Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Cherry uvádí herní myš MC 4000 Precision

Uplne nazev herni mys nechapu, mysi jsou levne a drahe, nekvalitni a kvalitni, malo presne a precizni. Sam hraju hry prilezitostne a na "herni" mysi netrvam. Za to ale delam obcas zakazky ve Photoshopu a na tu praci potrebuju presnou mys. S presnosti ale dost valcim, mel jsem ruzne A4tech, ale odchazelo to a presnost nic moc, momentalne mam Fujitsu GL9000 s ctyrsmernym koleckem, coz je super, ale presna takhle neni, proto na tuhle praci pouzivam MS Intellimouse Wireless Explorer, kterou take mam a jejiz presnost je preci jen lepsi, nicmene bezdratova mys na 2xAA je tezka a uplne take nevyhovuje. Takze jakoukoli presnou a cenove nenarocnou mys bych bral okamzite.
Je opravdu jistota, ze tato Cherry bude dostatecne presna?
Jinak momentalne jsem na zaklade rad znamych vyhledl mys Mionix Castor, cena ale 1500,- coz neni levne a momentalne mam jine dulezitejsi vydaje, takze, pokud neprijdu na nic jineho, tak casem poridim tuto, snad bude OK.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

P.S. Ano, radili mi vzit tablet, ale jsem zvykly na mys a na mou praci si myslim, ze je mys vhodnejsi, proto jsem tablet zavrhl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky pracuji občas s photoshopem. Používám prastarou A4(asi x7 - je chudák už celá oloupaná, takže to nejde přečíst). Přesnost se mi zdá dobrá. Jinak ve potoshopu je ten tablet oravdu potřeba, na něco je lepší tablet na něco myš, stačí vždy uchopit ten správný ovladač :). Jako tablet používám Genius PenMouse 8x6 za 1200Kč a úplně to stačí, pokud se smíříte s počátečním bojem s ovladači. Samozřejmě Vacom by byl lepší, ale to už je pro mě zbytečný.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám taky A tech x7 XL-747H, vyndal jsem všechna závaží aby byla co nejlehčí a natolik jsem si s ní zvykl pracovat, že jsem si ji pořídil i domu. Ta guma zatím u mě drží, když máš holt spocenou ruku, tak u stolu mám okenu a utěrky, otřu jak myš tak spocenou ruku a pohoda klídeček. Za ty prachy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"herni mys" chapu tak ze sw/firmware umi vic nez "ne-herni", treba upravit funkci tlacitek/nastavit jim ruzne makra/atd. dle potreby konkretni hry. To celkem dulezite je (a idealne pokud to skutecne jde "nahrat primo do mysi").

Jako zajimavost - kamarad skoncil doma i na 2 PC v praci se Steel Series Diablo 3 mysi, neb proste vyhovuje - jak rozmer, tak hlavne presnost, odezva, moznost navolit si dle toho v cem zrovna dela vlastnosti + funkce na tlacitka...spokojenejsi nez s jakoukoliv jinou mysi kdy predtim ;) Pritom takova svitici blikajici poutova atrakce by jeden rekl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.