Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k GeForce GTX Titan Black Edition?

Kachní sezóna? ;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ne, ale byly výtky, že se tu málo píše o NVidií ;).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Že by proto, že AMD R9 290X je rychlejší (s dobrým chlazením) než Titan už i bez Mantle a na ten nářez s ním nVidia dosmrti nezapomene?

Asi proto ... :)))

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

jo to vis Nvidii rozhodne zajima ze je něco rychlejšího nez Titan :))

pro hrace nebyl Titan vyhodnej ani v době svého uvedeni a nemůže jim bejt zakonite ani ted po te době kdy si stále drzi podobnou cenu, to pro koho je Titan vyhodnej je urcita skupina lidi co vyuziva jeho parametry k jinym cinostem nez je hrani her ;) kupříkladu ke GPU RT, a lidem co tohle vyuzivaj ve spojeni s Titanem je celkem fuk ze je tu nejaka 290x nebo GTX780Ti a to s jakymkoli chlazenim ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle je samozřejmě nesmysl. Titan jen kanibalizuje prodeje Tesla karet. nVidia jej má právě kvůli marketingu, aby měla tu nejnej kartu pro hráče.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pokud je Titan karta určená primárně pro profi sféru, proč její název začíná slovem GeForce (= herní karta) a nikoli Tesla (= výpočetní karta)?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

a není to jedno? ty znas asi hodne lidi co to maj na hry, a ja zas hodne lidi co to brali jen jako pracovni grafiku za super peniz, vcetne me, na mem bezeli vpodstate jen 2 hry (serie HL2 a ted občas PoE) jinak me slouží jen jako pracovni nastroj za super peniz

pro Nvidii je dulezite ze ta karta se dobře prodávala a dobře se evidentne prodava dal

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

"Pokud je Titan karta určená primárně pro profi sféru, proč její název začíná slovem GeForce (= herní karta) a nikoli Tesla (= výpočetní karta)?"

Protože Tesla (= výpočetní karta) nelze použít jako grafická karta a Quadro (= profesionální karta) asi zní málo cool a nVidia chtěla oslovit jak chudé profesionály, tak synáčky zazobanců, co neví, co s penězi.
A očividně se povedlo, Titan překonal prodeje HD 7990 i GTX 690.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To není divu, když dvě samostatné grafiky vycházely levněji než totéž integrované na jednom PCB. Krom lámání rekordů neexistoval rozumný důvod ke koupi této generace duálních karet.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.