Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Firefox dostane podporu náhledů videí á la Opera či screenshotů stránek

náhledy videa: další krám, kterej sežere tunu pamětí, kamion procesorovýho času a bude zase náchylnější k pádům, zamrzání a celkové nestabilitě...
Ano firefox míří do obří zadnice, protože v jednoduchosti je síla, takto na něj furt nabalujou další a další řídké stolice, o které nikdo nestojí. Nechápu proč nemůžou udělat dvě verze?! Jednu konzervativní, která by byla pořád stejná a šlo by u ní zapnout použití doplňků. A na druhou ať si naplácí všechen ten radoby moderní balast, kterej zajímá náctileté.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No protoze tu druhou by skoro nikdo nechtel. Mozilla by mela mozna nejdrive jasne definovat, co chce vytvaret a ne furt lital ode zdi ke zdi, neco zahajovat a zahy rusit. Bohuzel v soucasne dobe to vypada, ze chteji vydavat technologicka dema "Co vsechno by mohl mozna umet webovy prohlizec krome bootovani". Tedy tak za 10-20 let, az se vsechno oladi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Firefox byl skvelej jednoduchej browser, ktery nabizel jen zakladni funkcnost a mohli, ale nemuseli jste si ho vytunit doplnkama. Potom se vyvojari zblaznili a zacali vetsinu doplnku integrovat takze dneska snad neexistuje slozitejsi a na procesor a pamet narocnejsi browser. Ale ja jsem presto na Firefox tak zvykly, ze u nej setrvavam, konkretne jsem na verzi Firefox 38 ESR, nicmene uz to neni podporovana verze a proto budu muset updatovat, muj pristi Firefox se jmenuje Palemoon.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ehm...kdyz chci udelat screenshot a pripadne nejakej vyrez, tak v libovolne chvili zmacknu tlacitko na klavesnici, co je na nem napsano "Print screen", objevi se mi moznost si poridit vyrez ci ulozit celou obrazovku...odkliknu...a je to.
Ale ja jsem blbej, ja mam na PC Win10, takze prichazim o ty uzasne moznosti instalovat si to do webovych prohlizecu :-D :-D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

V článku to sice není nápsáno, ale předpokládám, že bude umět udělat screenshot celé stránky, ne jen toho co se aktuálně vleze do okna, jinak by to skutečně nemělo moc smysl.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Aha, zajimave, muze to nekdo, kdo tomu rozumi, potvrdit / vyvratit?
Sice mi to k nicemu neni, ale ciste ze zvedavosti :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Potvrzuji, dá se to i vyzkoušet v rámci rozšíření Firefox Test Pilot ;).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mě by spíš zajímalo k čemu takovej tisk celé stránky je?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Zaprvé se mi zdá, že jsi článek vůbec nečetl, a že jen trolíš v komentářích, zadruhé, pokud jsi něco z webu tisknul, tak bys to věděl k čemu se to hodí.

Ono totiž nemusíš tisknout celou stránku, můžeš si zní udělat libovolný (obdelníkový/čtvercový) výřez.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.