Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Huawei P10 se prodává v různě rychlých variantách

"Šéf Huawei Business Group CEO, Richard Yu, se k věci vyjádřil. Podle něj je tohle mixování eMMC a UFS úložišť dané tím, že se Huawei potýká se závažným nedostatkem flashových pamětí na trhu"

Hovado!

Za zpravu dekuji, snad ty moje komenty pod clanky az tak nevadi, uz i premyslim, jestli nenapsat nejakyho bota, ktery by pod kazdy clanek umistil nejaky podobny peprny komentar. :-D Ale fakt nemuzu za to, ze co clanek to nejaka spatna zprava o nejakem blbovi, kterej neco posral. At uz se tyka Nadelly s Windows 10 nebo Yua a Huaweie. :-/

Fakt si nekdo koupi foun za 16K aby v nem mel levne a smeckove eMMC, protoze se Huawei potyka s nedostatkem rychlych pameti? Bych takovej foun tomu Yuovi leda otriskal o hubu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsou to Cinani, co bys cekal. Nasypou do toho, co zrovna maj, nebo je to o par susnu levnejsi.
Cinskej telefon za 16k? Si delas srandu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

https://www.t-mobile.cz/telefony/detail-zarizeni/--/huawei-p10-graphite-...

S tarifem za 13K, bez za 16K, ale kdyz mrknes na Alzu, tak to mas to same. On je v recenzich s rychlou pameti o malo mene vykonove pomalejsi nez Samsung Galaxy S8 a ten je jeste drazsi, takze ta cena by v podstate sedela, kdyby teda nedelali tenhle ten ojeb.
Tyhle vykonny smartphony jsou dneska silene drahy, v podstate normalni vec, pokud se to tak da rict.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak i iPhone dělají číňani a měli i podobný průšvih s jejich TLC čipy v iPhonech :)
Dělá to "každý" výrobce a smutné je, že zákazník fakt musí hledat všechny dostupné informace a nemůže výrobci doslova nic věřit.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Já bych z toho ty koncové výrobce moc nevinil, protože oni za to defakto ani nemůžou a pouze stojí před volbou "nevyrábět a padnout nebo to nějak vyřešit a přežít". Na vině jsou dodavatelé komponent a to se propadá dále a dále až k prvovýrobcům materiálů. Bohužel se s tím setkávám každý den :-(
Holt nějaký chytráci vymysleli že největší problémem na světě je meterial na skladě a tak na skladech nikdo nic nemá a všichni jen sedí u kompů a čekají zda jim ty komponenty dorazí nebo ne. Je docela škoda že není pořádně vidět jak se to propadá až dolů pač by z toho vylezlo to že telefony nejsou na skladě proto že před rokem si nějaký vykořisťovaný africký otrok vymkl kotník a nenatěžil tolik kolik měl a pak už se to jenom vezlo.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ale toho otroka za to urcite zbicovali, toho bych vazne nevinil. Je to tim, ze se v ramci uspor vsude jede na doraz ... drzet rezervniho otroka by stalo moc penez, takze rezerva neni a vymknuty kotnik vede k vypadku produkce.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Silně pochybuji, že "vykořisťovaný africký otrok" má až takový vliv na hladkost výroby, jak asi naznačujete. ;) To už jsou mnohem horší ty občasné záplavy v Asii, a ty další věci, co se jim tam občas stávají.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

O jakém průšvihu je prosím řeč?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Možná ten server znáte, říká se mu Google. Zadáte do něj magickou kombinaci Apple a TLC a můžete si pocist, predzvejkavat to za Vas fakt nebudu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je blbost zakaznika ze se nestara jesli ma jeho grafika nebo telefon ddr3/4, jelikož se to pri "beznem" pouziti nepozna.Výrobce se jen prizpusobuje tuposti zakaznika.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Zlatej Apple

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ty SoC byly stejné, tohle je něco jiného.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Byly funkčně stejné, ale každý z nich vydržel na baterii jinak dlouho? Tak z toho úhlu pohledu jsou tyhle paměti taky funkčně stejné, jen je každá jinak rychlá. :) V obou případech si toho software funkčně nevšimne, ale uživatel ano.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rozdíl ve výdrži byl i na úrovni laboratorního měření v odchylce měření samotného:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Redakce: Snad jen, že p10 není hiend (natož ultra), ale vyšší mainstream. Ale eMMC je skutečně prasárna.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.