Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k HiSense zahájí prodej 8k TV ještě v tomto roce

Chtel bych videt VHS pasku na 8K, hlavne zasranyho vlastizradniho vozralu Havla jak pyskuje v 89 o lepsich zivotnich podminkach, nasilnem rozdeleni Ceskoslovenskeho suverenniho statu a rabovackach statni pokladnice.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

VHS bych chtel videt taky, zbytek sis moh nechat na FB, lziDnes apod....
BTW: az bude obsah, bude i poptavka / nature, live sport porizeny v tomto rozliseni bude asi super... /

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Běžte se léčit na novinky...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

CS rozdelili Meciar s Klausom, nie? co s tym mal Havel

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

a rozdelili to po velkych demostraciach zejmena na Slovenku za samostatny štát! Cili plnili vuli lidu!!! a nikoliv jako svoje ego a aroganci moci. A udelali to dzentlmensky , pokojne!, jako vzor pro svet, kdy takove rozdeleni casteji zacina obcanskou valkou!!! a konci total i devastaci ekonomik a stoji mnoho az milionu! lidskych zivotu a mnoho zavrenych v base...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Bolo nejaké referendum? Nie? Takže vôľa ľudu to nebola. Hovorí sa, že rozdelenie podporovalo tak 20% obyvateľstva. Navyše Slovensko na rozdelenie vôbec nebolo pripravené, keď už tak to trebalo dopredu pripraviť a vybudovať infraštruktúru, novú legislatívu atď. Mečiar si chcel proste vybudovať vlastný totalitný režim a pasovať sa za "otca národa" a tak to aj dopadlo. Po revolúcii tu bola bieda ako nikdy predtým. Všetko zaradom krachovalo... A neviem prečo to riešime na tomto serveri.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

nie pretože nebol ani zákon o referendu. A spíše se řešilo vše v euforii. Revolučně. Ona ani revoluce není demokratická a vůle (většiny) lidu :-( Ale je omluvitelná, upíráli vám někdo demokratické volby a kandidaturu. Pak ale následně musí následovat demokratické volby a dejme tomu i referenda. Pak!, v zápetí!, ano. :-)

Nicméně máme zastupitelskou demokracii a zástupci, a to oba (Klaus i Mečiar), již vzešli z demokratických voleb. A o čem rozhodovat navíc!!! v referendu, je diskutabilní.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

"Po revolúcii tu bola bieda ako nikdy predtým. Všetko zaradom krachovalo..."

Timto potvrzujes nazor Cechu, ze Slovensko celou dobu jen dotovali. Zkrachovalo vsechno, co nemohlo fungovat na otevrenem trhu - coz znamena skoro vsechny socialisticke podniky vyrabejici vyrobky zastarale o desitky let. Vzdyt se porad vyrabely i cernobile televize.......

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

a VHS na 2k by nestacilo? hledejte D-VHS

Spis mne trapi HD natoz Full HD v DVB-T v nejake pouzitelne kvalite, ten upscalling je zoufalost sama a o mnozstvi programu ani nemluvit. V tomto se potacime opravdu hodne zpatecnicky, zaostale a socialisticky.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

chytam polske HD DVB-T / TVP1,2 / a rozdil oproti nasemu slavnemu SD MPEG-2 je markantni, nechapu, ktere hlavy "pomazane" rozhodly o nasazeni stare technologie....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nikdo nerozhodl o nasazení staré technologie. Jen se u nás začalo vysílat dřív, než mpeg4 vůbec byl. Poláci začali s přechodem na digitál v roce 2010.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Odeslo mi do vecnych recyklacnich lovist moje prvni LCD 27.5 palcu Hanns G HG281D. S jednou opravou, DIY vymenou vsech kapacitatoru na napajecim plosnaku, mi slouzilo pres 7 roku. Bylo to obycejne TN 16:10 1920x1200. Tak jsem vybiral noveho dustojneho nastupce v podobne velikosti. Dival jsem se na 4K moznosti, na WQHD 1440p a 16:10 1600p. IPS me v minulosti zklamalo, protoze jsem prisel na to ze me strasne irituje IPS glow na tmavych plochach, kde je tento fenomen horsi tim vic cim vice je hrubejsi a matnejsi povrchva uprava displaye. Nakonec jsem narazil na AMVA+ od iiyamy X2783HSU-B1. 27 palcu 1080p za krasnych £155 coz je v prepoctu 5800kc. Precetl jsem si recenze, namereny nativni kontrast ma 2700:1 cemuz se zadne IPS ani TN nevyrovna (plazma a oled jsou lepsi). Ma plne pokryti sRGB a pozorovaci uhly subjektivne stejne dobre jako moje leskle AH-IPS od Aceru, ktere pouzivam jako telku v kuchyni. Pixely z metru nevidim, spotreba kolem 25W s jasem na 40% a jelikoz me to nezivi a mam to jen na zabavu a amaterske editace raw fotek, tak jsem vdecny za paradni pomer ceny vs kvality obrazu. Takze aspon u PC to vypada na prechod k vetsimu rozliseni za dalsich 5-7 let? U TV jsem na tom jeste 'hur', protoze mam 100" HD 720p obraz z projektoru, na ktery cumim ze 3,5 metru a pixely taky nevidim... Nicmene, jako asi vetsina tady z nas, parkrat uz jsem se zastavil pred 4k televizema v obchode a chvilku koukal na 4k dema a jako jo, vypada to pekne detailne, ale zatim do toho penize valit nebudu...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.