývá, že tenhle produkt skutečně pasuje do kategorie iHouno, kterou si kupuje iVovce čistě proto, že to je od eplu a ta iVovce musí mít všechno, co kdy epl vytlačil.

Mám doma staré hodinky, digitálky s repráčkem, které po zmáčknutí tlačítka německy řeknou, kolik je hodin, možná je taky znáte. Pokud ano, jistě víte, že v nich baterka vydrží fakt hodně dlouho, já ty hodinky nepoužívám, jen jsem je odložil a ta baterka je tam už dobrých 20 let a ty hodinky pořád fungují a i na vyžádání řeknou čas. Mají jen jednu vadu: mechanickým provedením jsou nekvalitní, takže první, co se urvalo, byl řemínek, protože osičky roztrhaly ten plast. Proto jsem je přestal používat. Přesto pro mě mají vyšší cenu než fungl nové iWatch, protože aspoň umí to, co mají umět: ukazují (event. přeříkávají) čas, a to pořád. Už přes 20 let na jedno „nabití“. Já nevím, jak kdo, ale já po hodinkách víc ani nechci.

Vlastně si dokážu představit, kdy pro mě budou „chytré hodinky“ artiklem, který mě zaujme. Až to bude umět to, co jeden jistý „COMLINK“ :) (včetně toho, že to auto fakt na zavolání přijede). V ten moment i oželím, když se to bude muset jednou až dvakrát týdně nabíjet :).

+1
+43
-1
Je komentář přínosný?

Jestli to takhle bude pokračovat ještě chvilku, tak vlastnictví tohoto šuntu bude spíš znamená to, že majitel je debil i pro běžné lidi, co se v tomto moc nepohybují, ne že je jako nějakej módní nebo co…protože to je průser za průserem a tohle si koupí fakt jen magor, zvlášť ty předražený s kočičím zlatem…

+1
+33
-1
Je komentář přínosný?

tak treba se to posune do dalsi faze:
me treba hlava nebrala (a stale nebere), ze jsou lidi, co kupuji komiksy, filmove predmety (figurky, mece kostymy) a maj to doma zabaleno v puvodnim obalu (nikdy nerozbaleno), protoze "jen tak je to cenne".. naprosto mimo me chapani :-)
tak treba tohle by mohla bejt cesta: koupit, nechat v puvodnim obalu a byt "sberatelem" - myslim, ze tuhle zatez to vydrzi, staci kdyz apple udela nejakej zatavenej pruhlednej obal a hrdej majitel muze nosit sebou, aby kazdej videl, ze opravdu ma apple produkt - proc ho zatezovat nejakym (jiz beztak omezenym) pouzitim a pouzivanim...

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

..lenže ty zachádzaš do témy zberateľstva. A potom musíš aj tých ľudí s komiksami zaradiť do tohoto, pretože jedného dňa sa môže zbadať, predať to za ťažké prachy, ako zbierku a to sa v Amerike niekedy celkom dobre vyplatí.
....a komiksové postavičky...ok, môže sa to používať, ako hračka, ale dosť často je to aj pre zberateľov.
kdežto u týchto "hodiniek" by si očakával funkčnosť na prvom mieste, málokto vyvalí toľko peňazí za produkt, ktorý nepoužije.
A ak áno, tak to je rovnaký zberateľ, ako tí ľudia s komiksami, ak to náhodou aj nie je tá istá osoba.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

teraz mimo iWatch, 20 rokov je trocha moc na hocijaku bateriu. Tomu sa mi fakt nechce moc verit.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

<i>já ty hodinky nepoužívám, jen jsem je odložil a ta baterka je tam už dobrých 20 let a ty hodinky pořád fungují a i na vyžádání řeknou čas</i>

Tak to je masakr. Gratuluji. 20 let bez změny baterie, to je fantastické.
Já si v roce 1997 koupil (po potopě mě přestaly fungovat mechanické Primky) klasické Casio DB-34H hodinky s nějakou databankou v nich... Made in China.
Od té doby je mám, měnil jsem baterii jen 2x a poškrábané nejsou. Nedávno jsem byl nucen vyměnit řemínek, neb jeho gumové pružné části už poněkud zteřely a počaly praskat. Ale toť vše. Ukazují čas dobře, mají stopky, jakousi databanku na 50 adres nebo co a prostě fungují.

