Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Definitivní tečka za Galaxy Note 7: aktualizace zcela zakáže nabíjení

vyborne, tamtungu se podarilo dosahnout vytouzeny svaty gral fsech vyrobcu zarizeni, nabijeni us nebude treba!!

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Škoda že ho nemám hned po aktualizaci bych žaloval Samsung o mnohonásobek násobek ceny telefonu za škody které mi tento bezprecedentní akt způsobil

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tak to bys měl asi smůlu pač výzev bylo mnoho a mě přišli i 2 výzvy v podobě SMS že mám zařízení odevzdat v nejbližší prodejně operátora a budou mi vráceny peníze. Jedině že bys je chtěl zažalovat za to že jsi musel jít do té prodejny a nějak vyčíslil ušlý zisk :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Na druhou stranu nechapu, proc by si zkusenejsi uzivatel nemohl vymenit baterii za nejakou kvalitnejsi nez originalni a fungovat dal. Jenze to by se holt nesmelo predpokladat, ze zakaznik je blbec, kteremu se proda laciny sunt za tezke penize a jeste se sebou nechat orat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Spiš neměl, já si zakoupil zařízení a stal se jeho majitelem, neměl jsem potřebu ho vracet do prodejny protože je moje a nějaké SMS nebo co já vím jaké výzvy mě k ničemu nezavazuji a jejich neuposlechnutí rozhodně výrobce neopravňuje, aby mi ničil můj majetek.
Můj děda si před válkou nechal u Patek Philippe vyrobit hodinky, představte si, že by mí dnes Patek Philippe napsali, že je mám vrátit na jejich nejbližší prodejně a když bych nereagoval a je jedno zda, protože jde o památku nebo protože dnes mají výrazně vyšší cenu než za kterou je dědeček kupoval. Tak by od Pateku přijel hodinář s velkým kladivem a hodinky mi rozmlátil nebo z nich alespoň vyrval polovinu součástek.
Šílené, ale ne vždyť to je přesně to co udělal Samsung.
Fakt mě mrzí že jsem si ten telefon nepořídil byl by z toho krásný soudní spor a na konci sladká odměna. Tohle by nešlo prohrát.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nebyl. Můžeš je žalovat na škodu, kterou ti způsobili. Ale jde o reálnou škodu, které jsi se nemohl rozumně vyhnout, ne o nějakou hypotetickou. Takže jak píše výše, krom samotného telefonu by ti zaplatili jízdenku a to je tak všechno. U nás (naštěstí) není ani nic jako jsou v USA "punitive damages", takže se na tom nedá nic vyrýžovat. Celé občanskoprávní řízení je o tom, že poškozený nic neztratí, ale taky nic nezíská - měl by být ve stejné situaci v jaké byl před událostí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Aktualizace lze zakazat nebo pouzit upraveny firmware.
Neoriginalni baterie nevybuchuji.

Neni to zas takovy problem, jak je prezentovano. Staci vymenit baterii.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Divný... mohli byste se chlapci domluvit, jak to teda bude ? ;))
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/433467-galaxy-note-7-se-ma-za...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hint: zacatek druhyho odstavce pod fotkou jsi prehlid? (:

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak, jak je v clanku uvedeno?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

su to hlupaci, mohli to spravit sposobom: "aktualizace zcela zakáže vybuchování".

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A pritom stacilo udelat uplne jednoduchou vec, umoznit uzivateli si baterii vymenit/mit k ni pristup, namisto toho se 1000 inzenyru v Samsungu plne soustredilo na koncept nelehkeho vyjmuti baterie z pouzdra telefonu ktere bylo nejtesnejsi v historii s tim ze si ani neskontrolovali kvalitu prijimanych, nasledne integrovanych baterii do Note 7, fail jak prase.

Chyby za par miliard dolaru, pochramanou povest firmy a dalsi straty na to urcenych vyrobnich linkach, doufam ze byl nekto poradne kopnut do prdele.

A Samsung SGS8 jako prinese co revolucniho? vyjimatelnou baterii? tezko, 4K displej? traposina, kovove telo? mozna.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vymenit baterii muze i uzivatel, staci na to jednoducha sada nastroju co prodava cinan za par korun.

Zakaznik si preje pristroj s hezkym designem, bez osklivych deklu. Tak ho dostal.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nejlepsi kurvitko na svete, na dalku vam zakazou nebo taky poradne potuni nabijeni lion baterie a vsem na svete vyleti mobil do luftu. Kde az toto skonci.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Myslím si že Samsung měl zakázku na vyvinutí zařízení pro další film Mission impossible, ale bohužel se to dostalo i mezi běžné lidi kterým se tak toto zařízení samo zničilo.
Snad to opravili ve verzi S8.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ma zakazku na baterie do elektromobilu. Odberatel bude nejspis Islamsky stat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V každom prípade dal Samsung slovu "aktualizácia" úplne nový rozmer.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

And if I say killer app, I mean KILLER APP (Futurama).

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že mezi staženým přístrojem a aktuálně prodávanými modely Samsungu je riziko zničení zkratem baterie úplně stejné. Je to jen bublina, která splaskne. Baterie budou hořet dále, ale je to už tak vyčpělé téma, takže se tím nebude nikdo zabývat. Samsungu totiž hořely baterie už dávno před touto aférou, ještě v době tlačítkových tlf. Většinou se jen nafoukly a zničily přístroj, ale ty s větší kapacitou občas blafly.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.