Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k HIS předvedl low-profile Radeon HD 6670

Prečo ten podmieňovací spôsob? "(takto by karta svým výkonem měla překonat i nejrychlejší současné APU A8 z řady Llano)."

Llano predsa nemá ani minimálnu šancu!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podmiňovací způsob, protože tam je podmínka - procesor. HD 6670 na rozdíl od A8 procesor neobsahuje a pokud si s ní někdo doplní staré dvoujádro nebo jednojádro, pak Llano výsledným výkonem nepřekoná :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Škoda že na té fotce záslepky není vidět jak moc ty větráky vyčuhují do dalšího slotu, z prvního obrázku to vypadá, jako by zabírala celé dva sloty + třetí slot pro přísun vzduchu?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"občasné domácí hraní…" no to je tak na obcasne hranie v praci. Na domace hranie predsa chceme poriadne delo nech to slape ako ma ;-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

offtopic aneb krásný příklad příspěvku, který pramení z nepochopení produktu, na domácí hraní do full ATX si asi nebudete pořizovat low-profile kartu

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A8 to samozřejmě překonává, to ale není na této kartě to nejzajímavější. To zajímavější, co jste zapomněli? zmínit je možnost fungování této karty s A8 v hybridním crossfire. Už vidím redakci jak nad touhle možností mává rukou. Pro nás mini-ITX nadšence je to ale možnost, jak stavět levné miniaturní mini-ITX sestavy s maximálním herním výkonem, do kterých se často nevejde buď žádná nebo právě jen low profile karta

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nedá low-profile HD 5770 vyšší výkon bez problémů CrossFire? Sice už se asi neprodává, ale komu opravdu šlo o nejvýkonnější low-profile řešení, koupit si jí mohl.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

5770 vyžaduje přídavné napájení, které snad není defaultně přítomno u žádného mi známého SFX zdroje. TDP porostlo na úroveň které bych se já v minimalistickém Mini-ITX case už bál chladit. No a posledním problémem je, že u SFX zdrojů jsme omezeni 200-300W. Já netoretizuji jako vy, sám píšete že LP 5770 nejde sehnat, já uvažoval z levných, dostupných casů/zdrojů, tedy žádné Lian-li srandičky, žádné přerostlé rádoby mini-ITX skříně umožňující montáže dvouslotových karet, zřejmě jsem stále nepochopen

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Mohl byste, prosím, být trochu konkrétnější? Třeba pár odkazů na skříně dle Vašich představ?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ale jistě, je to levná platforma, takže ty nejlevnější, ale zároveň nejmenší skříně jako např. Eurocase Wi-02C a odpovídající zdroje jako Seasonic TFX SS-300TFX Bronze 300W OEM nebo Fortron TFX FSP300-60GHT 300W OEM. Není to tak ani "podle představ" jako spíš podle ceny/co za to dostanu, přičemž pořád je rozhodující velikost - HTPC, aby se to vešlo do TV stolku

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna na tuhle skříň jsem nedávno koukal, ale Eurocase nemá nejlepší pověst a navíc je to (alespoň na fotce) lesklý jak psí kulky. Hlavně jsem si nebyl úplně jistý jaký typ zdroje do toho, takže díky za odpověď.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.