Koupit si hodinky, kde se výdrž baterie neměří v letech, ale v hodinách mě nedonutí nikdo. Leda by mě za to musel HODNĚ platit...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Antennagate, cameragate a teď watchgate. Není to "gatování" trochu trapné?

A k samotnému článku - lidi si koupí zbytečný kus elektroniky se směšnou výdrží na baterii za nesmyslně vysokou cenu, myslí si, že mají něco exkluzivního a luxusního. Je to vůbec exkluzivní, když si to koupí každá ovečka?
Ve výsledku bude mít každá druhá ovečka šuntovní hodinky a akcionáři Applu se budou jenom smát, jak na ovečkách vydělali.

Také si myslím, že všechny "aféry" spíše Applu prospěly. I negaticní reklama je reklama.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

....ale...ako by ste nepoznali oddelenie marketingu v Apple...keď pomenuješ kauzu a začnú o nej ľudia šíriť vtípky, tak sa to pre potencionálnych zákazníkov zmierni...ak však pomenuješ celú sériu káuz...je to zrazu feature výrobkov a súčasť imidžu...zároveň je tu priestor na to,že predsa priekopník má právo na omyly..

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

To si rovno mohli koupit u Cinanu a vydrzeli by vic jak tyhle Apple nepodarky, kdyz ctu:

"drahé řady ze zlato-keramické slitiny" - misto zlata nahrazka kovu a zlata farba k tomu

-nebudu sa vubec divit kdyz u tech nejlacinejsich to nebude ani sklo ale jenom lacine plexisklo.

S tym odiranim kovu na rohu mi to prijde jako s tym hnusnym novym Skoda stribrnym cinskym znaku.

Apple vyrabi nekvalitne, lacino a spehuje, kto by to nechtel?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ale však ono to je od Číňanů. Apple tomu akorát dodá svoje logo.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ono to za ty prachy nema safirovy sklo?? :-o

+1
+49
-1
Je komentář přínosný?

Tomu jsem se taky už divil na jiném serveru, za ty prachy má být safírové sklo v základu... ale to apple nemůže udělat, to by měl malou marži :D

+1
+38
-1
Je komentář přínosný?

myslím, že se někde psalo, že žádná firma není schopna Applu poskytnout dostatečně kvalitní saf.sklo v dostatečném množství a v rozumném čase.... v té době byla řeč o milionech kusů Apple hodinek - to se totiž ještě nevědělo, že takové množství hodinek se rozhodně nestihne vyrobit (ať už z důvodu technických a nebo "uměle vytvořené exkluzivity")

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Slo o iphone 6 a apple watch az ve druhe vlne, GT Advanced Technology si na tom tak vylamal zuby, ze zbankrotoval. Pokud by slo jen o hodinky se sklickem ~3x3cm tak by to nejspise dopadlo jinak, jenze velke oci...

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Nevidím problém, apple dodá za 1000USD k tomu shitu iLeštičku, se kterou si to vždycky 2x denně před dobíjením majitel přeleští.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

kdyz se zakaznik usmeje na apple geniuse, tak mu prelesti i zadarmo :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

=== Obsah příspěvku byl odstraněn redakcí. Příště prosím bez urážek ostatních diskutérů. ===

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Oprava:
Sklo má pouze watch sport (~$350).
Watch(~$500) a Watch Edition(~$10000) mají safír

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

na to lze napsat už jen: Muhehehee

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Vůbec Smartwatch jsou vrcholem lenosti šáhnout do kapsy pro velký display. Na co drandit na malém display, když akorát vyplácám baterku a na ukazování času tu jsou už desítky let spolehlivější, odolnější, s větší vydrží a pro mě i s hezčím designem náramkové hodinky.

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

40 hodin pro hodinky, ty kokso! To je bomba!:o)
Jinak asi bylo jasne, ze se ten kov poskrabe, dyt ted jsem nekde na idnesu videl nejake video, kde to testovali a taky to vypadalo uz hnusne osuntele ........
Takoveho hodinky si koupi ani debil ..... pouze ultradebil ..... vypadaji hrozne, designove to jiste neni ..... a za tu ceny mam ctvery spickove mechanicke hodinky s rocni vydrzi .....

