Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Firefox 34 přináší WebRTC komunikaci Hello

- je k tomu Hello i samostatnej klient?
- je i mobilni klient?
- offline zpravy to asi neumi co?
:(
atd...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Kde je to Hello? Zkoušel jsem verzi 34.0 i 34.0.5 a nikde nic...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

taky to nikde nevidim

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

" visit about:config and change the loop.throttled setting to false"
Já musel udělat tohle, normálně to tlačítko zpřístuněné nebylo ani pro stable ani pro beta verzi FF

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak až toto zabralo

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Napište mi, až bude FF mít možnost vypadat přesně jako verze 28, kterou pořád používám. Do té doby je mi ostatní prakticky jedno.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

To nevidim moc nadejne. Ale mame tu Pale Moon, odstepenej od FF ve verzi 24. A autoruv nazor na Australis a podobny "vylepseni" se nese v duchu "jen pres mou mrtvolu".
Dlouhodoba perspektiva je sice trosku nejista, protoze to primarne stoji na jednom cloveku (muze ho to prestat bavit, nemusi stihat pridavat novy veci, myslim ty smysluplny jako lepsi podpora html, css, ...), ale subjektivne momentalne nic lepsiho k dispozici neni. A porad lepsi PM, kterej bude treba trosku pozadu, nez stara verze FF, ktera nema perpektivu naprosto zadnou.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak. Já jsem "ustrnul" na verzi FF 11 a jsem spokojen. Už někde kolem verze 17 přišla změna vzhledu a pak ta hrůza ve verzi 24 nebo 27. Já jsem spokojenej, FF mi funguje přesně tak, ja bych si představoval a na nějaký aktualizace se můžu ...

Mimochodem docela mě překvapilo, když jsem nedávno viděl nejnovější verzi FF, že je předělaný upload souborů. Vždycky bývalo (jako to stále je v IE) vlevo bílé okénko a vpravo tlačítko Procházet. Nově je vlevo tlačítko Procházet a vpravo není žádné okénko, ale prostý text "Soubor nevybrán". Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil "že tohle je ten objekt pro upload souboru". Není to od ostatního běžného textu nijak vizuálně odděleno. Pak jsem přemýšlel, kde už jsem to viděl - ahá u toho deb*** Chromu, od kterého FF poslední dobou dost opisuje.

Kdepak, zůstanu u své verze 11 jak jen to půjde.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Zbytecne rychle cislovani hlavni generace Firefox-u, nepotrebna zmena grafickeho skinu prohlizece, ted ve verzi 34 pomenili pozice nastaveni aby bylo videt ze je tu zmena lez absolutne neprinosna a nepotrebna, resi sprostosti ale to ze Firefox uz ma problem zachvili jit i na pocitaci ktery ma 1GB RAM je netrapi, co se tyka verze 34 tak ja mam 34.0 pricem lec na oficialni strance je 34.0.5 ale agent automaticke aktualizace hovori ze ma je aktualni, tak ted babo rad, no neskutocnej humus.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.