Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Ovladač z Xboxu pro Windows uveden, užijete ho i s Xboxem

Frajeři no ... za cenu dvou bezdrátových ovladačů s gyroskopy od Nintenda, dostaneme od M$ 10 tlačítek, dvě páčky a dvoumetrový USB kabel ... myslím, že už mám k PC ovladač vybraný ...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Gratuluju k volbe. Dej vedet, az sparujes s PC, jak ti slape.
Zustanu na PC verny x360 ovladaci, ktery pouzivam uz spoustu let. Vyssi investice se mi vyplatila dlouholetym bezproblemovym provozem. Vetsine her se automaticky priradi tlacitka (mozna delaji i jine ovladace, pouzivam jen MS). Ergonomie vynikajici, analogova tlacitka dostacujici. Gyro me taky nezajima (hledam v pameti hru, ktera by ho podporovala...). Bezdrat me moc nebere, nehraju kazdy den a znam se, urcite bych mel vybito a stejne musel pripojit kabel a soucasne nabijet. Puvodni x360 verze mela jeste tuzkove baterie, ne vestaveny akumulator, koupil jsem tedy dratovou a nelituju.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Mam Logitech F710 nemám také nejmenší problém, tlačitka mi to přiřazuje ve hrach také správně.

Byl jsem zastance dratu, ale po tom co jsem na Wii zjistil ze to opravdu funguje dobre, uprednostnuji bezdratove ovladace. Takze pokud PC varianta je jen dratova beru to jako dobry fail. - nechapu proc delaji dve extra varianty .. xbox360 jde snad k pocitaci pripojit bezproblemu ne?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

nn, pro x360 je taky "specialni" PC verze.
Pokud chces bezdrat, kup si, jak tady nekdo zminoval, x360 bezdrat verzi...

edit:
tak ted ma Microsoft bezdratovou variantu vedenou jako "univerzalni" s podporou PC i x360. Dratova je snad stale for Windows a x360 zvlast. Ale mozna uz to Microsoft sjednotil, kupoval jsem to driv. Kazdopadne by ta bezdratova verze musela obsahovat jeste prijimac pro PC...
http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-on-other-devices/windows/xbox-control...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Právě, že ovladač Xbox 360 je dost nepovedený - má například zcela nefunkční "d-pad". Jediný dobrý ovladač je starý "Controller S" což byla varianta japonského ovladače pro originální Xbox. Jak je to s novým Xbox One nemám tušení, ale za vyzkoušení by to určitě stálo, protože "Controller S" je jeden z nejlepších herních ovladačů kdy vyrobených, takže je vidět, že pokud Microsoft nešetří kde se dá, umí vyrobit i kvalitní herní hardware.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pochopitelně to spárovat jde a v Dolphinu fungují i gyroskopy, v PC jen tlačítka a jedna analogová páčka. Proč by neměl jít bluetooth ovladač spárovat s PC?

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

povodna X360 mala tuzkovky, ked sa dali Eneloopy, nevybijali sa
ak sa miesto alkalickych dali tuzkovky, dali sa aj nabijat priamo v ovladaci

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mnoo .. a jak to dopadlo s tim bezdratovym ? ten bude opravdu jenom u xbonu ?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jestli chces bezdrat kup si ovladac od xbox360. Stejne je lepsi do ruky nez ten novy u xbox one, ktery ma prilis vystouply obrys pacek a prilis otlacuje palce.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

A kde na něj vezmu přijímač?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Microsoft HW se na CZ trhu dlohodobe prodava pod doporucenymi cenami. Odhaduju konecnou cenu na 999-1190Kc.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Předpokládám, že oproti Xbox 360 Wireless mi nic nového a převratného nepřinese, hlavně jsem čekal, že mi o tom něco řekne článek/aktualita. Každopádně WL mám protože ovladače používám u HTPC a krmím to alkalickými bateriemi, jedna sada vydrží půl roku.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.