Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Biostar Z97X má také USB 3.1, ale bez Type C konektoru

jedině dobře, že neobsahují konektor typu C. Ten je určený pro přenositelnou elektroniku, ne pro desktopy. Tyhle mikrokonektory mají jednu nepříjemnou vlastnost - menší mechanickou odolnost.

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

hej lebo dozadu do skrinky zapinas neco furt, tak urcite

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, neviděl jsem moc mobilů s vy*urveným microUSB. Za to PC se špatným USB konektorem, těch nespočítám, zrovna u mě v práci na PC jsou 2 konektory na předním panelu tak nějak mimo provoz :)

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Tak zrovna mě se v mobilu microUSB po 2 letech po.. Ale to bude spíš problém RoHS pájky v kombinaci s neustálým připojováním a odpojováním. U telefonu celkem častý problém - přestane to postupně nabíjet..

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

je to takovy zacarovany kruh. typ C se nezacne masivne objevovat dokud tu nebude elektronika , ktera bude mit typ C na jednom konci dratu. ale naopak Typ mikro C, ten se zacne objevovat vcelku rychle. mobily tak budou muset mit novy kabel a prodejci jich zase zacnou prodavat vic, ted kdyz je svet uz preplnenej dosavadnima mikro usb B - usb A kabelama. ale tipnul bych si ze na druhym konci toho mikro usb C bude usb A typ a ne C kvuli zpetne kompabilite. preoste typ C prichazi 5-10 let pozde a jeho rozsireni bude teda beh na dlouhou trat a pritom kdyby nebyli v usb alianci blby a vsimali si problemu v realnym zivote. snad kazdej z vas zna poucku, ze usb konektor se poslepu podari vetsinou zapojit az na treti pokus

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

teď se USB kabel bude zapojovat tak na pátý pokus. Protože se ti do toho budou motat ještě staré typy konektorů/kabelů.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

tak do mobilu to verim bude hned na prvni pokus, horsi to bude pak do pocitace, kdy budes mit v ruce C konektor a budes ho chtit dat do A typu nebo naopak A typ do C typu. no bude to jeste boj a plno unicenych konektoru. verim ale ze tak za 10 - 20 let mozna uz budou jen C typy a A typy se budou vyskytovat ojedinele pro zpetnou kompabilitu

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.