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

"typicke pouziti 15 hodin"
ted jen doufat, ze se Apple nepusti taky do vyroby planovacich kalendaru.... osm mesicu v roce by mi asi nestacilo:-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ja proste porad nedovedu pochopit, ze by mohli prodat vic nez par kusu ....... tohle je 100% idiotskosnobska vec typu aplikace "I'm rich", nic vic! Absolutne nic to neumi, je to male, dotykove, na hovno, vydrz pod hranici tristnosti ...... a drahe je to jak deset kurev + spickove mechanicke hodinky ...... je to osklive, zjevne to ani nic nevydrzi ..... takze potencialni kupci jsou ti nejhloupejsi z nejhloupejsich a tech snad nemuze byt tolik ......

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Taky me to prekvapuje ze blbcu je na svete cim dal tim vic. Navic jejich vyskyt se exponencionalne zvysuje.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Preto nosím G Shock , či betonújem , či sa snažím dostať slečne do nohavičiek , alebo ma zatvorili do sudu s kyselinou a hodili do priehrady tak tieto hodinky vydržia všetko :))

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Ehm, asi se budu dost opakovat po ostatních, ale nedá mi to: Co se dá na tohle říct??? Vymaštěnci co si koupí předraženej rádobyluxusní bazmek od ohryzku a ještě mají drzost vřeštět na netu jak jsou pitomí a naletěli... PATŘÍ VÁM TO!!! :-D

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Kde je ta doba ,kdy mobil vydrzel na jedno nabiti tyden a hodinky mesice-roky?

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Já teda svoji ASHU častěji jak tejdně nenabíjím... Koketuju s Lumčou 635 LTE ale to se ještě uvidí, když jsem se o tom zmínil doma kárala mě žena že nemusím zbytečně utrácet :-D

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Shodou okolností jsem si zrovna říkal, kolik mi vydrží telefon na jedno nabití, vyšlo 8 dní.
(Nabíjel jsem dneska, předtím minulý týden v pondělí, ten týden předtím vůbec a ten předtím v neděli.)
Takže já jsem spokojený :-)

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Po vsech tech pruserech jablka a uz se tesim na dalsi, muzu jen rict a to nejsu skodolibej, DOBRE VAM iOVECKY TAK. Komu neni radno, tomu neni pomoci.

mmj. rekl bych ze bude jen hur protoze dnesni trend je prave tento a to vychova bezmozkovych poslusnych ovci kteri jsou lehce ovlivnitelni klamavou reklamou.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

hmm, pokud by snad nekdy Evropa skutecne prijala ten zakon o zakazu kur**tek ve vyrobcich, tak si myslim, ze nektere vyrobky by byly za kur**tka oznaceny cele:-)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Abych řekl pravdu, Apple a jejich výrobky mne nikdy zvlášť nezaujaly a nemám potřebu je kupovat. Aktivity Apple jsou mi z tohoto pohledu lhostejné. Přesto se mi nelíbí že tyhle stížnosti na jejich produkty někdo neustále dokola vymýšlí a přiživuje. Z mého laického pohledu jsou to mechanické závady a tady není co řešit. Jakýkoliv servis se s vámi v případě těchto závad vůbec nebude bavit, protože se jedná o hrubé a nešetrné zacházení s výrobkem. Soudný člověk si koupí takový výrobek o kterém ví, že vydrží při činnosti a v prostředí, kde se pohybuje. U každého takového výrobku je sáhodlouhý návod, jak funguje a co rozhodně nedělat. S takto drahou věcí normální člověk asi nepůjde surfovat na moři, hrát v písku plážový volejbal, ale je opatrný a zachází s ním delikátně, aby neutrpěl újmu. Takto podle mně uvažuje normální člověk. Toto vidím spíš jako snahu se zviditelnit a parazitovat na produktu.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

"U každého takového výrobku je sáhodlouhý návod, jak funguje a co rozhodně nedělat."

Apple výslovně uvádí, že sklo je rezistentní vůči poškrabání a nárazu ( a tím bychom to mohli uzavřít).

Uživatelé uvádějí, že se poškrabalo nebo prasklo během prvního dne používání i přesto, že s hodinkami zacházeli šetrně. Pokud výrobek nesplňuje vlastnosti uváděné výrobcem, pak má ze zákona obyvatel EU právo na odstranění závady nebo vrácení peněz bez ohledu na to, jestli se s ním servis chce nebo nechce bavit. V USA, pokud není vůle na straně výrobce, se obvykle podobné kauzy řeší hromadnými žalobami, které mají velmi vysokou úspěšnost.

