Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Godavari v květnu, USB 3.1 na podzim a Raven Ridge v roce 2017

Raven Ridge…Ravenholm bude taky? Do Ravenholmu už nechodíme :D

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Ta Asmedia je přídavnej řadič, nemá jej tedy smysl uvádět, ani nevim proč jej AMD zmiňuje, to je na výrobcích desek jestli ho tam daj či kolik jich tam daj. Pochybuji že to bude upravenej novej chipset s tim řadičem už integrovanym.

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Podstatná je otázka, proč by ho tam měli začít dávat právě na podzim, když dosud vůbec nic nenaznačovalo, že by na podzim mohly vyjít nějaké nové desky nebo čipsety.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Hlavně proč to vůbec uvádí AMD? To neni jejich věc jestli ho tam výrobci desek daj. Ti ho tam můžou dávat dnes, zítra, za měsíc, na podzim, nikdy. Můžu si jej také připojit jako přídavnou kartu do PCI-E. Ostatně tahle Asmedie je první a zatím jedinej USB 3.1 řadič, takže v dohledné době tam nic jiného nebude.

Nebo je marketing AMD už tak zoufalej, že se musí chlubit tim že na podzim vyjdou modely desek co budou mít integrovanou USB 3-1 stylem přídavného řadiče Asmedia?

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

A nebude to tym, ze ten "kryplik" co zostal z povodneho vyznamu chipset (viac cipov) nechala robit AMD externe? Aj tu na diite bola o tom sprava a myslim, ze prave Asmedia ho ma zbuchat ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.