Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Facebook a Google nechtějí spolupracovat s nepravdivě informujícími weby

Android je naprosto silenej system, mam treba foun s 16GB internim ulozistem temer zadny aplikace, par her a zbylo mi 3GB volnyho mista, coz bylo docela v pohode, jenze s kazdou dalsi aktualizaci aplikaci od Google tyto neuveritelne bobtnaji a uz mi telefon hlasi nedostatek mista v ulozisti. Za chvili budu muset z telefonu vsechno odinstalovat a nezbyde tam misto na nic nez na zkripleny aplikace od Googlu. Proste Google je zlo.
---
Jo a omlouvam se, ze vas ted bude Google persekuovat, protoze podle nej to co jsem napsal neni v zadnym pripade pravda. Nemohl jsem si ale pomoct a na sto procent si za tim stojim.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

co sem motáš android?
jinak jednoduchá rada: když mi něco nevyhovuje tak si to nekupuju ... tak si pořiď iPhone nebo WP a máš po starostech ... taky nejezdím v autech s turbem, protože turbo je zlé a ošklivé

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ach jo, myslel bych, ze tu budou lidi nadani inteligenci chapat i takto napsany prispevek.

Vubec preci nejde o Android, jen jsem vypichl jednu vec, kde se lehce s Googlem neshodneme na tom, zda je nebo neni pravdiva a cela vec tak zavani pouhou cenzurou, kdy proste Google a Facebook oznaci za nepravdivou informaci vsechno co se jim nebude hodit.

Ono to je v podstate pochopitelny, ale je problem, ze ty firmy narostly do velikosti, kdy jsou schopne ucinne minimalizovat veskere negativni informace o nich samych a jejich produktech na ukor konkurence, coz je samozrejme spatne. Paradoxni je, ze to delaji ve jmenu nejakeho obecneho zajmu a pro "dobro" veci.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Nerikalo se tomu driv "pro blaho lidu"?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to je fakt na suntovy WP/W10M se snapem 400 jsem nemusel sahnout dva roky a beha porad stale krasne plynule ... Android se snap 800 s 3GB ram musim kazdych par mesicu ladit jinak se zacne zadrhavat a obcas mrznout a to tam ma jen par zakladnich App a par her a nic noveho tam nedointalovavam ani nezkousim porad nove app atd ...vyuzivam je oba cca stejne komfort uzivani W10M jednoznacne vede ac je tam citit nizsi vykon procesoru :)

jinak abych to nebyl uplny OT kdo rozhodne o tom ci to je pravda nebo neni ? nebo ktera pravda je zadouci a ktera pravda uz neni zadouci a bude cenzurovana ? ..... jasne vulgarismy a osobni nechutne utoky bych mazal ale zbytek zavani totalitni cenzurou mam pocit ze to je novy lvl vymyvani mozku ....a cenzura bude zavisla na nazorovem smeru konkretnich osob a bude uplne jedno co je pravda a co neni

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

O tom co je a co není pravda přece rozhoduje Ministerstvo Pravdy...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Mimochodem, co doporučuješ ty? WP je podle všeho slepá větev. iPhone není pro každého, co jiného než Android pak zbývá? Já třeba do dnes nemám dotykový telefon, ale asi i mě to v budoucnu čeká. Snažím se to sledovat a vůbec nerozumím nakolik má člověk kontrolu nad svým Android systémem. Také jsem pochopil, že jsou různé variace, které jsou vesměs dány tím od koho je telefon, ale nikdy jsem nečetl nějaký článek, který by tuto problematiku na jednom místě a do hloubky probíral ...
Pak není divu, že je tolik nespokojených (BFU) s chytrými telefony, když není kam se obrátit o pomoc ... :-(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jistě, ale to jsou subjektivní názory, nikoli zpravodajství. Těch si mějte, kolik chcete. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Facebooku prachy nesmrdí. Pokud za tím bude zisk, svoje ovečky klidně prodá. Jako když vidíte mnohokrát na FB "sponzorovaný příspěvek" na nefunkční přívěšek - zázračný vyhledávač ztracených kol a tašek. Celé je to podvod a FB za prachy zavírá oči

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Vráťte občiansky preukaz prosím.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

FB už před lety věděl, že nejvíc provozu bude generovat, když vám bude předhazovat ty zprávy, které chcete vidět.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Hlavně to podle mě nemá co dělat se svobodou slova. Komu peníze sypat budou a komu ne je svobodné rozhodnuté "investora", stejně jako je svobodné rozhodnutí autora co na web napíše. Jistou nevýhodou je, že se jedná o internet a navíc zmínění dva hráči jsou poněkud globální, ale to by mohl rozlousknout je antimonopolní úřad nebo soud. Na druhou stranu, sypání peněz přes pouhé kliknutí/shlédnutí vede k deformaci trhu a chybí tu prostě vazba dřívějšího reklamního agenta, který média kde se reklama objevuje projížděl a zkoumal jestli to není ve střetu s jejich názory - v případě že bylo, reklamu utli.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to je zasa taky marketingovy krasozvast na ukludnenie verjnosti a realita nakoniec bude aj tak ina, teda Google aj FB budu dalej tocit peniaze. Alebo sa fakt nejaky sefovia v oboch firma zblaznili kedz jedny z najnavstevovanejsich webov su prave bulvare, rozne hoax stranky a podobne, takze z toho ide Googlu aj FB logicky dost prijmov. Staci sa pozriet ako sa zdvyhne navstevnostu ked sa da do nazvu clanku otazka s otaznikom na konci. Alebo ked sa vyplodi kvlitny nemenovany "blog".

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"Pokud totiž většina médií podporovala Hillary Clintonovou, nelze vítězství Donalda Trumpa považovat za důsledek práce médií" - nebo právě naopak. Když se člověk bojí otevřít ledničku, aby na něj nevyskočila Hillary, tak ji přece nepůjde volit! Považuji to celé za intriku, ve většině médií chtěli Trumpa, ale zaplaceno dostali za Hillary - proto to přeťápli, aby od Hillary odradili voliče. :-) :-) :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A puberťáci v Makedonii nebudou mít co žrát.
https://www.buzzfeed.com/craigsilverman/how-macedonia-became-a-global-hu...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"Informace o způsobu hodnocení pravdivosti jsou prozatím natolik vágní, že tuto možnost nelze potvrdit, ovšem ani vyloučit."
Ak sa takýto dovetok pridá k akémukoľvek článku, bude podmienkam vyhovovať.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Prostě jenom další forma cenzury. Neexistuje způsob, jak objektivně hodnotit pravdivost informace.
To, že něco např. není politicky korektní neznamená, že to je nepravdivé - ale myslím si, že přesně takový filtr bude nasazen...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Toto je typický argument a "vnútorný alibizmus" priaznivcov hoaxov (snáď ste ho použili len náhodne). Keď sú prekrútené fakty, ktoré odporujú viacerým dôveryhodným zdrojom, keď je upravená fotka, ktorá v mnohých ďalších verziách vyzerá inak, to všetko sa dá hodnotiť.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.