Poměrně těžko se dá uvěřit scénáři, že by uživatel vynaložil $599, záměrně je rozbil a vystavil to facebook nebo twitter. Pokud by to udělal nějaký webzine, tak prosím, může to pro něj znamenat přísun čtenářů. Ale řadový uživatel z toho nemá nic, spíš ho ještě - jak je z diskuse výše zjevné - někteří budou mít za magora, že se nechal napálit. Moc dobře nechápu, v čem by to jeho parazitování spočívalo?

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

I mé nejlevnější hodinky jsou dražší než tento jablečný vergl, přesto se s těmi svými nejlevnějšími hodinkami běžně potápím v moři, řídím loď a nejspíše jsem s nimi již i rozebíral motor. Světe div se , safírové sklo nemá doposud jediný škrábanec a titanové tělo vypadá jak nové.
No a teď to přijde, hodinky jdou již 4 roky v kuse

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

to je jasný důkaz, že nemáš hodinky od Applu :)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

A takhle to bude pořád. Já mám takové už 19 let, ani jediný škrábanec a to jsem je vůbec nešetřil.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Jj, je to ironie. IT portal, ktery bulvarizuje jednoho z nejvetsich a nejuspesnejsich prukopniku v IT. A hrebik do rakve tomu pridava politizujici Behemot, ktery si taky rad kopne do cehokoliv, pritom zatim dokazal v zivote velke hovno. Vetsina zprav je neoriginalnich, prevzatych z nejruznejsich zahranicnich portalu, ne-li bulvarniho zpravodajstvi.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Zas tak divné to není.
Ve zdejší komunitě je hodně klasických ajťáků, kteří prostě ocení víc jaké to má technické možnosti, než že to hezky vypadá.
Takže výrobky Applu postavené hlavně na designu, funkčně osekané a pro různé hackování nezajímavé, je logicky neoslovují.

S tím, že se tu o Applu píše zbytečně často, souhlasím.

„A hrebik do rakve tomu pridava politizujici Behemot, ktery si taky rad kopne do cehokoliv, pritom zatim dokazal v zivote velke hovno.“

Behemot?! Vždyť široko daleko aby pohledal někoho, kdo ty články píše tak důkladně a s takovou znalostí tématu, jako on.

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

"nejvetsich a nejuspesnejsich prukopniku"

Největší ani nejúspěšnější se nerovná nejlepší, ba právě naopak (ano, existují výjimky, Toyotu jsem si koupil proto, že ta minulá i po 24 letech jezdí jako drak, jen na ty terény to už není a bylo potřeba něco novějšího). No nic, zpět k tématu - nejúspěšnější znamená, že odrbala zákazníky o nejvíce peněz. Vypovídá to něco o kvalitě produktu? Ani bych neřekl, spíš o protřelosti obchodního oddělení. Jinak nevím, jak si představujete bulvarizaci, ale poukázání na výrobní chyby je bulvarizace? Že je Zeman ozřalecké hovado taky můžete chápat jako jeho bulvarizaci, já tomu říkám pravý stav věcí a zaplaťbůh ještě existují lidé a servery, kde se nehraje na nějakou korektnost nebo vliv, ale ukazují se věci jak jsou.

Nazývat pravdu bulvarizací chce opravdu nejvyšší verzi iMozku.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

lol, kdyby se to obeslo bez te radoby urazky na konci, tak bych te mozna bral i seriozne. Jo, otec ma taky toyotu, dobre auta.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Vite v cem je jeste s timto apple naprostou jednickou? Kdyz si to clovek koupi, tak vterinu po koupi klesne cena o 99% ..... u tech nejdrazsich o 100%. Kdyz si clovek koupi (drahe) hodinky (=skutecne hodinky), tak cena neklesa, u luxusnich kousku spis roste. U trahych zlatych je to proste investice, protoze zlato se da roztavit, ale co s tou cmundou, co je u applu smichana s keramikou a kdovi jakym bordelem? Z toho uz zlato nikdo neziska .......
Navic Hodinky (dnes budem muset rikat s velkym H, aby se to nepletlo s tema hajzlama od applu, samsung to nastesti jako hodinky nenazval, tot male bezvyznamne plus) vydrzi roky a to nemyslim na baterku, ale moralne ..... kdezto co az bude iphone 8 a applehnuj se stanou nekompatibilnimi?:o)))) A chudaci, co za to vytrisknou 20 litru a pristi rok vyjdou nove:o) S telefonem se da volat, da se prodat, ale co s rok staryma applehnuj? Hodit do skarpy?:o) JO A TO SE VYPLATI! - VYPLATI!!!

