Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Další stížnosti na iPhone 6: vytrhané vlasy

Diky moc, bez jakehokoli Apple textu bych dneska jen tezko usinal. no-X stoji ti to za to?

+1
-68
-1
Je komentář přínosný?

Za tyhle reakce to rozhodně stojí ;-)

+1
+53
-1
Je komentář přínosný?

Cas opustit tento web.

Jeste posledni, kde smazu svou registraci, v profilu jsem nenasel (nebo prehledl).

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Hlavně se pak nezapomeňte ostříhat. ;-)

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

A sehnat si na ajfouna pevný futrál.

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

really? az tak moc Vam lezi Apple v zaludku? mne je Apple ukradnute. Ked maju dobry produkt tak si ho kupim ak je za rozumnu cenu, ale to co tu predvadza diit ma daleko k odbornemu webu. Toto je uz fakt fraska. Co bude dalej ?
iPhone v nohaviciach sposobuje vypadavanie ochlpenia ? iPhone moze za financnu krizu? iPhone a Apple stoja za ebolou ? ???

+1
-34
-1
Je komentář přínosný?

iPhone 6 stojí za... ne, za Ebolou ne. :-)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

apple ma dobre produkty za rozumnu cenu ?

ok.

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

S tím Apple a rozumnou cenou to aspiruje na vtip roku. Dlouho jsem se tam dobře nezasmál...

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Idiot ide na stranku Applu a kupi predrazeny produkt. Ostatne taky si nezasluzi nic ine ako osklbat. Ale tak isty idiot ide a kupi lacny cinsky sunt a potom sa rozculuje ze to seka a rozpada sa to. Ja som si kupil koli praci jednen mac book pro za cenu za aku by som nemal sancu kupit v podobnej vybave ziaden notebook pokial by som nesiel silno po cene, ergo nejaku zlepenu srackovu skladacku. A medzi nami ani to HP,IBM/Lenovo alebo Toshiba uz niesu co byvali. Dnes uz je uplne jedno aka je znacka ale dolezitejsia je skor cenova hladina, pretoze aj zname znacky vyrabaju pekne sracky, ehm. A iPhone za tu cenu je predrazeny ale aj keby bol zdarma je to evidentne pre niektorych ludi jedno.

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Uz to, ze si vymenoval tie znacky, ktore si vymenoval, znaci, ze nemas ani paru o dnesnom trhu notebookov...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Apple TV neni drahy a je docela sikovny TV box.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Apple TV stojí 15 tisíc. Za 2-3 tisíce mám embedded zařízení o velikosti flash disku.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Apple za rozumnou cenu? Apple je nejbohatsi firma sveta!
Tip: Prodejem za rozumne ceny se na 1. misto rozhodne nedostali

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

Dobry produkt? tak mozna kdysi, ted si to jen ovce ze setrvacnosti mysli.
Rozumna cena? Vzdyt je to dnes obycejny čajna smejd za premrstenou cenu.
i-people open your eye

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Jenze ten obycejny cajna smejd se sakra lisi kvalitou pouzitych materialu.

Nebo myslis ze ty lacine cinske telefony jsou ze stejneho materialu jako iphone? Osidit se da i ten kuprexit ze ktereho je zakladni deska.

On rozdil v reklamovatlnosti 3% a 35% je hodne velky, hlavne kdyz nekdo bude povazovat vse drazsi nez nejlacinejsi sunt za predrazene............

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Tedy fakt je, že by se Číňani styděli dávat do svých mobilů takové šmejdské materiály, aby se to v kapse ohýbalo a lámalo. :-)

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

trapný trolling, Ťamťungy apod. shit výrobci vše mastí z plasu, iPhone 6 plus má až moc kvalitní konstrukci, ano přehnali s to hliníkem, který se trochu lépe formuje, ale normální jedinec to nemá šanci ohnout, samozřejmě až na troly zaplacené od Google a jejich videa na youtube, v životě by mě nenapadlo ohýbat dobrovolně telefon.

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

"Trochu lépe formuje"...zdá se mi to, nebo co jablíčkář, to metalurg? :-D

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Apple snad nemá recenzenty zaplacené? Co to bylo nedávno s těmi recenzenty, kteří ohnuli s použitím min. síly iPhone 6 plus a proč pak zčistajasna Apple odmítl s nimi spolupracovat? V čem asi spolupracovali?

Naopak, normální jedinec má možnost to ohnout. Stačí si to dát do větší kapsy, kam se mobil většinou dává. Nechápu, že si někdo přikupuje na tyto monstra brašnu na nošení.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

"kuprexit"

Což o to, kdyby to byl alespoň cuprexit (měď + sklolaminát). Bohužel, dneska se sklolaminát nahrazuje papírem (ano, papírem) (FR1 až FR3). Měď se, zatím, nenahrazuje.

Takže pokud je výrobek sestaven alespoň na cuprexitu, tak můžete tleskat.

Apple naštěstí cuprexit (FR4) používá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vhodnost použití FRx asi závisí na konkrétní aplikaci. Jestli se počítá, že to vydrží tak pět let, tak ty levnější verze v neprůmyslových podmínkách asi vadit nemusí. Jenže jestli to chápu správně, tak FR1-3 jsou naprosto nevhodné pro vícevrstvé spoje, a budete mít problém přesvědčit mě, že za na ně dají pájet BGA SoC a DRAM obvody, a bez toho "smártfoun" dneska neuděláte. Takže KTERÝ jejich výrobce dneska používá FR1-3? Nějaký konkrétní příklad, prosím.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Jádrem pudla těchto a podobných zpráv o iPhonu je, že iPhone má cenu (a historicky zvládnuté PR) evokující luxusní produkt a přitom je to produkt provedením docela obyčejný, iPhone6 už možná i docela neobyčejně nepovedený.

Já taky měl v rukou produkty, které trhaly vlasy, snadno se ohýbaly až rozpadaly, záhy přestaly fungovat, přehřívaly se a já nevím, co ještě. Až na pár výjimek to ale byly produkty, které si nehrály na hogo-fogo a nestály majlant. iPhone je klasický případ „navrch huj a vespod fuj“. Jestli nezačne kvalita odpovídat ceně, tak je jen otázkou času, než si ty iOfce protřou voči.

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Furt něco, je to nedokumentovaná vlastnost, nový modul v telefonu neustále vyhodnocuje kvalitu vlasového porostu uživatele a slabé poškozené vlasy prostě odstraňuje.

+1
+42
-1
Je komentář přínosný?

Tak koukám na ten nadpis a říkám si, ten iphone 6 asi bude vážně něco extra, když to má i vlasy...

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Tak tenhle problem se urcite male skupiny osob netyka... vetsina zen ma delsi vlasy a kdyz pricteme i to procento muzu, tak je to bezpochyby naopak velmi vyrazna skupina lidi a v podstate ani neni potreba vylozene dlouhych vlasu...

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Steve Jobs by prohlasil "kratke vasy jsou dnes modni a nejste zkratka dost IN".

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

To není chyba, ale vlastnost. Apple se snaží bojovat se závislostí na nadměrném telefonování, takhle si lidi každý hovor dvakrát rozmyslí. V EU se už uvažuje o tom, že od roku 2016 bude muset podobnou funkci nabízet každý nově prodávaný telefon.

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

no to je prekvapeni. vsichni prece vime, ze apple sve ovecky holi:-)

a ted vazne.. tahle zprava je stara uz asi tyden. Procpak jste se o ni zminili az ted? ze by rozlozeni ctenosti/flamu, protoze dat to den-dva po poslednim applebending clanku by tak nevyniklo?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Spíš si myslím, že by takovou koncentraci negativních zpráv o iPhonu iOfce už neunesly ;).

