Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Repasujeme monitor: IBM ThinkVision L191P

Ta posledni veta je vyborna! ;-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pekne. Jen tak dal.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Škoda jen, že se vše nedá spravit tak jednoduše. Aneb když odejde zářivka, tak je to horší... (většinou odejde také proto, že se s výměnou zjevně špatných kondíků čeká, až se ucho utrhne...)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Zářivky se měnit dají, ale je to oser a ne vždy to dopadne alespoň stejně homogenním podsvícením jako před tím.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Preco by to nemalo dopadnut rovnako homogennym posvietenim? Pytam sa zo zvedavosti.

Menil som ich len 2x ale nemam pocit, zeby som pri vymene mohol zhorsit homogenitu a to som v jednom pripade musel monitor totalne rozobrat(rozobrat samonty LCD na panel na jednotlive diely). Jedine na co som si musel davat vecsi pozor bol prach a spina na jednotlivych vrstvach(sklo,odrazova folia,...), ked som ich daval dokopy.

Najhorsie na tom bolo pametat si ako jednotlive vrstvy LCD panelu zlozit naspet. Bez dokumentovania ako som ho rozobral, by som ho znovu neposkladal.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Mno minimálně pokud se to mění tím slavným „easily replacable“ postupem, kdy je tam sice zdánlivě škatule ze které se to má dát jednoduše vyndat, ale nakonec to je stejně na ho* ,protože to člověk doluje pomalu násilím a dát to dohromady už skoro nejde. Takto to bylo u toho posledního jak jsem přehazoval zářivky, napřed se zmačkala napůl přilepená zadní fólie a když jsem to všechno zdrbal dohromady, tak je tam pnutí a vypadá to jak pěst na voko. Asi je fakt nejjistější to komplet vykuchat, ale kdo se s tím má sr*, to je takové práce…

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jinak vrstvy jsou v pohodě - odrazná fólie, deska/fólie k vedení světla, difuzor, dva polaroidy, substrát (ten už má kolmý polaroid na sobě).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.