Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Základní desky ECS Nonstop: přechod na stabilitu

No mi uz bezi gigabyte deska 2 a 1/4 roku prakticky v kuse, v case mam 8 HDD, GTX 460, zakrytovano, postaveno v rohu za skrini za zavesem (mizerny pohyb vzduchu).
Predesly pocitac jsem mel asi 3 roky (ted ho ma bratr a funguje v pohode), bezel v kuse na kolejich pod stolem, prikryty 2ma larisama, aby hucel co nejmin .... bez nejmensich problemu. Deska taky gigabyte.
Predpredesly athon 64, taky na desce gigabyte. Taky priblizne 3 roky v kuse. Pak aby najel, tak se musel chvilku zahrivat v biosu, jinak se hned restartoval, ale kdyz jel furt v kuse, tak no problem:) Deska pak prosla ocistou, v obycejne vode a kartackem, chtel jsem se na ni podivat, co ji je, ale vybodl jsem se na to. Pred nedavnem, kdyz jsem vyhazoval stary bordel se na ni divam a byly vytekle kondenzatory, preletoval jsem z nejake slot 1 desky a dal jsem to rodicum a bezi doted:)

Jestli to ECS PR oddeleni jenom neco nezvelicuje, neco, co je zcela bezne uz davno:)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Marketing si začína sr*ať do huby. Ešte tam mali napísať, že ich dosky sú certifikované pre Windows 7 a podporujú odomknuté CPU.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Neměla by se ta teplota počítat od absolutní nuly? :)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Ok, přidám jednu dobrou zkušenost - http://www.czc.cz/ecs-m848a-sis-748fx/24995/produkt asi 2 roky zpět umřela integrovaná síťovka, ale jinak stále funguje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nevím, já mám z jisté doby ESC jako synonimum totálního šrotu :-(
... tudíž chápu, že chtějí říci světu, že konečně chtějí dělat kvalitní desky :-)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

... samozřejmě ECS... edit pls

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Když se podíváte na to video pod článkem jak dává desku do pece tak nedodržuje žádné ESD pravidla (žádné oblečení) a má na rukou dokonce hodinky, takže to nebude tak horký s tím testováním a jistě se nebude péct každá deska 72hodin na to nemají čas ani prostor. Takže opět FAKE na lidi!

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Já si stěžovat nemohu. Před lety a lety jsem koupil Ecs K7VTA3 se 4mi EIDE porty a žhavil tam Athlona a ta deska pořád jede. Nechal jsem ten komp mamce, na surfování stačí, zdá se být nezničitelný.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem měl tuto: http://www.alza.cz/ecs-k7vmm-via-km266-d42467.htm
I přesto, že se pekla v minitoweru bez větráků, vydržela myslím 6 roků, než praskly kondenzátory. Naprosto bezproblémová deska.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kedysi som mal jednu ECS a az na nie zrovna kvalitny SiS cipset (bol s nejakym bugom), doska bola uplne v pohode a za dobru cenu. Neskor som ju predal, takze netusim ako skoncila ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.