PS: Moje androidí veslo by mi mou deku nenarušilo, i kdyby chtělo. Koupil jsem si na něj preventivně za pár desetikorun ochranný oděv. A udělal bych to i s iPhonem, kdybych si ho nějakým nedopatřením pořídil, prostě proto, že nechci, aby se mi odřel nebo při pádu rozbil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už teď iBékají až to hezké není :)

Nicméně někteří lidé mají vlasů už pomálu a jsou rádi za ty vlasy, co mají. Ti asi nebudou nadšeni, když o ně přijdou... Chci tím říci, že se to týká ne jen slečen s krásně bujarou hřívou, ale i třeba starších pánů/dam...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Výňatek z recenze na Letem světem Applem: " O tom jak fotí iPhone 6 se rozepíši více až v samotné recenzi, první dojmy mají být spíše o postřezích a pokud je něco, co mi u fotoaparátu padlo do oka okamžitě, pak je to neuvěřitelná rychlost ostření. Nikdy v životě jsem ještě nezažil nic, co by ostřilo tak rychle jako iPhone 6. Rychlost přeostření z blízkého na vzdálený objekt je shodná s rychlostí přeostření vašeho oka a je až neskutečné, jak může telefon tak extrémně rychle zaostřovat. Pokud tedy sedíte u stolu, fotíte něco co je položeno na stole a najednou proletí kolem vašeho okna pták, záleží jen na vašem postřehu, zda jej stihnete zachytit nebo ne, pokud ano, pak si buďte jisti tím, že bude ostrý! "
Když ovcím valíte vytrvale takovéhle klíny do hlav, není divu, že z toho blbnou. :-)))

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Odpověď pro iOvce: Lumia 1020 za více jak poloviční cenu nebo dobrý Android + iOS launcher + samolepka Apple a máme to samé.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Google trolové zase trolí o sto šest. Google se snaží trolit přitom má Apple nejlepší prodeje ze všech. iPhone 6 trhá rekordy a ušmudlaní sockoidní čehůni závidí. Mě už se doma hřeje šestka = nádherný, odladěný telefon, cenu neřeším, těch pár tisíc je nic za tu službu. Můj MacBook Air i po roce užívaní vydrží při sníženém jasu přes 12 hodin práce - to je síla Apple a jejich OSX či iOS. Vlasy si na rozdíl od vás geluji a upravuji, čili nějaké takové stupidity neřeším.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Předpokládám že se jedná o ironii. Nicméně kolem sebe skutečně znám pár takových co "cenu neřeší" hlavně je to cool, kupodivu jsou to vždy přerostlá děcka kterým to sponzorují rodiče. :0)

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

proč by to sakra měla být ironie? Si sakra myslíš, že všichni na světě jsou o rohlíkách? Český národ je nemocný, když si kupuji telefon, notebook, tak je cena to poslední, co řeším. Apple produkty používám roky a nikdy žádný problém, OSX naprostá a rychlá paráda, stabilní systém, který restartuji jednou do měsíce a to ani nevím proč, IOS je proti zalagovanému Androidu roky dopředu.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Ach, bože! iOfce přibékaly, spas se kdo můžeš!

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

Klasický, otřepaný a už celkem trapný argument iOvcí, který, nevím proč, začínali používat všichni AppleFans, aniž by o tom chvíli popřemýšleli. Lidé z oboru IT vědí, že poměr cena/vybavenost má Apple nejhorší, a tak hmátnou po levnějších zařízeních, které zvládnou to samé, kolikrát ještě lépe (uznávám, nemá to nablýskané jablíčko vzadu). To jsou prosím lidé, kteří se vyznají a staví svoje zkušenosti nehledě na popularitu či reklamu produktu. Pak jsou tu tací jako vy, kteří o tom nic neví, nahání styl, nechávají se jednoduše zmanipulovat a sami dokonce nevědí, že jejich zařízení toho umí mnohem více, než jen SMS, hovory, AngryBirds. Já bych si mohl vybavit celý pokoj Applem až po žárovky, kdyby nějaké měl, ale neudělám to, protože tahle firma se svými zákazníky doslova vymr..vá. Stal jste se bohužel obětí toho, čemu se říká náboženství Applu. Apple a zaplacení recenzenti Vás přesvědčí o jedinečnosti iProduktu, čímž vlastně ve vás nahradili proces přemýšlení - začnete myslet tak, že vlastnictvím iProduktu budete nadřazený ostatním. Já se Vám ani nedivím, na naší univerzitě stále vytahují Apple výrobky, až mě z toho bolí hlava. Pořád říkají, že Jobs byl vizionářem a že jeho nápady dovedly lidstvo jinam. Takhle vás právě naočkují, ale už vám nic neřeknou o firmě Xerox, protože kdyby ano, tak se dozvíte, že to byl jen velmi dobrý a mazaný podnikatel. Proto ten slavný iP6 trhá rekordy, protože lidé nepřemýšlí sami, ale nechají za sebe přemýšlet jiné a pak, když se objeví na internetu z velmi důvěrných zdrojů, že se iP prohýbá jak prase, tak to zpochybňují a neustále Apple hájí svými jedinými zděděnými argumenty o sockách a počtu prodaných kusů. Neříkám, že je iP špatný, nakonec přece jen fotí lépe a běhá svižněji (ale také mi aplikace padaly - lidé nejsou dokonalí, takže nic nemůže být dokonalého). Ale ta cena, to je sprostota nehorázného měřítka. Za polovic byste měli Lumii 1020, HTC, Xiaomi s ještě více funkcemi, stejně dobrý fotoaparátem a svižným systémem. Trhání vlasů je stupidita, ale u tak drahého telefonu byste to asi neočekávali, a když vám ta škvíra nevadí (mluvím obecně), tak příště nenarážejte do Samsungu. Nakonec, když si sečtete vlajkové lodi Samsungu a iP6, tak bych se až tak těmi statistikami o počtu prodaných kusů neoháněl.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

kolikrát jste zmínil cenu, proč bych si měl koupit shitozní Android v nějakém činském plastu, protože je to levnější? Vy jste pane socka a vtipálek, co řeší jenom cenu a ohání se nějakými iOvcemi. stupida těchto lidí je nezměrná. Pracuji ve firmě, kde sestavujeme a vytváříme video-audio-techniku přimo pro iPad Air. Proč? Protože je to nespolehlivější zářizení na trhu, protože to má nejvíce profi-aplikací na audio- video. Takže podle vaší teorie jsme firma iOvcí? Píšete, že byste mohl celý pokoj vystavit Apple produkty a v tom vašem nesmyslném plácání zmiňujete to, že bych si mohl koupit činské Xiaomi za půlku. Vy lžete, takhle mluví sociální případ, spoustu lidem je prostě jedno jestli dají za telefon 20 tisíc nebo 10, tak se laskavě proberte z tohoto snu, že cena je negativum. Ne není, je to negativum jen pro ty, kteří si to nemůžou dovolit.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

