Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Domácí kino od IMAXu? Postaví vám jej za 10 miliónů Kč

V IMAXu jsem jeste nebyl, jednou jsem tam chtel jit, protoze mi kamos rikal, ze tam promitaji Nascary ve 3D a ze je to uzasny. Jenze ja nemel zrovna cas, v praci se dodelavala zakazka a byl jsem tam kazdej den az do vecera. Kdyz konecne bylo hotovo, tak uz Nascary nepromitali. Napsal jsem jim, kdy je zase budou promitat a odpovedeli ze nikdy, ze uz film vratili.
Tak jsem se na to ..., ono je to typicke, na zabavu maji cas leda tak nezamestnani a pro blbce co chodi do prace to moc neni.
Na druhou stranu, kvuli jednomu filmu, kterej bych chtel videt si to domu kupovat nebudu (samozrejme vubec neresim cenu, na takovou srandu bych nemel a asi ikdyby mel, tak bych to nedal).

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Ono je chodit do prace a chodit do prace. Nekdo je tam 8,5 hodiny denne a nekdo je tam 14 hodin denne za plat jako za 8,5 hodin denne. Je to pouze o lidech co si nechaji nebo nenechaji libit.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Nekdy lidi nemaji moc na vyber a jsou radi, ze nejakou praci maji. Samozrejme vzdy je mozny jit na pracak, ale kazdej na to nema zaludek.
Nebyl to ale muj pripad, ja dostaval penize klasicky za 8 hodin + navic za dalsi hodiny nebo jsem si ty hodiny pak mohl vybrat volno, ale az po odevzdani zakazky. A podobne to ma hodne lidi, ze treba berou slusny penize, ale proste je to od rana do vecera a nemuzou rict, ze by klidne vzali min penez, ale min hodin, na to zamestnavatel nepristoupi.
Proste klasika - bud mas malo penez, za ktery si moc zabavy neuzijes nebo mas hodne penez, ale zase delas od rana do vecera a na zabavu nemas cas.
Vetsina tech co nemakaj a maj penize na zabavu jsou prizivnici placeny statem. (Upozornuji ne vsichni, ale hodne z nich jo.)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

a zrovna ty ses ta chudinka co musi makat 25 hodin denne a pak se o tom musis rozepsat na foru :D

hele a nenapadlo te nekdy ze existuje i stredni cesta? treba delat ne ani malo ani dlouho, a vydelat si taky tak nekde mezi tim malem a hodne? ale jako mas krasne cernobilej svet :D

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

me zajimalo co delas (recnicka otazka)
cely muj koment neni ani o tom co delam ja, ani o tom, ze nekdo malo a nekdo hodne, ale o tom, ze si casto nemuzes vybrat nebo mas jen omezene volby - jit delat neco jineho, nedelat vubec a nechat se zivit statem, ..., ale treba nemas volbu delat tu samou cinnost mene nebo vice hodin. Takze kdoze pak zije v cernobilem svete.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Me varianta mesic delat 14 hodin a dalsi mesic 2 hodiny denne nepripada zas az tak strelena. Bohuzel, muze se stat ze filmy co vysli zrovna kdyz byl ten 14 hodinovy mesic prosvihnes. Osobne mi prijde zoufale jak rychle z kin mizi i dobre filmy.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

To jsou paradoxy. Nekdo nema na vyber, jinde firmy nemohou dlouhe mesice obsadit desitky pozic, protoze je lidi po pohovoru odmitaji s tim ze je to pro ne daleko (10minut autem, 20 autobusem). Lidi by si meli zvykat, ze to jak se budou mit zalezi hlavne na nich.

Jeden takovy "chudy" clovek co tu mame mesicne prokouri a propije cca 6000 Kc. Kdyz jsme mu to spocetli, koukal jako puk.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Lidi nemaji na vyber. Bud brat praci co je a nebo jit na pracak.... Co to je za kecy? Co takhle se o sebe postarat sam? Treba podnikat to nic? Neni to o tom ze nemas na vyber. Je to o tom ze jsou ti lide budto lini nebo neschopni. Vetsinou oboji.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mno. Nezaměstnanost je 5.4% (což je asi tak naprosté minimum, někteří prostě dělat nebudou). Firmy hledají zaměstnance i roky (náš případ). V podstatě bez přetažení (přeplacení) někoho z jiné firmy dneska není možné nikoho sehnat. Někteří dávají výrobu na východ ne proto, že je to tam levnější, ale proto, že tam jsou volní zaměstnanci (my jsme se pokoušeli sem dostat někoho z Ukrajiny, je to strašnej administrativní opruz na několik měsíců). To jen k tomu, že není na výběr. Na výběr je jako dosud nikdy v historii samostatné ČR.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

$400 000 doláčov za toto domáce kino je len úplné minimum. Prevádzkové náklady (napr. pravidelná kalibrácia systému) sa môžu vyšplhať ďaleko za túto sumu. S cenou lístoka okolo 5€ môžem aj s rodinou chodiť do IMAXu denne. Alebo ako sa hovorí keď chceš piť pivo, nemusíš si kupovať celý pivovar.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

nechápu "proč?" když plně dostačující je promítačka 45-99 tisíc. Nějaký pošahaný 3D dokud nejsou hologramy mě nezajímá.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

za cenu tech $400k si muzu celej sal iMaxu pronajmout cca 105x na trihodinova promitani, nez prumerny divak vubec tolik filmu shledne, tak zrejme do te doby bude ta domaci instalace za tech $400k notne zastarala :)

tohle bude spise pro firmy ktere se okolo filmu nejak motaj a maj casto firemni promitani pro zamestnance ci pro verejnost, treba ILM kde se da jit na exkurzi pokud tam jdete s nekym z firmy, maj tohle kazdej patek, nam tam promitali trailery ktere se jeste nedostali na verejnost a mimo jine jsme se tam potkali s Russellem Crowem, a pak se vyfotili u znamejch postav ktere tam po celem arealu maji ac je to zakazane, treba ze StarWars, StarTreku, Transformers, ityho a podobne

nebo mozna alternativa k necemu jako je GoldClass kino ktere je pro 24 lidi

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Nebo pro rozmazlene syny milionaru kteri na to bali baby.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.