Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k GNOME ukončilo rok 2013 s 46000+ neopravenými chybami

To je ten bezpečný stabilní Linux ? nemožné ...no flame please ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Linux nemá s Gnome ABSOLUTNĚ NIC společného.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Změňte matroš, stávající Vám nedělá dobře.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

vychcípni mopede

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Asi by bylo lépe Davide, kdybys na takovýto komentář nereagoval. Kdo jen trochu víc ví o linuxu, tak se orientuje sám. Pro ty ostatní je článek opravdu velká zkratka, která jim nic neřekne. I já jsem se musel podívat na zdroj a pak ještě dále, abych si udělal představu, kolika programů se to týká. A protože s Tvojí odpovědí souhlasím, myslím si, že by článek neměl být zařazen do rubriky Operační systémy.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Do Bugzily se nezadávají jen chyby, ale i požadavky na funkce a nové vlastnosti.

Uvědomte si, že Gnome 3 je relativně mladý projekt, který se velmi zhusta vyvýjí. Proto tolik "chyb". Tohle mělo v článku být zmíněno!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Dotykova doba a na desktope? Som asi mimo ale akosi som si tu dobu nevsimol.

Osobne som opacneho nazoru. Ovladaniu Gnome 3 na klasickom desktope chyba ergonomia a zhorsilo sa ovladanie. Prirovnal by som to k Unity a Metru.

Esteze je tu xfce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na klasickych stolnich pocitacich se samostatnym monitorem dotyky pravda nejsou tak caste. Ale cim dal vic se prodavaji i dotykove AIO a notebooky s dotykovym displayem a i tam muze byt pouzit Gnome. Proto je urcite na miste zlepseni rozlozeni pro pouziti mimo jine i dotyku. Ale je pravda, ze podle galerie je to mozna az moc vyrazny a oproti starsim verzim to nebude kdo vi jak pohodlnejsi. Na druhou stranu narozdil od Metra a v podstate i Unity, ktere jsou klavesnici a mysi velice nepohodlne ovladatelne mi tohle prijde jeste jako schudna cesta jak pro klasicke ovladani tak i pro dotyky.

Ale ano. Xfce je velice uzitecne a kvalitni prostredi pro konzervativni lidi a ciste bezdotykove ovladani pouze klavesnici a mysi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je třeba si uvědomit, že Gnome poskytuje hostování řadě projektů, které s ním přímo nesouvisí a nejsou jeho součástí. Jsou to jak zmiňovaný Shotwell a Geary, tak třeba i takové velké projekty jako Gimp neb Gnumeric. Pak se nelze divit, že je toho v té bugzille tolik.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.