O tom právě mluvím. Vaše neznalost se projevila právě zde a použil jste další argument z bible Applu o plastech, nečekaně jste použil znovu slovo socka, i když jsem vám jasně napsal, že bych si tím mohl vybavit pokojíček a o tom přesně mluvím - nahrazené myšlení. Zaprvé plast má výhody: flexibilita při pádu, hmotnost, povrchové úpravy (pogumované atd.). Pokud nemáte rád plast, tak proč jít hned po Applu, když je tu kovový HTC, LG? Jednu věc ale určitě zvažte. Proč se kovový iPhone ohýbá lépe, než plastový Note? Zadruhé, nezmínil jsem snad jasně i rozdíl ve vybavení, než jen v ceně? Pokud jde o HW, tak na tom budou vždy lépe Androidí telefony od střední třídy. Pokud jde o SW, tak se na to podívejme. iOS: svižný systém - v tom vidím asi jedinou výhodu, která také už ale moc neplatí, Android L je už stejně svižný a cyanogenmod je snad i lepší jak iOS. Android: uživatelské účty, viditelný filesystem, komunikace s pc bez nutnosti třetí služby jako iTunes, plnohodnotný multitasking, neomezené přizpůsobení, root zařízení, mnohem lepší notifikace, lepší správa aplikací, widgety, použití SD karty pro rozšíření kapacity (HW výhoda - skoro každý telefon), instalace aplikací odkudkoliv, profilové obrázky u kontaktů, podpora flash, lepší sdílení, prostě úplná volnost, kterou bych mohl popsat ještě více. Nemyslíte si snad, že pořád mluvím jen o ceně, nebo snad ano? Není to snad už tak patrné? Stupidita lidí? Proč náš profesor, doktor, inženýr, který si něco pamatuje a stál u zrodu a vzestupu IT, tvrdí to samé? Proč Steve Wozniak tvrdí, že by si přál, aby produkty Apple měli systém Android a sám ho raději používá? Znáte vůbec toho člověka? Pokud ano, připadá vám jako sociální případ? Chápu, že pracujete ve firmě a Apple prostě musíte ovládat, ale netvrďte, že je lepší, protože čistě z hlediska vybavení a možností není. Zahrajme si takovou hru, já mám peníze na všechny mobilní telefony. Přesvědčte mě, proč si právě koupit Apple, než Android.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ježíš vy plácáte nesmysly. Tolik frázi o ničem se jen tak nevidí. Vy lžete a víte proč? Protože člověk, který by si mohl vybavit celý pokojíček Apple produkty, by se v každé druhé větě neoháněl cenou. Jste velice předvidatelný trollík a jste velice neinformovaný trollík. Podívejte se na nějaké benchmarky iPhonu 5S s 1GB ram, v mnoha případech si vytíra zadek s 8 jádry a 3GB Androidy. Proč? Protože Apple, oni potřebují na stejný výkon mnohem méně výkonny hw a to jedna z největších výhod. Tohle je ten pokrok a sladění OS a HW. Na co SD kartu? Já mám 64GB iPhona 6 a opravdu nevím, na co bych potřeboval SD kartu xD. Můžete mi říct na co je Root? Ja vím, aby se vám nelagoval OS. To je jeden z nejotřepanějších a nejtrapnějších argumentů android ovcí. IOS uživatel by nikdy nepřemýšlel o rootu jelikož, rychlejší o odladěnější už to být prostě nemůže.
Prý komunikace PC. Vtipálek. Kapišto, že mám Maca, mně je nějaké PC u paty. Naopak Android telefony špatně komunikují s Macem. Sdílení mezi Macy a iPhony je naprosto perfektní a jen potvrzujete naprostou neznalost produktů Apple, navíc Apple spouští iCloud Drive a synchronizace mezi Yosemite a IOS 8 je prostě neskutečná a intuitivní. Steve Wozniak by možná chtěl Android a je asi jediný, jelikož z iPhonu by byla v cuku letu zalagovaná mašina.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

No dobrá, kousek po kousku:
1) naučte se počítat. Prosil bych přesnou citaci, kde jsem se zmínil o ceně. Děkuji
2) Nemá smysl dělat benchmarky u iOS na 1 HW a u Androidu na mnoha HW. To už byste mohl vědět. Mezi Androidy už to smysl má, nebo mezi iOSy, ale mezi různými ne
3) Na co karta? Jednoduché. Můžu jich mít více a prostě je vyměnit dle potřeby. Celkově můžu mít mnohonásobně vyšší kapacitu než 128 GB iProdukt. A proč ji nemít? Koupím Xiaomi MI3 64GB a dokoupím kartu. Mám vyšší kapacitu, a kdyby se nedejbože něco podělalo, tak nepřijdu o data na SD kartě. To se o IP říct nedá a nezajímají mě cloudy, protože k tomu je třeba internet, k sd kartě ne.
4) Lituji vás, že máte znalost takovou, že ROOT je pouze k nelagování. Mimo jiné ani un-rootnutý Android nelaguje. To docela vypovídá o vaší neznalosti systému Android z vlastních zkušeností, ale o znalosti Andoidu z internetových diskuzí.
5) Víte, asi tak z 80% je PC, ostatní MAC, jehož podstatnou část tvoří USA. Když půjdete k někomu s PC a budete chtít přetáhnout data, tak jste v prdeli s komfortem, a v totální prdeli, když ten PC nemá link. Sdílení mezi iProdukty mě nezajímá, stejně dobře to umí Androidy mezi sebou, stejně jako ostatní operační systémy. Velmi zajímavé je i to, že Android propojím s televizí přes DLNA a nepotřebuji nějakou za.ranou krabičku navíc, takže je asi jasné, kde je ten komfort? Já jsem měl na mysli hlavně sdílení třeba obrázků do mnoha různých služeb, jejichž počet je u iOS omezen.
5) Je vidět, že Steva neznáte. On je super profi technik, který ví, o čem mluví. On stál za všemi technickými vymoženostmi, ne Jobs. Spíše tím chtěl říct, že možnosti Androidu jsou hodně výše než iOS. Kdybyste znal alespoň ty základy, ale víc od vás asi čekat nemůžu. Android je stejně dobře postavený systém jako iOS. Lagování androidu je způsobeno ne Androidem samotným, ale hojným počtem různého hardwaru, a když se ošulí ladění na konkrétní mobil, tak jsme u problému. Tyto problémy ale postupně ubývají, u vlajkových značek je nenajdete.
6) Prosil bych přesné reakce na funkce Androidu, které jsem popsal. Napište mi konečně něco jiného, než to, že zmiňuji cenu. Zareagujte na to, co jsem napsal špatně o prohýbání kovu vs plast, o všech těch funkcích navíc. Napište, v čem nemám pravdu a přestaňte se ohánět tím samým jako malé iFan děcko.

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

"Nemá smysl dělat benchmarky u iOS na 1 HW a u Androidu na mnoha HW. To už byste mohl vědět. Mezi Androidy už to smysl má, nebo mezi iOSy, ale mezi různými ne." Vy jste demagog. S takovým ubožákem nebudu dál diskutovat.

+1
-30
-1
Je komentář přínosný?

To se přeci dá pochopit, ne? iOS je super odladěný na 1 HW, tudíž logicky ta aplikace a výsledky budou vždy lepší. Android je přizpůsobený na mnoho HW, není suprově odladěný na 1 konkrétní, a tudíž ty výsledky budou vždy horší i přes to, že se jedná o stejný BM. Nemá tedy cenu srovnávat odladěný OS na 1 HW a neodladěný OS na 1 konkrétní HW. Co je na tom k nepochopení? A když už se někdo naobtěžuje s benchmarky, tak se divím, že jim věříte. Apple nikdy neuvádí takty procesoru a Androidí výrobci si smýšlí data. To není důvěryhodný argument. Co si jinak myslíte o ostatních bodech? Děkuji předem za namáhavé odpovědi.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Prosím nekrmit trolly, děkuji :0)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Chci, aby se nad tím alespoň trochu zamysleli.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

--- obsah příspěvku odstraněn redakcí, neslušné a urážlivé příspěvky tu nebudeme trpět ---

