Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Firefox neopustí Windows XP a bude zobrazovat reklamu

Takze vnucena reklama. To uz tu jednou bylo (opera) a moc uspechu to nesklidilo. FF se s kazdou novou verzi riti vic a vic do propasti. Jeste ze pouzivam stary dobry FF 3.6 predtim nez ho zmrvili.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

FF 3.6 mám na ARMovském netbooku, kde se mi nechce řešit nějaké updaty a mám pocit že plně funkční je čím dál tím víc jen v oblasti mobilních verzí webů. Takové věci jako web Flickru jsou v něm už čisté utrpení. Je to smutné, ale je to tak.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Opera ma reklamu v speediale teraz. Reklama kedysi nebola v speeddiale ale priamo v UI

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Stara verze prohlizece neni reseni. Driv nebo pozdeji z toho bude dalsi IE6, optimalizovat pro to uz nikdo nebude a nic tam nebude poradne fungovat. Je treba hledat jiny cesty. Na Windows vrele doporucuju zkusit prohlizec Pale Moon (http://www.palemoon.org). V zakladu je to normalni Firefox, ale autor vytrvale opravuje vsechny pokusy Mozillaku o jeho zpraseni.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Uz ted jsou stare verze FF nepouzitelne. Kolegovi v praci nefungovaly mapy.cz na FF tusim verze 5.x. Jak necekane bylo zjisteni, ze po instalaci FF 27 problem zmizel.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Dokud pujde vypnout ... priznavam, ze napad donutit uzivatele k nastaveni tim, ze dokud to neudela, budes zobrazovat reklamu, me zaujal. Akorat si myslim, ze tim moc penez nevydelaji, takze se bojim, aby se ta reklama nevracela ...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Nedivím se, že budou podporovat WXP, když teprve teď vyčistili poslední zbytky podpory pro OS/2, která sice reálně nefungovala, ale kód se tam stále držel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pomocí drag&drop se dá konkrétní web přiřadit na konkrétní dlaždici už teď.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co se tyka desktopu, tak nezajem, bud nejaky addon (treba Fastdial nebo FVD Speed dial) nebo rovnou svobodny Firefox - IceWeasel, IceCat. Ale desne me to prudi na smartphonu, kde jsem zadny slusny kompatibilni dial nenalezl. :-/

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ve Firefoxu od pradávna používám Fast dial, parádní věc, v době kdy přišel Chrome tak jsem jej zkoušel ze bych přešel (tak jako hromada lidí) ale ten takovéto možnosti nemel, stejně tak adblock tehdy, a teď už jej zkoušet nepotřebují :-)
S Firefoxem jsem spokojen, na desktopu, bohužel v telefonu je to katastrofa, na rozdíl od Chrome který je parádně rychlý, Firefox se spouští minutu a minutu načítá první stránku... ani pak to není žádná hitparáda, a je to škoda.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.