Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nový iPhone nebude poslední 4″ model

dobrej krok, v soucasne dobe totiz mensi "chytre" telefony docela schazi a najit kvalitni vykonnej mensi telefon je proste problem s jakymkoli OS (jakoby snad vsichni vyrobci pocitali ze vsichni chtej jen +5" padla)

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby tohle byl jediný nedostatek na trhu, to bych si oddechl. Zkuste třeba sehnat obyčejné pánské kalhoty, dřív se říkalo tesilky (ne džíny všech druhů nebo kapsáče).

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

naprosto vpohode :D, jelikos džíny normalne nenosim a mam jen jedny jedine, tak zbytek kalhot mam proste platene, a kde sehnat? staci zavitat do outdoor obchodu a separovat zcela bezne vypadajici modely od tech ktere maji treba "kolena a zadky" v jine barve, par modelu se tam vzdy najde, a ze se tam takove daji najit i v nekonfekcnich velikostech, a pak obchody s obleky a kvadry, daji se najit krasne pohodove a casto i cenove dostupne platene kalhoty

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Tak to jsem sam zvedavej, ted jsem si bral 5S jelikoz nic vetsiho nechci. Pokud bude noa 6 se 4" da te o ni casem uvazovat .
Nazev 6 Mini nebude- jelikoz ho ma uz Samsung , to bych vice veril na ten minus ;-)
Ale vzhledem k politice Apple to bude urcite jinak a v nazev 6C neverim i 5C melo spatnou odezvu

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jak to? "Mini" Applu celkem zapadá do schématu. Mac Mini, iPad Mini, tak by měli i ajfoun Mini.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Menší iPhone, proč ne? Větší iPhone, proč ne? Co bych ale ocenil, tak když už zvětší display, tak ať ho zvětší i na šířku. Už iPhone 5 mi přijde jako šílená nudle, iPhone 6 je podle obrázku ještě nudlovější - v landscape s tím musí být opravdu radost pracovat. U iPhone 4/4s mi ten poměr přišel ideální, pakliže zvětšení, tak ve stejném poměru.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Že bych nakonec přeci jen na novou genraci upgradnul (myslím soukromý telefon).

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.