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

1) Prosím, povězte mi, jaké funkce z těch zmiňovaných Android nemá.
2) Normální uživatel určitě neodepře absenci reklam, totální přizpůsobení a další výhody. Ten, který ano, tak je to trochu tak blázen. Prosím, přečtěte si následný článek, abyste porozuměl, proč ROOT existuje - http://gizmodo.com/5982287/reasons-to-root-your-android-device
3) A kde je ten komfort? Na Androidu mám flash hned, proč se sr.t s nastavováním na iOS? A proč ho nemít? Kolikrát si člověk potřebuje v prohlížeči zhlédnout video? Hodněkrát. Na iOS má normální nezkušený uživatel po srandě, protože buď mu to nejde a neví co s tím, anebo musí stahovat a zbytečně si zas.rat telefon zbytečnými aplikacemi, které mu teprve umožní něco zhlédnout.
4) Proč nepoužíváte widgety? Nepřipadá vám jednoduší ovládat některé funkce, přístupné pouze z nastavení, hned na hlavní obrazovce? Takže další ztráta komfortu. Možná, že se to o trochu u iOS zlepšilo, když se okopírovala od Androidu notifikační lišta, ale není to ono.
5) Wozniak má rozum, na rozdíl od Vás. Vy jste jen spekulující člověk, který dokázal zatím jen žvatlat a podívejte se, kam se Wozniak dostal. Takže jeho slova něco znamenají, protože on VÍ a vy smýšlíte.
6) Já vím, že je těžké pochopit problematiku benchmarků a navíc i to, že jsou v tomto případě k ničemu, když jste do nich tak zaláskovaný. Nevím, jestli vám to mám psát znovu, ale od vás taky nemůžu čekat, že to hned pochopíte. iOS je super odladěný na jeden HW, tudíž vše na něm bude super rychlé. Android není odladěný na jeden HW, protože je na nespočtu zařízení, a tak by mělo smysl porovnávat ho s iPhone pouze tehdy, pokud by se suprově odladil na pouze jeden HW. Co je na tom k nepochopení? To vám pořád stíní mozek slepá náklonost k Applu? Povězte mi, proč se vám tak líbí? Dyť je to snad hned patrné, jak si svých zákazníků váží. Při focení růžově vám řekne, že telefon držíte špatně a za 25 000 nebo ještě více máte ohýbací hračku. To to už není tak patrné?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

--- obsah příspěvku odstraněn redakcí, neslušné a urážlivé příspěvky tu nebudeme trpět ---

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Mně to nepřijde jako sračky, ale jasné reakce, které jsem pro potřebu méněchápajících rozdělil do bodů, které se postupně týkají vašich vět či odstavců. To je už váš problém, že se neprokoušete informacemi. Trochu vám pomůžu. Např. na váš dotaz, proč by měl mí iOS ROOT najdete v prvním odkazu - takový ten modrý označený text, na který můžete kliknout - nelekněte se, že vám něco prohlížeč bude dělat.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

--- obsah příspěvku odstraněn redakcí, neslušné a urážlivé příspěvky tu nebudeme trpět ---

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

To vám musím odcitovat obsah článku v tom odkazu? To už snad po mě nechtějte. Jedním takovým nejdůležitějším důvodem je totální přizpůsobení GUI tak, že můžete nahrazovat systémové GUI - lišta, SW tlačítka, chování a další. Na IOS jsem omezen na jedno. Ona vlastně tak trochu platí rovnice, že to, co je opensource je vyvíjeno komunitou, a tudíž to bude pro uživatele vždy přívětivější, než iOS, který dává pouze na vlastní názory a uživatelé ho moc nezajímají, pouze jejich peněženky. Teď už se to možná změnilo, když vydali ty obří iPhony, které podle Jobse nakonec neměli vůbec existovat, takže taková změna názorů se mi nelíbí. Jsem radši, když vím, na čem jsem. Ale to jsem trochu odbočil. Další důvody si přečtete na tom odkazu, snad s angličtinou problém nemáte.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

mám problémy s angličtinou, takže mi to prosím odcitujte a přeložte. Právě jsem se rozhold přejit na Android kvůli rootu a chci vědět jestli dělám správně.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

1) aplikace dokáží sáhnout hlouběji. Optimalizátory a čističe dokáží sáhnout do systémových souborů. Například aplikace PIMP my ROM dokáže udělat s rootnutým androidem zázraky od nastaveni chování po úpravu různých prostor (cache ....)
2) Aktualizace od komunity předem
3) kompletní překopání GUI
4) Odstranění reklam z aplikací, třeba pomocí lucky patcher
5) Tuning rychlosti, zlepšení spořících vlastností
6) Na některých telefonech dokážete zpřístupnit free wifi hotspot, i když je tato služba např. defaultně skrytá.
7) lepší zálohování, např. ikona zálohování Titanium Backup
8) smazání nepotřebných bloat aplikací od výrobců
9) flashnutí custom rom

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

takže fanatiku je to k ničemu, vše co nabízí Root ma IOS v lepším provedení, tuning rychlosti apod. takže je to naprostá zbytečnost a tím rootem se práve ukazuje, jak je Android špatný a neodladěný systém. Navíc se tu oháníte rootem a ve druhé věte píšete, že flash je lehčí zprovoznit na Androidu. Chlape fanatickej vy si protiřečíte, že to není ani možné. Děkuji, ušetřil jste mi tisíce, zůstavám na IOS.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

"takže fanatiku je to k ničemu, vše co nabízí Root ma IOS v lepším provedení"

Tak to už je na Bohnice. :-) iOS je právěže naprostým opakem rootnutého Androidu - jak může rootnutí Androidu být "horší" než iOS, když rootnutí *rozšiřuje* možnosti zásahu do systému ze strany kupujícího/majitele zařízení, kdežto iOS se všem takovýmto snahám urputně brání? iOS vám maximálně tak může poskytnout omezenou množinu extra nastavení, k jejichž obdobě by u Androidu byl třeba hlubší zásah, ale vtip je v tom, že na rozdíl od iOS tím zpřístupníte nejen možnost těch několika zásahů, které třeba iOS může oproti stock Androidu mít navíc, ale získáte možnost udělat prakticky cokoli - obzvláště těm, co vyvíjejí vestavěná řešení, takové věci přijdou vhod. Jinými slovy, u Androidu jste v mnohem větší míře majitelem svého zařízení, ve stejném smyslu, v jakém majitel třeba vrtačky nebo sekačky na trávu může se svým zařízením dělat cokoli. (Nestane se vám třeba, že by vaše vrtačka odmítla vrtat cokoli jiného než iDřevo.)

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

vy jste pane značně omezený. Root pro Andrid dělá to, co má IOS už v základu, čili rychlost, lepší odezvu, lepší práci s pamětí apod. Uživatel, chytrý, pracující uživatel telefonu potřebuje telefon, ne hračku pro děti, kterou si je třeba vylepšovat. Chápu, že android děti se nudí, tak je baví si tam nahrávat nějaké custom roomky, ale já potřebuji stabilitu, rychlost, odladěnost = to vše nabízi IOS už pri prvním spuštění.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ne, "pane", tady nejde o rychlost, odezvu, ani práci s paměti, ale o *programovatelnost*. iOS například nepodporuje ani JIT kompilátory v aplikacích (což může dejme tomu při zpracování signálů v mediálních aplikacích šetřit baterie, třeba pokud graf filtrů můžete naživo zkompilovat do strojového kódu a ušetřit memory loads/stores - když už mluvíme o "práci s paměti", že). A celou řadu zbylých aplikací nelze pro iOS ani napsat, protože je nedostanete do Apple Store kvůli podmínkám, které si Apple diktuje. Nic z toho není pro Android sebemenší problém.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

