Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Zlaté zdroje Cooler Master VS na trhu

Sá se poseru... hehe.. Citujem: "Všechny čtyři verze mají jedinou silnou +12 V větev (36, 45, 54 a 62 V)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

No co, hloupý překlep. Nikdy se vám to nestalo? :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

nie

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Nmeá kždaý tkavoé štsětí... ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

što skazť, prosto šťastie :D

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jsem to musel cist asi petkrat, nez mi doslo, co se Vam nezda. Nicmene to Vase "Sá se poseru" nema chybu. :-D Neni nad to upozornit na preklep preklepem. :-D

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Cituji: "a modulární kabeláž (byť jen částečně modulární)"

Jsem mel pocit, ze jsem tady cetl clanek o mytech o zdrojich, kde se upozornovalo na to, ze modularni kabelaz vytvari na konektorech prechodovy odpor, ktery je nezadouci a celkem logicky se tam psalo, ze je zbytecny delat odpojitelne napajeni zakladni desky. Ostatne to je opravdu nutne vzdycky, tudiz odpojitelnost 20+4 pinu a 4+4 pinu je uplne na nic a jenom to prinasi problemy.

S tim clankem se neda nez souhlasit a proto bych se chtel zeptat, cemu verit a co povazovat za spravne. Je opravdu plne modularni kabelaz vyhoda, nebo jen reklamni blabol, ktery prinasi ve vysledku horsi vlastnosti zdroje? Z citovaneho uryvku to vyzniva, jako byste plne modularni kabelaz povazoval za lepsi nez castecne modularni.

odkazuji se na tento clanek: http://diit.cz/clanek/osm-mytu-o-pocitacovych-zdrojich
odstavec: "Mýtus třetí: odpojitelná kabeláž"

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Já to nepsal.

V pár případech jsem to přímo v recenzích měřil a úbytky napětí tam byly naprosto minimální, přechodový odpor vyšel minimální. Přechod navíc to ovšem je a rozbít se může, no zatím jsem to neviděl a osobně už skoro nic jiného než modulární zdroj nechci.

Odpojitelný Main ATX kabel asi nemá pro většinu lidí zrovna moc smysl, ale využití si dovedu představit.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Jo ze jste to nepsal vim. Jen bych cekal, ze clanky prochazi nejakou kontrolou, abyste v jednom clanku nepsali A a v druhym B. :-)

Kazdopadne pokud jste to promeroval tak to beru. Osobne s modularnima zdrojema prave nemam moc praktickych zkusenosti, tak se musim prozatim spolihat na recenze, odborne clanky a diskuze. Prvni modularni (presneji castecne modularni) zdroj jsem si poridil teprv letos v lete.

Prave ze pro vetsinu vyuziti odpojitelny napajeni desky nema zadny smysl a i pri minimalnich ztratach mi to na beznym zdroji prijde zbytecny. Pri nejmensim to zbytecne zvedne cenu bo se zdroj najednou posune o kategorii vys a taky musi prece kompenzovat tech par gramu plastu a kovu navic. :-D

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

To ať si vybere zákazník jestli mu za to stojí, že :)

V rozporu s tím, jak mnozí kolegové o sobě píšou jako o redakci a o nás v redakci co máme názor, v naprosté většině případů je to jejich vlastní názor a vzájemně nemáme obvykle ani moc tušení o tom, co kdo právě píše, natož to s ním probírat a vytvářet nějaký redakční názor nebo co.

Navíc tou dobou tu předpokládám nebyl nikdo, kdo by do zdrojů viděl trochu víc…

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

To je dobre vedet. :-D Tak dekuji za objasneni a preji dobrou noc. :-D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Už se asi ztrácím v tom, co je a není na cestě, no nějakou zvláštní shodou mi rovnou jeden model této řady dorazil k recenzi…tedy, dorazil už asi v době, kdy jsem psal aktualitu, ale teď ho tu teprve mám.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.