Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k GDDR6 budou dostupné již letos, ale v „pomalejších“ verzích

Tesim se, Volta by mohla byt grafika, ktera nebude mit konkurenci. Hlavne ale jako velky fanousek NVidie doufam, ze definitivne opustili myslenku, ze na kartu nizsiho highendu prdnou 2GB GDDR6 14GHz a 6GB GDDR5 7GHz. Nakonec uz podobny podraz udelali jednou u GTX970, tak snad se to nebude opakovat.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nelíbilo se ti že ti lidé dávají mínusy a ještě mají drzost nenapsat za co. Tak ten můj máš za to, že řešíš nějakou podružnou Voltu místo toho abys třeba vyjádřil názor, že ten proces asi nebude moc stabilní když 16GHz kousky musejí defakto vytestovat a zbylý odpad prodají jako podřadný produkt který nesplňuje slibovanou specifikaci.
Prostě OT, přeji hezký den :-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Na druhou stranu by to melo byt levne, takze mozna proto je "problem" s 16GHz, jednoduse se neudela dost testu, aby se to neprodrazilo, coz muze mit svuj duvod v prichodu HBM respektive HBM2, aby mi zas nekdo nenadaval, ze nedodrzuju spravne nazvy.
Uvidime jaka bude realita, prvne bychom meli zjistit jak bude rozprostrena pamet (HBM2 a GDDR5(X)) mezi produky od AMD z rady Vega a potom uvidime, jak bude to same u NVidie z rady Volta.
Treba bude GTX2080 na HBM, GTX2070 na GDDR6 14GHz a GTX2060 na GDDR6 12GHz, ale nevidim tam nic, kde pak pouziji ty 16GHz.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.