já z vás nemůžu :D. Uplně jsem si poplival Retinu :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Že Apple nedovoluje generování kódu v zařízení? To je ověřitelný fakt. Že Apple nedovoluje programovat a prodávat aplikace, které konkurují jejich vlastním? To je ověřitelný fakt. Že Apple může odmítnout zařadit do Apple Store vaši aplikaci, pokud už podobné existují, čert vem volný trh? To je ověřitelný fakt. Atd. atd. Pokud váš nejlepší argument je "já z vás nemůžu", potom, slavný soude, nemám žádné další otázky. ;-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Vy jste pomýlený pane. To je právě jedno velké plus, že na AppStoru nejsou tuny zabugovaných aplikací, které ani nefunguji. Ono vzato on nefunguje ani primární web browser na andoridu a to Chrome, to je ten právě rozdíl mezi IOS a Androidem, že aplikace jsou vždy v perfektním stavu, jelikož to kontroluje Apple.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Víte, vývoj aplikací na iOS není těžký, pořád totiž pracujete s jedním HW, kdežto u Androidu pracujete s různým rozlišením a HW. Ono na Androidu si někdy ta aplikace s vaším zařízením nerozumí, ale je to jen blbá aplikace, kterou můžete nahradit 10 dalšími dělající to samé, ale u iOS taky padají aplikace, zvlášť když to přetížíte s RAMkou a iOS si vynahradí místo tak, že ostatní rozpracované prostě suveréně ukončí. Pořád lepší 1 padající aplikace, než chyba, která vám znemožní s telefonem volat, anebo foťák, jehož fotky vám pěkně zrůžoví. Není dokonalého systému, protože člověk není sám dokonalý. Stejně tak Google kontroluje aplikace své, které jsou taky nezávadné, ale pochopte, že to není závadností aplikace, ale počtem HW na trhu. Aplikace jako samotná je perfektní. Co na tom stále nechápete? Dyť je to jednoduché, ne?

Jak nefunguje chrome na androidu? Jedu na něm stále pořád a nemám problém. A kdyby ano, tak apple snad nabízí pouze jeden jediný použitelný prohlížeč? To určitě ne - stejně tak máte na výběr, dokonce z ještě více prohlížečů na Androidu, takže si svůj vždycky najdete.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

lžete. mám Ipad air, iphone 5S a nikdy mě appka nepadla. Takže zase lžete, jak jen můžete, aby jste očernil Apple a Android povznels na nebe. Vy jste fanatik, to je slabé slovo, vy jste fanatický fanatik.
Chrome stačí se podívat na recenze od uživatelů :D v GooglePlay...

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Dyť píšu, že při přetížení RAMky. Asi používáte smartphone pouze z 20% - je chytřejší jak vy.

Myslíte tyto recenze? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome&hl=cs
4,3 hvězd z 5? Poslední komentáře:

Tomáš Coufal: Zlepšení Po poslední aktualizaci o hodně zrychlil, spokojenost.
Karel Havlíček: Opera ani Firefox uz nikdy více, super prohlížeč

Stane se, že občas někdo něco podělá, ale zanedlouho vyjde aktualizace, která to spraví.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

co tak více posledních recenzí?
Ty vole co to je? Zasekaný jako prase kam se to sere na defaultní prohlížeč co mám v xperii -Robert
Po poslednim updatu zamrza-nepouzitelne..Skoda.¨
Zcela Nepoužitelné Od poslední aktualizace stále padá a kompletně zamrzá (na obou mých androidech). S Chrome musím skončit. Tvůrci prohlížečů prostě podporují návrat k defaultním prohlížečům.
Prostě Android - tohle by se u Safari stát nemohlo :))))))))))))))))))))))))))))))

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Vy jste blbý nebo neumíte číst. To není Androidem. Proč jsou asi negativní a pozitivní recenze zároveň? Protože je to rozmanitostí hardwaru, já nevím, co na tom nechápete. A psal jsem snad, že aktualizace spraví některá zařízení, ale další třeba zase přestanou fungovat. Kolikrát to ani není problém chromu samotného, ale neodbornými zásahy do telefonu (root a další). Proč jako ňouma srovnáváte Android vs Safari? Co to je za srovnání bože? To je jako kdybyste řekl, že Ferari jako celek je horší jak jeho motor.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

takže půl roku čekáte než něco opraví a mezi tím zase něco poserou. Pánové a dámy tohle jsou tvůrci androidu a oni neumí udělat ani stabilní web browser. To by se na iPhonu nemohlo stát, ale hlavně, že máte otevřený OS, zkuste Root, třeba vám ten Chrome nebude padat :DDDD

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

kde jste vzal půl roku? Je to vždycky jen 2 dny max. týden trvalo opravit problém iphonu s volaním. Vidím, že nechápete pojem "rozmanitost hardwaru", a tak není už co vysvětlovat.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

dva dny? Si děláte srandu myslíte, že nemám Android nebo co? Já mám doma Xperii SP jako sekundární telefon a věřte, že vím o Androidu dost a vím, že Chrome nevydává co dva dny aktualizace, takže zase nelžete a věřte, že Xperia SP je pěkný, odolný telefon, ale Android ho totálně zničil, nic zalagovanějšího jsem neměl v rukách.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Tak to asi nemáte rootnutý telefon. Já mám aktualizace pomocí aplikace Aptoide a tam to je hned do pár dní. Stačí vědět, co a jak a je to. Jak to, že pak vlajkové lodi Android nepodělá?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

custom romky na Xperi SP jsou všechny mizerné, takže jsem vrátil k základnímu 4.1.2 jelikož 4.3 je nehorázná sračka. Vy víte hovno, flashtool umí ovládat i opice a root dokáže udělat i uživatel IOS představte si trotle, že to umím, jenže na SPčku pak blne wifina a za žádnou cenu to není stabilní, takže kompromis stabilnější OS a špatná vydrž wifi je 4.1.2. . PS už jděte vážně s celým Androidem do hazjlu, jaký kus idiota může obhjavovat takovou nehoráznou sračku. To mě hlava prostě nebere.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nepřipadá mi to moc jako nehorázná sračka, když to umí více, než iOS, kde jste bohužel ze strany Applu hodně limitován, protože kdybyste nebyl, tak by se pak začalo hodně věcí podělávat. Android je v tom o hodně výš. Rozepsal jsem vám, co Android umí navíc, tak mi napište, co iOS umí navíc prosím. děkuji

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mu to nepište, on to stejně nepochopí, když říká, že custom rom můžu nahrát do iPhonu :D

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Koukám, že i v češtině je to pro vás celkem těžké pochopit. Jste jasným příkladem člověka, který není tímto oborem vůbec políben. Takže znovu to shrnu. Nejdříve začnu vašimi dodatečnými větami.
1) V čem se přesně si protiřečím? Přece Root - lehčí zprovoznění flashe není protiřečení ne?
2) Fanatik jste tu spíše vy, protože to, co jste vypustil z huby, to jen odpovídá o Apple fanatika, který je naočkovaný Applem tak, že takhle spekuluje a přitom to ani nezažil, jak to chodí.

Teď k vaší největší hlouposti a to takové, že iOS = Rootnutý Android. Nevím, jestli si už děláte srandu, anebo ne, ale tohle může vymyslet jen úplný ňouma. Rozeberu to tedy pro vás ještě jednou, abyste konečně pochopil, jak se věcí mají.

