Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k GeForce Driver 314.21 Beta zrychluje Tomb Raider a stabilizuje OpenCL

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hledal jsem na stránce s drivery, na geforce.com i v kompletním pdf changelogu. Ani na jednom z obvyklých míst o výkonnostním rozdílu neuvedli ani čárku. Prohledávat osobní blogy zaměstnanců, zda v jednom z nich náhodou některý zaměstnanec neuvedl k aktuálnímu driveru, je nereálné. Mimoto okamžikem, kdy Nvidia prohlásila, že texty "oficiálních" blogů jsou pouze osobním názorem jednotlivých zaměstnanců, nikoli oficiálním zdrojem informací, za kterými si společnost stojí, je příliš nesleduju.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Je pravda, že kdyby tenhle odkaz neposlala česká nvidia na facebook, asi bych o něm taky nevěděl...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No kvalita pri TressFx sa naozaj zlepšila. Ale veľké prepady výkonu pri zapnutom TressFX aspoň na mojej konfigurácii bohužiaľ zostali. Mám Core i7 3770K, GTX460 1GB v SLI a 8GB RAM. Otestovaný mám začiatok v jaskyni kde bez TressFX ide hra na 60FPS a s TressFX padne na nehrateľných 8 FPS. Zrejme má TressFX stále problém so SLI. Keď budem môcť tak to odskúšam na jednej karte. Tak za 2 týždne sa k tomu dostanem. Ale od jednej karty zázraky nečakám. Len som zvedavy na prepad výkonu s TressFX. Či bude taký výrazný ako pri SLI alebo nie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

SLI profil už tam je, ale občas to zas crashne když je zaplá tesselace takže zpátky na Hitman Absolution profil :D (i5 2500K/2x560Ti)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja viem že SLI profil už je. Tak tajne dúfam, že TressFX má problémy so SLI alebo stále nie je dobre odladený na NV karty. Inak som nahraný a nemám šancu s tým hrať. Čo by bola škoda. Vyzerá to dobre.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty poklesy na nehratelnou úroveň zmizely, venku v lese se mi ale nezdá, že by se to hýbalo extra plynule (hlavně cut scény, kde jsou vlasy vidět jaksi trochu víc takže asi doufáš správně). Na i7/16GB CL6/GTX680 to už pod 30fps klesá jen výjimečně ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám CPU Intel I5 750,GTX680 2GB a 8GB RAM.Všetko na ultra detajloch na rozlišení 1920 x1200 a Tomb Raider 2013 ide plynule.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A na WC mate taky vse plynule?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Skvělá hra

Ale nemám bohužel příliš zkušeností s digitální distribucí http://tojepohoda.cz/

Poraďil by někdo???

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.