Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Hudební přehrávač Amarok 2.8 „Return To The Origin“

Ne, proste nesednul. Na linuxu jedine VLC.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

VLC? To nemůžeš myslet vážně. VLC jedině jako nouzovka, protože jeho kvalita přehrávání hudby je ubohá. Ostatně VLC a Amarok jsou zcela odlišné typy aplikací. VLC je jednoduchý univerzální multimediální přehrávač a Amarok je komplexní přehrávač a správce hudby.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No zkusil jsem to, ačkoliv mám wokna. Asi dobrý (za tu cenu) pro takový to jednoduchý pouštění muziky (pár alb na disku), ale pro mě neumí žádnou fičůrku, co Media Monkey. Takže vidím, že investice se zatím vyplatila :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tak teda, za seba mozem jedine povedat ze posledny dobry Amarok bol verzie 1.4.
Dvojka bola jedna obrovska katastrofa a nepredpokladam, ze by sa to tu nejak radikalne menilo. Skusal som sam seba presvedcit ze "jasne, to urcite musi byt krok dopredu".

Stal sa z neho hybrid, ktory vlastne nic nove neprinasal, skor ubral tej jednoduchosti a napaditosti, ktoru mal.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

V tom případě si dovoluji doporučit přehrávač Clementine, který nabízí jak rozhraní Amaroku 1.4, tak třeba přímý přístup k sky.fm, di.fm a jazz.fm (stanic, že si každý vybere) i pro mě přijatelnější přístup na Jamendo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vdaka za typ ;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

-Pokud používáte Amarok k poslechu skladeb na Jamendu, pak nyní bude přehrávač volit kvalitnější variantu MP3, namísto dosavadní Ogg Vorbis verze skladeb.

Ne že bych se v tom vyznal nějak šíleně, nebo se mě amarok jakkoli týkal, ale odkdy jsou MP3 kvalitnější než ogg vorbis?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.