Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Intel HD Graphics 530 Skylake vs 7 variant Ubuntu 16.04 LTS

no neviem, ale mne rozdiel 30% v niektorych testoch nepride zrovna ako maly. Skor to poukazuje na to, ze je nieco velmi hnile v grafickych rozhraniach pre linux.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

no nejlíp vychází to "zlé" Ubuntu, to snad vidí každý. Ale hardcore linuxákům považující Ubuntu za stejné zlo jako winy by se to pochopitelně nemuselo líbit, takže extra pro ně musela na konci článků zaznít ta věta o tom, jak to vlastně není rozdíl, protože kdyby tam ta věta nebyla, mohl by to někdo označit za "nekorektní". Tohle mi už přijde asi jako zprávy o migrantech, které v rámci ideologie "korektnost za každou cenu" také obsahují podobně nesmyslná tvrzení a závěry

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mozna sis nevsiml, ale VSECHNY testovane sestavy jsou Ubuntu. Jedine, co se meni, je windowmanager, coz je opravdu divne, protoze windowmanager by na rychlost fullscreen programu (hry) nemel mit VUBEC ZADNY vliv.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Trochu mimo(?) téma. Jak vidím napsáno: "Intel HD", jdu blejt! Mám averzi na toto pojmenování z více zkušeností nejen s notebooky, kdy integrovaná... grafika "Intel HD" (ani ta desktopová v CPU dokonce v i7!, neoplývala nikdy HD výkonem, ale že to zní!: "HD"... Podobně HD Audio..., namísto zaběhlého: Hi-Fi!) neuměla přehrád ani HD video... :-( Oproti starším notebookům se starou Ati (kde zase byl věčně problén s nastavením zobrazení na druhém monitoru...) A to su Intelák a Nvidiák.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.