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

A panáček pisáček si pohonil ego nebo i něco jiného když dál do článku fotku rozbitého skla z videa kde to pipina, topila, vařila, kečupovala, škrábala nožem, drátěnkou, struhadlem, řezala co to šlo a nakonec po tom mrdla 3kg litinovou pánví a divila se že to křachlo páč předchozí utrapy to vyjma jednoho škrábance přežilo...ale máme křuchanec, dámě ještě krutý nadpis s příchutí apple ovcí a přídáme se do stáda ovcí nadávajicích na ovce..ne není to vtipné už je to smutné...

Neříkám že nejsou negativa nebo ta cena...ale toto co se tu děje je děs, čech to je prostě zvláštní povaha, ne že by to ve světě nebylo také, ale heslem dobré ráno sousede ale ne zas moc to byste mě nasral se stále řídí velká část národa...v plivání jsme prostě úspěšní.
Asi prosto z nás dělaj evropskou montovnu.
Snad tu brzy bude článek jsou Awatsch shit neb se to utopilo v zásadě která sežrala plošáky...
PS: chtěl bych vidět vaše brajtlingy a spol co by řeklo jejich sklo identické vystouplé konstrukce te ráně panví...brajtling nebrajtling neco mi říká že i jejich safir mebude mít tvrdost titanu...

+1
-32
-1
Je komentář přínosný?

Máte pravdu , safír je o 3 body tvrdší než titan :-)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pokud jste byl u toho, když ty hodinky zničila, možná jste jí měl zastavit. Pokud ne, rád bych věděl jak znáte okolnosti vzniku.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Mám telefon, macbook, ipad a iphone. a jejich router kvůli staré věže...s produkty jsem spokojen od doby kdy na trhu ještě neměly ani trochu reálnou konkurenci, a stále mě u nich drží i po 3 letech sw updatovaný výrobek včetně perfektních app(ne jako když M$ vydal po 3 měsících lumií prohlášení že 1 jádro je špatný vývoj a veškerou sw podporu včetně app ruší, to mou sestru po koupení lumie za 17k velice potěšilo, ač při jejím použití to nebylo tak kritické jako při mém...
Z toho důvodu sleduji dění kolem vychytávek etc...
A ano i článek, opět jsou tu dementi s mixerem či hrncem jsem si přečetl...bohužel
https://www.youtube.com/watch?v=Sn0ovf_-uJY
https://www.youtube.com/watch?v=E8sxwK2pJI4
S tou tvrdostí titanu jsem byl dostán :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

vítej, ukázková ofce
důkaz, že hloupost je schopná zaplatit 3x větší cenu za pomalejší a hloupější produkty, které dokáže hacknout i malé děcko (apple je totiž na světě do slova nejhorší v bezpečnosti)

http://goo.gl/u0Wl8b

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Věřit vtípkům z internetu není moc rozumné... neříkám, že by mě iP6 nějak ohromoval, ale zrovna tento fórek je dost vedle a uvádí tam (minimálně částečně) vlastnosti, které nejsou novinkou, prostě v tom telefonu jsou, byly i v předchozím a před-předchozím....

Jako vtip dobrý, ale když to někdo bere vážně, tak to je smutné. Věřit uvedeným nesmyslům je úplně stejné ovcovství jako bezmezně věřit PR Apple.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Dle toho obrázku jse ofce a blb pouze vy a já snad jen dodám že tyto věci jsem pořídil v době vydání iphone4S který v té době měl snad lepší výstup ne slavná gopro cam která je řekněme cenově jinde a navíc obal za 1000czk na me rekre potápění do max 30-35ti metrů v pohodě stačí...
Divím že tu nepřistál rovnou obrázek nokia 3310 vs iphone 3G všemi chudáky všude cpaný obrázek...
Hryzal snad každého kdo koupil androida určitě výhodněji než jablko...
A snad jen na závěr o ip6 si myslím jen negativa, vyjma baterky danou velikostí přístroje jsem proti tomuto stroji...a stou bezpečností, nevím nikdy jsem nepoznal niho s nějakým zavirovaným jablkem, zato android founů kterým jakás aplikace naposílal smsmky do afriky a zneužia nějaké schopností platebních app jsem měl v rukoiu několik 10sítek...a společnost kolem mě tak 50:50 jablko vs android takže asi tak...

