Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Gigabyte GB-AEGT: all-in-one PC co pojme i dvouslotovou grafiku

odkaz na tento clanok mi nefunguje, chyba v nom "diit.cz/". alebo to robi iba mne? :)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Nejsi sám :-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Trošku nám zazlobila administrace, už jsem to opravil.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Akorát jsem se vydal hledat tlačítko pro nahlášení, a koukám, že už je to opravené. :-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ono je to s tou grafikou tak trosku zacarovanej kruh - pokud tam budete chtit mit moznost dat vykonnou grafiku, tak ji neuchladite. Pokud byste to chteli uchladit, musela by treba ta grafika bejt specialne upravena a vyuzit toho, ze je za ni prazdny misto, takze by se tam dal dat velkej pasiv. Ovsem takova specialni grafika bude dost draha.
Ledaze - kdyby Gigabyte na tohle myslel a nabidnul jako volitelny prislusenstvi univerzalni chladic grafiky, kterej by koukal dozadu, byl nejak rozumne uchycenej. Case by pochopitelne musel mit moznost vymenit zadni dekl... no asi by se dalo. Treba to konecne nejakyho vyrobce trkne.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

mě by spíš zajímalo kde koho napadlo že tam bude vyměnitelná grafika ;-) prostě budou prodávat určitou konfiguraci s takovou a makovou grafikou a ČAU ;-) Proč by prosimtě měli dělat něco kde by si uživatel mohl vrtat? To jako myslíš že o tohle má GB/kdokoli zájem? ;-)))

P.S.: grafika která by měla problém s chlazením by se ani nerozjela jak by jí chyběla šťáva, ten 180W adaptér má zvládnout až 95W procesor, PCIE grafiku a šecky možné řadiče..... takže není co řešit, taková grafika tam prostě ani nezapne GPU ;-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Možnosť sa vŕtať v PC mi príde ako veľké plus alebo vám vyhovuje že ak sa vaše all in one pokazí tak ho môžete vyhodiť?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ale samozřejmě že nám pokročilejším uživatelům to přijde jako plus. Jenže tenhle produkt není pro pokročilejší uživatele ale vábnička na lidi co slyší na All in one herní pc :-D

A pokud si správně pamatuju a pokud sem správně pochopil co jsem napsal, nebylo tam že to tak vyhovuje uživatelům ale Gigabytu a ostatním výrobcům.... do skládaného PC taky nemůžete vrtat dokud Vám nevyprší záruka tak co Vám na tomhle přijde divného?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No tí užívatelia ktorý si kúpili all-in-one a pokazilo sa im by si mohli kúpiť toto navyše "supertenké all-in-one" musia byť také kazové že až... čiže poučený užívatelia by mohli mať o vymeniteľný HW záujem

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

To že by se našla malá část uživatelů co by měli zájem nikoho z výrobců nezajímá, celých 98% lidí poučených není. A dej takovým lidem možnost hrabat do HW takového All-in-one zařízení a uvidíš jak narostou reklamace atd..... fakt, já nemluvím o tom jestli nějaký uživatel má zájem do toho hrabat, ale o tom, že výrobci tenhle zájem rozhodně nemají. od hraní lega máme klasický desktopový segment, ne takovéhle "hračičky" pro lidi co chtějí být cool a klidně za to zaplatí x krát víc než za desktop.....

P.S.: pos*ere se to v záruce a jde to na reklamaci a po záruce už si stejně můžeš rozebírat cokoli jak chceš protože už nemáš záruku o kterou bys přišel tak co vlastně řešíme???

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, nějak mi neštymuje ten výčet video v(ý)stupů - ať koukam jak koukám, tak na v článku uvedených obrázcích vidím pouze jeden HDMI port (nepočítám-li 2x DVI na externí grafice) a není z toho zřejmé, zda to je vstup či výstup a jaksi chybí ony inzerované VGA + druhé HDMI - je to někde schované zespodu nebo pod nějakou neviditelnou záklopkou?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Já pod těmi dvěma DVI-I (přes redukci VGA) jakési miniHDMI vidím.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.