Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Herní klávesnice myš a podložka FNATIC v testu

Proc je ta FN klavesa v tom SW vysedla? Jakoze klavesnice za nekolik rancu, ktera ma vcelku standardni rozlozeni, tak tu jedinou klavesu, kterou tam totalne dojebali, tak jako jedina nepujde premapovat?:o))) To se mi "libi" na zcela neprodejnych a predrazenych logitech klavesnicich:o)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Přečetl jsem a zastavil jsem se u jedné věci - "klávesnice bude držák". Ok, klidně může být. Za ty prachy bych ani nic jiného nečekal. Jen mě to vykouzlilo úsměv na tváři když jsem si vzpomněl na mou Chicony za cca 340,- někdy v roce 2003-4 která doteď nemá nic zlomené a vše jede jako v den kdy jsem ji koupil. A to zažila opravdu hodně a nebyla nijak šetřena. Čekám že jestli ji někdy vyměním tak jen proto, že přes redukci nefunguje na USB. Snad budou výrobci dávat na desky konektor PS2 ještě aspoň dalších 10 roků ;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nemáte nekdo tip na nějakou myš za přijatelnou cenu (do +-1500?) s kvalitními spínači? Teď mám Hama uRage Reaper 3090 za 500,- a samozdřejmě mi po roce a půl vynechávají tlačítka na boku a pravé tlačítko sice funguje celkem spolehlivě, ale hrozně "změklo", necvaká a je takové volné. Vždycky jsem kupoval levné myši protože se mi za ně nikdy nechtělo utrácet, ale poslední dobou nemůžu narazit na nějakej trvanlivější kousek a tak jsem uvažoval o koupi něčeho dražšího.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ja dlouhodobe pouzivam Logitech rady MX500... Mel jsem strasne dlouho MX500, ta mi vydrzela asi 5 let a pak jsem poridil MX518 ciste proto, ze uz jsem si chtel po case koupit novou mys a tamtu jsem dal brachovi..
Mam ji uz zase asi 5 let, hraju na ni celou dobu a nemam jediny problem.
Imho vydrzi jeste tak 20 let :-D

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To už dneska asi nepořídim, ale držák to asi je i podle recenzí :D

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ach jo ... koukam, ze fakt uz se to neda nove koupit :-((
To me celkem stve, co budu delat, az odejde, tak to teda nevim.
Mel jsem v zivote v ruce par hernich mysi a tohle mi fakt vyhovuje nejvice..

Ale tak snad Logitech ma nejakeho "nastupce", stejne jako 518 byla nastupce 500....

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ta myš má problematickou LOD mimo podložky od stejné firmy. Revize ještě před měsícem měly problémy se snímáním (jitter). Nebylo by od věci, kdyby tyhle (vcelku objektivně měřitelné) záležitosti byly v recenzi diskutovány.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mám dotaz ohledně klávesnice. Na obrázku vidím velký levý SHIFT, všude jinde na obrázcích je malý levý SHIFT + klávesa navíc i na stránkách Fnatic + jednoho nejmenováného e-shopu. Jaká je přesně verze klávesnice v testu? Mám zájem o Gear Rush Brown switches, ale s velkým levým SHIFTEM :) Děkuji.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jako hraju hry prakticky denne, nekolik let na vejsce a nechapu ty nove drahe klavesnice. Ja osobne mam tuto herni klavesnici http://www.game-hall.cz/pc-hry-a-prislusenstvi/herni-prislusenstvi/klave... jiz nejakym tretim rokem a vse v pohode a klavesnice bude tou posledni komponentou,. kterou kdy koupim novou :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.