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak, neni co dodad, snad jen, ze bud jsou vetsina ctenaru nevyzrali teenageri, nebo si jen vetsina Cechu rado kopne... A pritom je to tak jednoduche, nelibi - nekoupim, libi - koupim. Navic ti kdo si to koupi = maji na to, jsou asi daleko schopnejsi lide nez ti kteri to odsuzuji, proste vydelavaji vice nez prumerny cesky 'kopalista'.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Zrejme jste moc inteligence nepobral. Nebo mate minimalne problem pochopit psany text. Mozna moc rudo pred ocima?

V clanku od "pisalka, ktery si pohonil ego" neni ani zminka o nejakem specialnim testu, ktery jste v dalsim komentari linkoval. Naopak je tam zmineno, ze to pochazi od normalnich zakazniku, cili o nejakem torture-test nemuze byt ani rec.

Ale kdyz uz jsem se podival na to video, na konci tou panvi moc teda nemrdla. Nemyslim, ze by to byl o moc vetsi naraz, nez kdyz machnete rukou na ferate a vase hodinky prasti do zelezneho zebriku. A to moje The ONE hodinky v pohode prezily.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

EU komunisti odhlasovali, že každé auto vyrobené od 2018 musí mít bonzácký iCall. Pokud tady ovocnáři zalobují nevidím jediný důvod proč by každý EU otrok narozený od 2018 nemusel mít povinně tento bálečný ikrám.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Já bych si u hodinek dokázal představit dvě věci. Anologové či digitální zobrazení času, a druhé zobrazení notifikací telefonu tzn. zavibrování a rozsvícení ikonky obálky, sms, nebo vibrace v případě hovoru. Nic víc. Další verze pro zájemce - fit funkce. A poslední verze menší displej na kterém roluje jméno volajícího.

Ještě lepší by bylo, první zmiňovaný typ by měl normální baterii pro chod hodinek a druhou, nabíjecí pro další funkce. Vyřešeno všichni spokojeni.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Aspon nekdo tu do diskuze vnese neco konstruktivniho hodneho IT portalu.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

to má už dávno Andorid Wear
sice má značné designové, školní chyby (myslím tím ovládání), ale toto již dávno splňuje s 2,5 denní výdrží
sony smartwatch 3

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

aneb jak dokazou manazeri v honbe za ziskem "zku*vit" vynikajici jmeno znacky...
jo, jo, bejvavalo....

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

zde je prvni OBJEKTIVNI test odolnosti. https://www.youtube.com/watch?v=J1Prazcy00A

