Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Ztratili jste bezdrátové sluchadlo? Find My AirPods vám ho najde. Možná.

Teď jen opravdu doufat ve štěstí vývojářů aplikace pro hledání sluchátek. Snad za tuto čuňárnu dostali od Apple patřičně zaplaceno a nebyli jen odbyti nějakou klauzulí v App storu, že na to má Apple bezvýhradní právo :-/
To stejné doufám platí i pro zákazníky, kteří za danou aplikaci zaplatili, snad jim byla automaticky částka aplikace refundována.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

vazne si myslis ze na tomhle apple uz davno nepracoval a nepocital s tim ? pokud ano tak apple asi vubec neznas

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

No Apple produkty používám už nějakou dobu, ale to, že něco nedomyslí mi přichází poslední dobou naprosto normální - viz. třeba ten jejich touch bar, delší dobu nedostupné docky pro nové Macbooky, problémy s repro, grafikami ... klasika co postihuje každého výrobce, jen Apple to tuto generaci kardinálně vyžral.

Ale konkrétně k Vašemu příspěvku ... co mě je po tom, s čím nějaký Apple počítal (imho nepočítal)? Tady jde o vývojáře a zákazníky, kteří aplikaci zakoupili.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

>Apple to tuto generaci kardinálně vyžral

Viděl bych to jinak. Apple tomu v generaci s Jobsem předcházel. Dokud žil Jobs, tak firmu držel v opratích a chápal, že za ty zlodějské prachy se musí odlišovat i něčím jiným, než jen designem, takže nabízel odladěná zařízení s určitou (o něco vyšší) kvalitou, říkejme tomu třeba nadprůměrně kvalitní a spolehlivý, byť předražený čínský šunt :-).

Jobs je po smrti, firma chvíli dojížděla setrvačností, nicméně teď se konečně v plné síle projevili manažeři, kterých je i u konkurence hromada. Chtějí vydělávat jen na lidské blbosti a už ani nejsou ochotní mazat lidem med kolem huby, vytvářet alespoň pocit výjimečnosti. Takže se z onoho slovního spojení vytratila ta slova, která Apple odlišovala. Chybí tam "nadprůměrně kvalitní a spolehlivý", takže zůstalo jen "předražený čínský šunt". Jestli to vývojáři a hlavně manažeři Apple potáhnou takhle dál, tak se budou nadále od konkurence lišit už jen slovem "předražený". A to za chvíli přestanou kupovat i ti nakousnutí jableční fanatici.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

proc si nezapamatuje posledni pozici kdy byl se sluchatky v kontaktu dost by to redukovalo prostor k hledani a zvysilo sanci na nalezeni >>> nezbytna vzdalenost 5-10m a nabitych sluchatek je vhodne tak pro bordelare kteri to nemohou najit v domacnosti

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jo jasne zhavit GPS prijmac a apku na pozadi keby som nahodou stratil toto cudo. To myslis vazne? Pri takomto pristupe ludstvo vymrie o par rokov.

Je jasne, ze toto riesenie ma obmedzene moznosti. Mozu tym precesavat aj park nielen svoju izbu. Nechci od toho zazraky.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

urcovani polohy nemusi byt vzdy zavisle na GPS a nutnosti "zhaveni" ale to by uz i bezny uzivatel mohl vedet ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na tomhle principu uz davno funguji "chytre" klicenky pro bordelare. Kdyz ztratite klicenku, apka v mobilu ukaze, kdy a kde naposled jste s tim byl v kontaktu. Funguje to i obracene, zmacknete tlacitko na klicence a prozvanite tim mobil. Nevim, proc by to nemohlo fungovat i na sluchatkach. Dobry by byl i alarm, jakmile se neplanovane vzdalite od zarizeni, prijde upominka s lokaci... Easy

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

hledat neco tak maleho pomoci GPS, mno nevim, nevim...., kdyby to alespon pri hledani navic zapipalo, zablikalo, povyskocilo....

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, ze je to sluchatko, mohlo by zarvat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Co uděláte, když ztratíte sluchátko AirPod?

Sehnete se pro to, které ztratil někdo jiný.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

JOJ ,takže v okruhu 5-10 m se musí nacházet libovolné zapnuté zařízení s iOsem a sluchátka vám pošlou zprávu ? A král už je nahý. ?!!!!

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Mňa napadlo, že prečo by som si nekúpil jednotlivo tie sluchátka, keď v celom balení vyjdú drahšie o tuším 21 dolárov.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ech, to je zase vtip. Hledat ztracená sluchátka přes celosvětový GPS pomocí BT s dosahem 5-10 m :-D. Jestli tomu dobře rozumím, tak pokud se mi podaří ztratit BT sluchátko v dosahu 5-10 m iOSího zařízení, tak mi to zařízení odešle _svou_ GPS pozici. Hmmm. Tak to aby lidi začali ztrácet co nejvíc iPhonů. Jinak je to naprosto k ničemu. Tak nanejvýš to pomůže, když to zapadne pod postel. Ale když ho vytrousíte na ulici nebo v buse, tak můžete tak leda udělat pápá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle proste spoleha na ty lidi, kteri poctive nalezena sluchatka odevzdaji na ztraty a nalezy, kde se snad nejaky ten iPhone najde. Jinak jenom kdyz nahodou tim samym autobusem pojede nekdo jiny s iPhonem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.