1) Odkdy můžete funkce v aplikaci Pimp-my-rom (např. upravování velikosti cache, upravit systémové GUI, ne uživatelsky upravovatelné GUI jako je tapeta, ikonky atd.). Právě Apple se snaží všechny tyhle zásahy do systému držet mimo uživatele, jen jak to jde.
2) Aktualizace jsou pro iPhony předem dány a nemůžete se k nim dostat dopředu, vždy až po datu vydání. Díky rootnotému Androidu je pár aplikací, které dokáží aktualizovat váš kernel průběžně, takže zase špatně.
3) Odkdy se dá iOS plně přizpůsobovat uživateli třeba tak, že nechám zmizet notifikační lištu a předělám si ji na levitující tlačítko, na které když kliknu, tak se mi otevřou všechny možnosti, anebo mi ukažte, jak na iOS dokážete něco takového, co umí aplikace GMD gesture control. To jste na iOS celkem v pr.eli, protože přizpůsobení na iOS neexistuje v takovém měřítku.
4) Reklamy v aplikacích zdarma jsou všude a jak se jich na iOS zbavíte? Koupíte si placenou. Na androidu stáhnete lucky patcher, kde si můžete nejenom nechat odstranit reklamy, ale aplikaci si ještě více vytunit.
5) iOS má předem dané spořící režimy. Řekněte mi, jak pro snížení úspory energie na iOS upravím takty procesoru či hibernuji běžící aplikace, jako u androidu přes Greenify.
7) Věřte, že tak zálohovat, jako to umí Titanium Backup, iOS nezvládne.
8) Zkuste si odinstalovat z iOS systémovou aplikaci pro prohlížení fotek nebo pro telefonování. Nejde to, viďte?
9) Tady jste se snad představil jako totální b.bec, který neví, o čem je řeč. Odkdy existují uživatelské romky pro iOS a odkdy vůbec něco takového jako je flashnutí romky, custom recovery existuje u iOS? Tím jste mě opravdu pobavil chlape. Doporučuji navštívit doktora, anebo si přečíst pár učebnice, nejlépe si to rovnou vyzkoušet. Že by nějaké flashování přes iTunes? :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Proč byste chtěl mít klíčky od zapalování svého auta, místo toho, aby vám automobil na dálku startoval výrobce?

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Proč by jste si chtěl tunit oktávku, když si můžete koupit Ferrari??? Hmm???

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já radši oktávku, která bude dělat, co já chci, než Ferrari, které mi nedovolí jezdit po třetině silnic a i po tom zbytku bude jezdit jen na digitálně podepsaný benzín. Jo a samozřejmě do jeho ultrasuper magnetického šuplíku nepůjde nacpat standardní autorádio. :-D

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

no jo tak si užívejte oktávku suchare.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jinými slovy, podle vás se svět dělí na řidiče Ferrari a na suchary/chudáky/nicky, co Ferrari z jakéhokoli důvodu nemají. A pak se divíte, že vás ostatní mají za nafoukaného idiota? ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ne já lidi dělím na pokrytce a na ne-pokrytce a vy milý pane jste pokrytec. Nevěřím vám, že by jste si vybral, kdyby jste si mohl zvolit mezi Ferrari a tuněnou Octavii, právě auto pro duchny a rodiny se třemi fakany. Ne to vám nevěřím a nikdo na světě mě nepřesvědčí o tom, že nelžete...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

To je jednoduché, automobil od Ferrari představuje zcela iracionální environmentální zátěž neospravedlnitelnou mými potřebami. Koneckonců ta oktávie také, ale ta má alespoň tuto zátěž lépe umořenou jak ve výrobním kapitálu, tak v konečném výrobku nižší spotřebou a větší standardizací. Nicméně mně plně postačuje elektrokolo. Nevidím racionální důvod k opatřování objektů s pro mě mizivou užitnou hodnotou. Místo automobilu, který by rezivěl v garáži, si raději pořídím třeba lepší osciloskop, ten využiji lépe. Kde se v tomhle skrývá pokrytectví, to se ani neopovažuji hádat.

"Ne to vám nevěřím a nikdo na světě mě nepřesvědčí o tom, že nelžete..."

Já nemám v úmyslu vás o čemkoli přesvědčovat, ale zato vy mě se mě snažíte neustále přesvědčovat o své omezenosti.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

můžete to okecávat jak chcete, ale vy mi tady tvrdíte, že by jste odmílt Ferrari kvůli vysoké spotřeba paliva. Vy jste magor

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Odmítl bych ho, protože odporuje mým hlubokým inženýrským instinktům ohledně plnění vytyčených cílů minimálními nezbytnými prostředky. Nemluvě o tom, že by starání se o takovou exotickou krávu pro mě znamenalo zbytečnou ztrátu času. Je mi líto, že můj mozek nefunguje podle vašich představ, ale tak už to na světě chodí: ostatní lidé, které potkáváte, nejsou vašimi duševními klony, jakkoli je to pro vás třeba nepředstavitelné. A pokud je pro vás představa různorodosti reálné lidské populace skutečně nadměrně traumatizující, tak mě třeba považujte za toho magora. :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Víte takové kecy vám tu nikdo nevěří, za klávesnic si hrajete na ekologa a nějakého zeleného hňupa, ale kdybych přijel k vám domů, tak si to Ferrari okamžitě vezmete a budete mě uctívat jako boha... Jste pokrytec, lhář a je mi z takových lidí šouflo...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jistě, "podle sebe soudím tebe..."

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Protoze je cim dal vic lidi s IQ na urovni primata tak se vse dela maximalne jednoduse (osekane/uzavrene), tak aby dotycny nemusel ani premyslet (kdyz ma reklamou vymyty mozek) a necha za sebe rozhodovat ostatni (diktatory). Orwell by se divil jak nastupuje pomaloucku salamovou metodou komunisticka diktatura a lidi si to jeste obhajuji.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jasně inteligentní lidi mající tři vysoké školy potřebují otevřený OS, aby si mohli rootovat telefon a zrychlit tím padem OS. Dovolte mně se zasmát. Haha

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To ze ma nekdo tri vysoky jeste neznamena ze je inteligentni, ba naopak tento vymytej mozek si koupi ajfouna a bude ze sebe delat hogofoko nadcloveka.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

takže inteligenci posuzujete dle telefonu, takže nějaký jaderný fyzik vlastnící iPhone je tupější než skladním s Androidem. To je prudce inteligentní úvaha...Gratuluji.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nemyslím, blbec se pozná tak, že vlastní iProdukt a říká, že je nejlepší a že oboru rozumí :)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Co můžete vědět o iProduktech, sám vlastníte plastového XIAOMI. Proč střihači videa, profi- zvukaři atd dělají ma Macu? Protože je to cool? Ne, protože je to prostě nejlepší v oboru. Proč celý koncert na Masters of Rock dělají na Macu? Aby ukázali, těm 40tisícům, že je to cool? Chlape vy jste mimo, jste jen malý Čech, který nedohlídne dál než z okna domu u svých rodičů, nemějte obavu takových je 9/10 Čechů.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Jé, ale já XIAOMI nevlastním. Plastové phony se alespoň neprohýbají jako kovový iPhone. Bavíte mě čím dal víc :D Právě cena iProduktu evokuje to, že je to luxusní produkt a lidé si tak začnou myslet, že budou něco víc.. Nebavím se o zvukařích, bavím se o normálním uživateli. Jste jasným příkladem, který byl fascinován jablíčkem, které viděl u zvukařů a řekl si, že je to cool. Znám tento obor. Vývojáři South Parku také používají MAC. Ve svém video o tomto seriálu říkali, že je dostali, tak proč je nepoužívat. Sami udělali již několik dílů, který Apple špiní.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

o čem byl tento váš přísvěvek? O hovně, že ano, jak většina od vás...

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Je smutné, že si z mých příspěvků, ač jsou pro vás sebevíc rozdělené do bodů, nic nechápete.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

ono nejde pochopit lži, nesmysly, překroucené pravdy.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tak na ty lži, nesmysly, překroucené pravdy nějak smysluplně reagujte a nenadávejte, jak malý jouda :) Na psaní zjevně čas máte, tak mi napište, co vás tak hrozně trápí. A neznáte tu větu, že za pravdu se člověk zlobí a kdo se tu z nás dvou dnes zlobil a nadával?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

trápí mě vaše lži, co vede člověka, aby se tak ponižoval a vymýšlel si lži kvůli nějakému OS...

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Trapně se oháníte pořád stejným argumentem. Umíte říci i něco jiného? Popište mi ty lži, kromě toho, že jste si myslel, že do ios lze nahrát CR. Máte i něco jiného v zásobě?