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

vzdyt je to ten samej web co delal test ohybani iphone 6 na miru applu, podle kteryho mel iphone 6 vydrzet vic nez ostatni mobily.. fakt OBJEKTIVNI :)) redaktori jinejch webu si stezujou ze nemuzou sehnat iwatch ani na vyzkouseni a tyhle jich maj celou radu na testy poskrabani.. proc je dostali zrovna oni? holt OBJEKTIVITA nade vse :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Videl si to video? Dokazali je poskrabat? Dokazali... tak co na tom konkretnim videu neni objektivni? Dej link na redaktory jinych webu, kteri si stezujou. Mimochodem na zacatku toho videa zminuje, ze je objednali stejnou cestou jako zakaznik.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdysi byl natočen film "Muž s cejchem smrti" no a teď se asi vybízí, aby byl přetočen s názvem "Muž s cejchem vola" a bude asi směrován na celou mužskou populaci, která si tento produkt z jakéhokoliv důvodu koupí :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Trosku mne zarazi kolik je tady na foru lidi kteri maji potrebu nekomu nadavat do hloupych iOvci. To bych cekal nekde na iDnesu. Spis mi to prijde jako takova ta ceska zavist.
Pokud nekdo na to ma, je seznamen s vlastnostmi produktu a vyhovuji mu, tak at si to koupi. Prece jej za to nebudu odsuzovat!
Osobne se mi ty hodinky libi, a pokud by mely lepsi vydrz na baterky a ja nemusel zivit rodinu, tak bych si dokazal predstavit ze bych si je mozna i koupil. Teda spis asi ne, jeste bych musel mit iPhone a touzit po chytrych hodinkach. Ale jsou lidi co vsechny ty podminky splnuji a hlavne na to maji. A ja jim nezavidim az tak moc abych po nich na forech nekde plival.
Pokud jde o problem s poskrabanymi sklicky tak za to opravdu zadne iOvce nemuzou. To pohnojil Apple a dnesni popularni snaha maximalizovat zisk za kazdou cenu. A vzhledem k tomu jaky je to pruser, tak mu nezbude nez se k tomu postavit celem a zjednat napravu. Diky nasazenym cenam hodinek je to urcite nezruinuje. A svet pobezi dal az do dalsi afery.
Mimochodem - pred lety jsem si koupil prvni iPad. Mezitim jsem vystridal tablet s Androidem i s Win8. iPad je porad doma a dodnes ho povazuji za dobry produkt na svou dobu. Vydrz baterky jsem nemeril ale prijde mi ze je skoro porad jako nova. Co nejvic ocenuju - Youtube na nem bezi bez reklam a spousti se automaticky ve fullscreenu, coz se mi na zadnem jine tabletu nedari.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jj, je to hruza a des cist si tady ty radoby elaborovane prispevky... Sice zadnou iVec nemam, ale pred dvema lety jsem dva roky vlastnil iPhone 4s 32GB a byl to super telefon, stal me 3000 kc k pausalu a po dvou letech jsem ho prodal na ebay behem 5ti minut za £250.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Napadlo někoho z vás, že jde o přikrmenou senzaci, která nemá s realitou příliš společného? Může jít o konkurenční boj, snahu zviditelnit se apod. Apple je v centru pozornosti jak odborné tak laické veřejnosti, název společnosti v titulku článku nebo videa generuje kliky a jde o virál, který takřka nemá obdoby. Všchny tzv. "gates" byly vždy velmi důkladně přikrmené - nasimulovat antennagate v reálu dalo sakra práci a jiné telefony na tom nebyly s "death grip" o moc lépe, bendgate - sedat si na křehký/tenký telefon v zadní kapse - to je ale překvápko, že se poškodí, to by čekal asi málokdo :-)) Když vidím místní diskuse plné nenávisti, nadávek a frustrace, musím se chtě nechtě smát, ty články jsou laciná zábava pro vás - nemajetnou a frustrovanou svoloč, nic víc. Něco jako fotbalové zápasy pro hulligans, kteří si potřebují zanadávat na Spartu/Baník, aniž by často vůbec tušili, co se děje na hřišti.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Všechen obsah diit.cz je subjektivní - většina informací je zde formou blogu, nebo osobního názoru. Chodím sem, protože mne to baví číst, ne kvůli tomu, že bych se vším souhlasil. Ať vydá Apple cokoliv, dočtu se tady jen o problémech. Nebo zaručený názor na to, jak to nemůže fungovat.

To samé je i tady s Apple Watch. Consumer reports vyhlásila Apple Watch jako nejlepší výrobek z testovaných: http://9to5mac.com/2015/05/06/apple-watch-takes-1-in-consumer-reports-la... vyzdvihuje hlavně odolnost skla u základního modelu (nikoliv Sport, ani Edition). Ona ta základní ocelová verze totiž má také safír. Ion-X má pouze sportovní verze, protože je to levnější a odolnější na náraz. V článku to je chybně.

Svou cílovku si hodinky najdou. Není to většina komentujících. Ani ti, co mají na ruce Rolexky.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím, že je dobré zvolit na Apple watch sklo, které něco vydrží, možná může při výběru pomoci tato stránka https://revocase.cz/ :) Případně samozřejmě levnější čínské varianty, ale to už záleží na tom vybrat něco od ověřeného výrobce, který má dobrá hodnocení, ne od toho, který má sklo nejlevnější, protože taková investice se určitě nevyplatí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.