Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Facebook má 2 miliardy uživatelů

Ne. A proč? Protože nejsem ovce.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Já účet na Facebooku nemám, poněvač jsem do něj ještě intelektuálně nedorostl a pochybuji že někdy ano. Budu se muset s tímto handicapem psychicky vyrovnat :-)).

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

2 miliardy dementů a to převážně v té části světa, která má elektřinu, úžasný, proč se nedivím, že v ČR má 30% nějaký slovenský STBák a EU dováží 10.000 černých sluníček z Afriky každé tři dny.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jsem tam incognito, pod nesmyslnou identitou. Svého času jsem to musel používat kvůli vkládání příspěvků na stránky diit, v kontaktu jsem tam s osobami, jejichž množství vystačí na prsty jedné dost zmrzačené ruky. Incognito jsem tam proto, aby mě tam nikdo nehledal a nenašel, protože touto (plat)formou s lidmi obecně komunikovat nechci. Že o mě ví všechno FB, je mi putna, protože by to o mě věděl, i kdybych tam profil neměl.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mám to podobně, fake účet, nesmyslné jméno, nesmyslné údaje, žádní "přátelé", všechno osekáno na naprosté minimum, ani jeden obrázek. Používám to k přihlašování do diskusí na některých serverech.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jo, zhruba tak nějak.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ne, nemusím mít vše ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Psát, že Facebook je největší velký bratr můžou jen ti, co se bojí, že se jim Google za jiné názory někdy pomstí :-/

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

"Facebook má 2 miliardy uživatelů"
- tak urcite... a cast z nich o tom, ze pouziva tuto "sluzbu", ani nevi...
...zrovna dnes rano mi do jedne z mych dlouholetych, ne moc pouzivanych, schranek prisel mail od FB, ze se nepodarilo prihlasit a at pokracuju tlacitkem dole... No, na FB jsem se nikdy nesignoval (ani pred lety, kdyz se tu FB objevil, jsem si nezkusil "vo co jako jde" na nejakem jednorazovem uctu)... Radsi ani nechci vedet, kolik tam je mych "stinovych profilu"...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To nemusel byt e-mail od facebooku, e-maily o neuspesnych prihlaseniach na Googli ucet, Facebook, Battlenet, Steam, Amazon, ... chodi vela. Alebo niekto nutne potrebuje tvoju identitu :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Kto chce prijit o soukromi a svuj volny cas necht sa zaregistruje na Facebooku, ja ho mel od roku 2008(jeste kdyz nebyla FB manie) a v 2014 sem ho zrusil, nechybi mi, nechybi mi pitomosti, 75% vymyslenych informaci, anket a sbirek a nechybi mi imaginarni pratele, radeji se s lidmi osobne setkavam.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tiez ho mam tak nejako, ale este som ho nezrusila, obcas mi tam niekto napise tak sa prihlasim aby som odpisala. A este obcas opravit nastavenia sukromia, odtagovat sa z fotografii a odklikat aby mi to neposielalo e-maily s aktivitami inych ludi.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"odtagovat se z fotografií" - a čemu tím jako pomůžete? Jenom tím facebooku dáváte najevo, že to jste skutečně vy :-(

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ano, jsem mezi temi 2mld... asi 5x...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Taky tam mám kolik účtů, pomalu ani nevím, no řekl bych že jsem jich za celou dobu víc jak 20 určitě už založil

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To uz je riadna sekta.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jakých hipsterů se tu najednou vyrojilo. Asi tak jak hipster neposlouchá žádnou kapelu, kterou zná více než pět lidí, tak už nepoužívá ani FB protože je to přece moc mainstream. Jste s těmahle pózama trapní. Je to každého věc a ano FB je dobrý sluha, ale zlý pán. Pro plánování akcí s bývalými spolužáky a nejen s nimi. Je to super způsob. No a pokud si člověk pohraje s blokacemi aplikací, nastavením soukromí a pár dalšími věcmi, tak je to celkem užitečná věc. Pak taky trocha autocenzury asi jako všude jinde na internetu, tak v tom nevidím problém. Človek se nemůže divit, když dá na net svoji nahou prdel, že se to k někomu dostane, protože co internet schvátí to už nenavrátí. To je jak kdybych nechtěl chodit na Reddit, jen kvůli tomu že tam leze dalších 150 milionů uživatelů. Pokračovat stejným směrem do extrému, tak co sakra děláte na internetu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Já sice Facebook nemám a blokuji ho, jak jen je to možné. Ale musím říct, že mně ani tak nevadí ty 2 miliardy účtů (což bude určitě v reálu o něco méně, žeano ;). Mně vadí, jak všichni debilové, co mají jaké webové stránky, do nich vkládají elementy Facebooku (a dalších podobných zmrdů), takže nechávají své čtenáře šmírovat, aniž ti by si toho ani všimli.

Třeba první, co mi vypíše NoScript tady na diit jsou blokované skripty z connect.facebook.com. Takže pánové z Diit: serete mě daleko víc než FB samotný!!! Měli byste si nejdřív zamést u svého vlastního prahu!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.