Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k IAB se pokusí odstřihnout „pirátské“ weby od příjmů z online reklamy

O něčem jako Adblock ještě neslyšeli? Tipuji že ho snad každý "pirát" používá.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

toto MoU je síce pekné, ale na pirátskej scéne sú aj publishers aj advertisers trochu iná káva než na zbytku internetu. na 90% sú to pololegálne kasína na Malte a pornozoznamky s oficiálnym sídlom v Karibiku. a týchto hociaké memorandá zaujímajú asi ako mňa septembrové Vogue.

čo sa týka "ad networks", tak keď takéto stránky opustí google, na jeho miesto veľmi rado nastúpi 1000 iných. jednoducho NIKTO si nenechá dobrovoľne ujsť zisk. je to ďalšia hovadina, ku ktorej sa každá "ad network" pozitívne vyjadrí, ale nikto to neimplementuje do svojej policy.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Ale oni vedi ze je to na houby, jenze potrebuji vytvorit a obhajit zbytecne vytvorena mista pro dalsi armadu zbytecnych uredniku. Stacilo by si je zmapovat a bylo by jasno: ze, kamarad toho, pribuzny toho, manzel/ka tamtoho.
J"elita" si tvori koryta.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

jelikož se v článku mluví hlavně o italských protipirátských organizacích, tak se tohle "odstřihnutí" bude jednat jenom u serverů v Itálii, nebo po celé Evropě?

jinak si nemyslím, že se toho moc změní touhle iniciativou. Prostě se jenom reklama bude na web umísťovat rafinovaněji, popř. reklamy od agentur, které nepodepíšou smlouvu s IAB.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Nemluvě o tom, že jednou možná ani žádné servery k rušení nebudou a tohle všechno poběží jako distribuované P2P aplikace. :-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.