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

No vy budete zasa jeden "mobilny expert zamerany na android". Na jednej strane tu operujete s SD kartami a na druhej odporucate kovove HTC, ktore prave SD karty nepodporuje. Mimochodom ani referencne mobily od Googlu - Nexus nepodporuju SD karty ale to bude asi len drobny detail. Tak isto nepoznam moc uzivatelov ktory by nosili zo sebou haldu SD kariet a menili ich v telefone, uz len preto ze vecsina vyrobcou ma sd kartu pod zadnym krytom opakovane rozoberanie nie je zrovna zabava. Nehovoriac ze rychlost internej flasky je niekde inde ako beznych sd kariet.
Dalej tu operujete ze Android ja na rozne telefony a preto nieje "suprove odladeny na 1 telefon", takze z vasej argumentacie my vypliva ze vravite ze Android je vlastne nevyladeny OS (co je ehm blbost lebo vykonnostne problemy androidu lezie niekde trochu inde). A tak isto argumentovat ze koli tomu sa neoplati benchmarkovat ne megakravina. Uzivatel nepouziva OS, necumi na prazdny display. Uzivatel pouziva aplikacie a dost casto minimalne funkcne rovnake ci uz je to IOS, Android alebo Windows Phone 8.1. Napriklad taky web browser sa da velmi jasne obenchmarkovat a bohuzial tu android casto hapruje, minimalne pri porovnani hw narokov. A mimochodom, nech niesme furt len pri iPhone, aj WP 8.1 telefony maju pomerne nenarocny HW a v porovnani s Android telefonmi, obcas az smiesny.
Tak isto operovat tu s Androidom L, ktory este oficialne ani nebol predstaveny je minimalne trochu chore. A keby ste si pozreli nejake videa z Google developer konferencii tak by ste vedeli ze aj samotny Google vie o vykonnostnych a dalsich problemoch Androidu a trochu sa zobudza a zacina ich riesit. Ostatne aj o tom by mal byt novy Android L.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

1) Už první věta o vás vypovídá, že víte úplné prd a jste hloupý, že si to alespoň nevygooglíte: http://www.mobilmania.cz/clanky/htc-one-m8-kovove-dvojocko-recenze/sc-3-...
2) Zmiňoval jsem skoro každé telefony mají SD kartu, takže nevím, co na tom nechápete. Nemusíte mít haldy SD karet, stačí mít jednu 128GB a máte vystaráno. A není to i tak trochu výhoda i přes to, že musíte někdy ten kryt odklopit? Proč být omezen jednou velikostí? To už si radši ten kryt odloupnu a dám tam jinou kartu a je to. Anebo jednoduše mám harddisk a připíchnu ho rovnou zařízení, což se s iPhonem říct nedá, kvůli zhovadilému konektoru, ke kterému potřebuji redukci.
3) Opravdu? Zase jsem trochu googlil a čím to asi bude? Že by Android L náhodou z googlu unikl? http://mobil.idnes.cz/android-l-test-vylepseni-xa-/mob_tech.aspx?c=A1407...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

"Profi aplikace pro iPad Air"...tak tomu jsme ve škole říkali "oxymoron". :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Dalsi expert teoretik. Samotny Google sa chytil za nos koli audio systemu v Androide a zacal to prekopavat od tusim 4.2, pretoze audio bolo zalagovane a malo dropouty. A ano, kopec profi audio softu je len na IOS, aj ked sa to uz lepsi a objavuju sa nejake tie porty aj na Android ale sak staci sa opytat hocijakeho hudobnika alebo si len trochu omrknut stranku nejakeho profi audio vyrobcu (for example Steinberg pomer IOS vs Android aplikacii 8:1). Nehovoriac ze na iPhone/iPady je aj dost custom hw a tak isto kvalita audio vystupu je dlhodobo na iPhonoh na vysokej urovni.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Profi aplikace pro zvuk jsou krabice s vyhrazenou elektronikou, které pracují v reálném čase a nemají lagy ani dropouty, a také mají ergonomické fyzické ovládací prvky. :-p Fakt netuším, jak se vám tam zapletl ten Android.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Jednoduše, je to slepá Apple ovečka, co někde něco četla, ale sama nezkusila.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

--- obsah příspěvku odstraněn redakcí, neslušné a urážlivé příspěvky tu nebudeme trpět ---

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ne, jen trochu vidím za roh. Fanatik jste vy, protože já alespoň nemám potřebu nadávat a tím se vlastně tak trochu prozrazujete, že jste zdědil myšlení iOvcí a jste naštvaný, když někdo zpochybňuje vaší originalitu,výjimečnost a volbu a až nebezpečně hájíte značku, jako byste ji sám vlastnil. Já Android nehájím (nevymýšlím si), já jen říkám, jak to doopravdy je.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

vy jste ale plamený android troll. kolik vám google platí?

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Film "nas vudce (vlna)"
www.csfd.cz/film/239674-nas-vudce/
krasne ukazuje davove smysleni a lehkou manipulovatelnost velice podobnou iOvci komunite.
Smutne na tom je ze je to podle skutecne udalosti a dnesni snadna manipulovatelnost lidi je az nebezpecne vysoka.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Vlasy si geluji a opravuji, ééh, to jste něco jak tahleta metrobuzna http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=16027 ?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Teď jsem se na to podíval a zkazil jste mi chuť dál žít :D

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

a já myslel, že žijete jen pro android, takový ten tlustý nerdík, co sedí 24 u PC a Androidu a rootoje OS a myslí si, jak nemá rychlý telefon. Tihle nerdíci jsou tak naivní. Smutný to život mají.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

:D samá sranda s vámi dneska? Odkud jste vylezl? :D 24 hodin? Takhle bych se dlouho nedožil

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No to víte, jabkožroutské ovce zpravidla tak silné v matematice a celkově v logickém analytickém myšlení nejsou. Jinak by si to taky nejspíš nekoupily ;-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tak geluj si vlasy dalej , lol

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Tak takový iOS/Android flame jsem tady už dlouho nečetl :-) Ale alespoň se člověk zase něco nového dozvěděl.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

redakce maže oslovovaní android fanatiku a iOvce, tupé ovce tu nechává. Jste zasraní pokrytci a tenhle plátek je na úrovni DDWorld. Gratuluji..

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Problém je v tom že žádní android fanatici prakticky neexistují. Většina lidí si ten systém koupí jakožto otevřený, rychle se vyvíjejíci systém s největší nabídkou zařízení i programů ( a je jim ukradené jestli ho vyvíjí google nebo někdo jiný). Klidně se může stát že za pár let ho nahradí jiný systém a lidé ho s klidem přijmou.... Vyberu si android nikoli proto že je to cool, ale proto že má prostě největší potenciál.
A iovce atd. pokud vím není sprosté slovo ani vzdáleně.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

bože vy jste android ovce a už tam propaguje i otevřený systém. 95% uživatelům mobilních telefonů je úplně jedno jestli OS otevřený nebo ne. Android si lidi kupují, protože je i v telefonech za 5000 tisíc a je to nějaká levná konkurence k Applu. Jinak android fanatici tu jsou stačí si přečist tuhle diskuzi.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Jo jasně použiji argument otevřenosti systému a jsem androidí ovce... A došlo Vám vůbec že vlastní argumentací vyvracíte svoje předchozí slova? Právě ta otevřenost umožňuje aby to bylo i v levných mobilech ne za 5000, ale klidně za 2000 a dokonce jsem si nainstaloval verzi 4.2 do x let starého mobilu co měl původně verzi 2.1 běhá to tam jak z praku...
Existuje obrovská komunita, která vytváří spousty možností a umožňuje lidem provozovat to co chtějí a jak to chtějí a ne jak jim to vymyslí někdo jiný..
Androidí fanatik je asi každý kdo nesouhlasí s Vaším jediným správným názorem ne?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kde jste panebože sdělil tuhle veškerou moudrost? Dneska mi stačí vaše slova, že custom rom nahraji do iPhonu, takže si vymýšlejte dál :D

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

co zas si vymýšlíš ty lživé hovado, kde jsem něco takové napsal, prosím cituj...

