Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Oficiálně: Desktopový Skylake-S a Broadwell-K budou koexistovat

:)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Chapu to dobre, ze broadwellu se na desktopu nedockame? Jako ja to samozrejme schvaluju, kdyz bude rovnou skylake:) Ale jen me to prekvapilo. Spis bych to cekal naopak .... ze u atomu bude intel tlacit na goldmont, ale asi si je dominanci i nad ARMem uz hodne jisty:) Ale tak kdo vi, ve slajdu je zmineny braswell, coz nejsou ty uplne atomove atomy do tabletPC, ty uplne nejvic zajimave jsou cherrytrail(airmont) a jeho nastupce willowtrail(goldmont) .... osobne netusim, kam vlastne miri braswell, asi do embedovanych reseni typu cip pripajeny na desce jako J1900 atd?
Kazdopadne jeste je sance, ze goldmont bude uvedeny taky nekdy na jare (zajimalo by me, jestli aspon airmont cherrytrail zvladnou do Vanoc).

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Broadwell-K je pro 1150 a Skylake pro 1151. Skylake-K budou až později.
Každopádně my co máme Sandybridge zatím nemusíme nic řešit. Výkon stačí, nové instrukce nejsou moc potřeba, USB3 máme a SATA-express se ještě pořádně nepoužívá. M.2 asi není moc pádný důvod na upgrade.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Oni maji to znaceni priserne .... kazdopadne tu to vypada, ze S-processors je presne ta "K" rada. To "K" v nazvu nema zas nic spolecneho s nicim a u modelu to znaci odemceny nasobic. A je to videt i u te prezentace, ze Skylake, ktery ma zacit nekdy na jare, bude mit LGA1151.
Vlastne ty mluvis o skylake-k, cili takovy ten segment pro taktovace, tak to je celkem jedno, kdy bude, ten me nezajima:o) A na roadmape neni.

Tak ono mi staci i i7-860, ale zas ty nove CPU maji vice novych ficur a hlavne jsou mnohonasobne uspornejsi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.