Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Chrome/Chromium 43 má šmírovací nástroj, pro vlnu nevole ale mizí s verzí 45

Dokud nebude hlasove vyhledavani plne lokalni (rozpoznani lokalni, a na vyhledavac jde uz jen rozpoznany text), tak nema u me misto.

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

Chrome je jeden rychlopaskvil, sice nabiha rychle ale co z toho kdyz kvalita stranek jde bokem, ze to pousti tunu svinstva a uzivatel je v nem v nastavenich omezen, osobne pouzivat Chrome nedoporucuju.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Ja teda nevim, ale me chromy nabiha stejne rychle bez zalozek jako FF s 50ti zalozkama ...... no nejrychlejsi je bezesporu IE. Mozna autor myslel, ze to nabiha treba na HDD rychlej ...... ale .... OMG .... kdo ma dnes na system jeste HDD ze?
Osobne mi taky nic takoveho nesmi do normalniho pocitace (leda ve virtualce) ... gugl maximalne jako google.com pro vyhledavani, jinak ani omylem .... gugl je vyhledavac, ne SW firma vyvijejici SW pro konecneho zakaznika (vsechno byl vzdy fail, desktop search, chromy prohlizec, ty LOL bryle ... o chromebookach nebo dokonce androidech asi ani nema smysl mluvit).

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

:-D

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

OMG .... kdo ma dnes na system jeste HDD ze?

Naprosta vetsina lidi a prakticky kazdy firemni pocitac :-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Aha sorry .... ja myslel, ze jsem na technickem webu a diskutuju s lidma, co IT trochu rozumi .... ne doplnovaci zbozi nekde v lidlu, co maji jeste na stare P3ce XPcka s vyplyma aktualizacema:o) Nebo firmy nekde kdovi kde, kde jim tam bezi nejaky specializovany SW a maximalne tak solitaire a o internetu ten pocitac nikdy neslysel:)

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Mezi lidem je docela hodně notebooků a ukažte mi nějaký za normální cenu s plným SSD. Všude se cpou z přeplněných skladů komediální hybridy s 8GB SSD vocasem.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak ja jsem to s tema 8GB SSD jeste v ruce nemel, ale pokud to system podporuje, tak to klidne muze byt i OK ..... kdyz jsme teda narazili na toto tema a furt se tu minusuje .... nacita a gunguje teda chromy prohlizec lip nez IE? Rekneme na nejakem normalnim systemu, cili W8.1 .... nebudem asi srovnavat nejakou starou mrdku s XP ze?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

keby si aj ty rozumel niečomu z IT tak by si vedel, že SSD ti reálneho výpočtového výkonu nepridá, takže pre mnoho ľudí je to úplne zbytočne vyhodený peniaze. Ja síce mam SSD v notebooku, ale nejak si nehoním ego nad tým za kolko sekúnd sa mi zapne Win, ani kolko sa mi otvára Chrome. Na stolnom PC mam stare SATA II HDD a netrhám si vlasi keď s tým musím robiť.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Wow, to bych cekal na zena.idnes.cz .........

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

a to už prečo ?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Najrychlejsi je IE ? Kolko tebe doprdele ten Microsoft plati? :D Nepridrbava ti uz moc na tu hlavicku? Kym sa tebe spusti IE ci (najpomalsi zkripleny FF s 50 zalozkami), tak budem mat spusteny chrome spolocne aj so steamom a loadnutou poziciou v GTA 5. Vydlubni si uz oci vidlickou, pretoze tak zaslepenemu cloveku ako si ty, su ti na hovno.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Popis "Permanentně totiž poslouchá skrze mikrofon počítače ..." je zavadejici. Moje zkusenost je, ze ten modul je sice zaveden, ale v zakladnim nastaveni neposloucha. Uzivatel ho musi rucne aktivovat (tlacitko "Ok Google" v Settings).

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

No ja som mal túto možnosť v Chromium vypnutú. Len aktuálne neviem verziu, lebo som v práci, ale včera som to pozeral a v nastaveniach mám hlasový vstup vypnutý.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ať je to jak chce, prostej zákaz mikrofonu v nastavení zvuku a není co řešit... Sice nepoužívám přímo Chrome, ale značně poštelovaný Chromodo od Comodo :-D Chrome jako takovej mi do počítače nesmí...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.