Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Google odstranil 100 milionů pirátských výsledků z vyhledávání

A úplně nejlepší bude, když se Google smaže ze všech serverů a nebudeme nic hledat. Jak může být škodlivý výsledek hledání? Američané by se měli jít léčit se svým stihomamem.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

nejaky alternativny search engine? :)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

https://duckduckgo.com/
https://www.ixquick.com/

a mnoho dalsich staci hladat

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Není nad příklad z praxe.

Dostal jsem chuť na film "Jeden musí z kola ven". Nejsem troškař, takže se spokojím pouze s 1080p verzí a protože jsem ve škole flákal angličtinu, tak beru jen dabovanou verzi.

Dotaz pro Google:

"Tinker Tailor Soldier Spy" 1080p cz OR czech OR cesky

mi vrátí aspoň pár relevantních výsledků. Co vrátí ty paskvily, kterým říkáte alternativy, raději nebudu komentovat. Bing je na tom trochu lépe, ale pořád za hranicí použitelnosti.

Pokud někdo zná alternativu pro Google bez propastných kvalitativních rozdílů, budu rád, když se o ni podělí. Podobné nesmysly, které si na vyhledávače pouze hrají, si ale raději nechte pro sebe.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

zatoze ty si lama a netusis ze natoto existuju specializovane vyhladavace na torrent trackery tak radsej sed ticho v kute pls.

A zatoze lama ako ty hodnoti kvalitu vyhladavania na zakladne autorsky chraneneho obsahu.. no radsej z toho kuta nai nevyliezaj...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Především jsem s Vámi husy nepásl, takže nechápu, proč mi vykáte, ale nezlobím se. Vzhledem k Vašemu dětinskému vyjadřování i přezdívce to přejdu.

Provedu Vás několika jednoduchými kroky k pochopení mého komentáře:
1. Přečtěte si nadpis článku.
2. Přečtěte si dotaz uživatele pito.
3. Nyní si tyto informace zkuste začlenit do souvislosti.

Vážně si myslíte, že uvedený příklad reflektuje mé skutečné jednání? Pokud ano, normálně bych měl za to, že jste idiot. Dnes je normální den.

Teď ponechme stranou specifický dotaz. Vážně si myslíte, že z těch Vašich "alternativ" lezou lepší nebo srovnatelné výsledky proti Googlu? Přesvěčte mě.

Sečteno podtrženo, na mém písečku si jen tak nezarýpete.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

I ten Bing najde warezu významně víc :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Za pár let přestane být Google použitelný.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Podle některých názorů už přestal. Podle mě největší chyba, kterou udělali, spočívá v tom, že před pár lety přišli s preferencí novějšího obsahu nad starším aniž by se to dalo uživatelsky vypnout. Je to sice fajn věc pro BFU, kteří většinou hledají, s kým se ožrala Bartošová, kde usnul Swarzenberg a kdy si Zeman uhnal poslední virózu, ale na solidní vyhledávání to není. Když člověk hledá starší obsah, nemá šanci se k němu dostat, protože jsou preferovány novější (byť/leč obsahově irelevantní) položky.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

no a co za vyhledavac pouzivat v tomto pripade? Hlodac bohuzel stale nefugnuje...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A to nemluvíme o tzv. Bublinovém efektu, ala v závislosti na tom od kud lidi jsou a co na netu dělají si je google profiluje a pak jim podsouvá odkazy které by se jim "měly líbyt" takže objektivita informací vyhledávaných přes google je ta tam.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro objektivitu se stačí odhlásit :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Hlúposť to nefunguje

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No, zase niekedy to nie je na škodu, keď si človek "vycvičí" vyhľadávač aby mu poskytoval výsledky podľa oblasti záujmov. Napríklad ja pod BGP hľadám informácie o routovacom protokole nie g4y p0rne.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.