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Na mé jednotlivé body výše, ve kterých bylo obsaženo i to, že do androidího telefonu dokážu nahrát custom rom, jste napsal:

"takže fanatiku je to k ničemu, vše co nabízí Root ma IOS v lepším provedení, tuning rychlosti apod. takže je to naprostá zbytečnost a tím rootem se práve ukazuje, jak je Android špatný a neodladěný systém"

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

vy jste idiot pane? A kde v tom příspěvku vidíte, že tvrdím, že do IOS nacpu custom romku. Vidím, že máte problémy s chápaním a porozuměním psaného textu. Takže vám to vysvětlím, jak pro blbého androidáka. Takže jsem naspal, že IOS žádný ROOT nepotřebuje, jelikož tam vše funguje, nic se neseká, nic nepadá. aktualizace jsou podporovaný několik let a ne jak u Androidu, kde dostatne max jednu. dvě velké updaty, takže Rootovat něco, co funguje může chtít jen idiot. S pozdravem nagelovaný ichlapec...

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Tím, že jste napsal "vše co nabízí root (jakož nabízí i custom rom) umí ios", takže jste vlastně řekl, že custom rom nahraji do iphonu. Používal jste někdy android? aktualizace od googlu nainstalujete vždycky, jediné, na co se čeká, jsou nadstavby výrobců. Android bez rootu přeci také funguje, root je bonus.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

opravdu? Nepřehánite to trochu? Tím, že jsem napsal, že IOS nepotřebuje custom romky, jelikož je perfketně odladěný a tím jsem dle vás zároveň myslel, že do IOS jdou nahrát custom romky. Bravo skvělá dedukce Sherlocku..

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To už je vážně špatné. Nechápete to, že jste řekl, že vše, co dokáže root, dokáže i ios? Copak to v tom nevidíte, Tím pádem slovem "VŠE" jste měl na mysli i flashnuti romky, protože tím slovem "VŠE" jste reagoval na mých asi 8 bodů, kde bylo flashnutí CR napsáno. Proč si to nechcete přiznat, že jste o nějakém flashování custom rom věděl prd, až do teď, kdy nechcete přiznat, že jste pitomec.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Omlouvám se předem za OT, ale chci poděkovat nagelovaným iChlapcům za jejich hodnotné příspěvky, už dlouho jsem se takhle dobře nepobavil.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

furt lepší než příspěvky od tlustých, plešatých android nerdů, kteří svůj první a poslední sex měli v počítačové hře....

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Nějak už ztrácíte smysluplné argumenty, nemyslíte? Dochází vám snad náboje? To je právě posedlost Applem a to taková, že už si loga vylepují na auta, do místnosti na dveře a všude možně. Proč jsem ještě neviděl v tak hojném počtu logo Androidu či Win na podobných místech? Protože iFanoušci chtějí dát veřejně najevo, že jsou zřejmě něco víc, což vlastně nejsou, ale nelze jim to vysvětlit, protože křesťana také nepřesvědčíte o neexistenci boha :)

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

pořád lepší než vaše argumety= totální lži a výmysly :)

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Reagujte tedy prosím na ty lži a výmysly. Popřete tak několikaleté zkušenosti nás, recenzentů a vývojářů. Takhle bych mohl psát pořád dokola také, ale to bych si připadal hloupě, když bych neměl jak odpovědět.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

dyť se o jedné te vaší lži bavíme vy trumpeto. Začal jste lži, že jsem tvrdil, že do IOS narvu custom romku, sám jste tu svoji lež doložil citací mé udajné věty o custom romkách v IOS.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

To už je vážně špatné. Nechápete to, že jste řekl, že vše, co dokáže root, dokáže i ios? Copak to v tom nevidíte, Tím pádem slovem "VŠE" jste měl na mysli i flashnuti romky, protože tím slovem "VŠE" jste reagoval na mých asi 8 bodů, kde bylo flashnutí CR napsáno. Proč si to nechcete přiznat, že jste o nějakém flashování custom rom věděl prd, až do teď, kdy nechcete přiznat, že jste pitomec.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

vy jste troll prvního stupně a já vás nemáš šanci porazit. Vy v tom trolení, lhaní a překrucovaní máte letité zkušenosti. Užívejte si lagující android a pády, zamrzavaní Chromu a dalších neskutečně skvělých a odladěných aplikací, já zůstanu na svém IOS, který po mně nikdy nic nechtěl, nepotřebuje opečovávat, nepotřebuje neoficiálni romky, nepotřebuje čistit cache, prostě je tu pro mě a ne já pro něho. Jestli vás baví si hrát s telefonem a rootovat jako malý nerdík, tak se u to bavte, někteří jedinci ten čas radějí využijí k duležitějším věcem než k opravovaní přístroje, který by měl fungovat na 100% od vybalení z krabičky, bohužel z vlastní zkušenosti s Xperii SP musím potvrdit, že Android stejně jako Windows pro PC tu není pro uživatele, ale uživatel pro OS, což je extrémně špatně...

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Nemám důvod lhát, pouze sdělovat pravdu. Ano, žijte si se svým telefonem. Jen neříkejte, že je lepší, protože to, o čem jste se tu tak pěkně rozepsal, iOS neumí. Je taky docela trapné tvrdit, že je Android špatný, když máte v ruce 1 telefon - doporučuji si dojít do obchodu a vyzkoušet si vlajkové lodi. Se zkušeností s jedním telefonem nemáte vůbec právo soudit Android. Nechápu vaše tvrzení, že je pro uživatele otroctví žít s androidem, ale jaksi zapomínáte, že je to nejpoužívanější systém, asi tak s 80% celosvětově, takže chcete říct, že všichni si zvolili být otroky?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ano, jsou to otroci špatného OS stejně jako já kdysi. Android má 80% jenom proto, že se prodává v krámech za dva, tři tisíce, můžu vám udělat fotku všech mých telefonů. Rozhodně JÁ mám právo soudit sranec jménem Android, jelikož z Androdiu jsem přecházel k IOS a byla to jedna z nejlepších věci, co jsem udělal. Taky jsem byl omezený jako vy, ale dospěl jsem a zjistil jsem, že Android nabízí jenom samá mínuska oproti IOS, stejně jako Windows proti OS X, kde je ten rozdíl snad ještě markatnější. Pokud teda člověk z nějakého nepochopitelného důvodu nesnaší Apple, může mít na laptopu Linux a na telefonu WP, ale Android je zhouba...

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Prosil bych tedy tu fotku, aby vaše slova něco znamenala. Jako ověření bych prosil vedle mobilů napsat ještě papír s číslem třeba 18413948. Jinak pro mě vaše slova nic neznamenají. Nechápu, jak někdo může říct, že je Android sranec, ještě když ho měl možnost vyzkoušet a přešel na omezený, uživateli okleštěný iOS. Dáte-li windows na ssd, tak běhá stejně dobře. Ale je pravda, já radši fandím GNU-Linuxu, protože ten je ještě rychlejší, než OS X. Nevadí mi Apple, vadí mi lidé, kteří říkají, že je lepší a přitom všechny produkty nevyzkoušeli. Hlavně mi pořád nejde do hlavy jedna věc. Níže jste se předvedl jako znalec her, ale jak to vlastně zvládáte (nemluvím jen o BioWare) - iCantPlayGames :D

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Par lidi co ma iPhone taky znam ale to nejsou takto naockovani zabednenci. Navic skoro vsichni maji i-founa rootnutyho protoze jinak na tom skvelym i-founu neslo nic, takze tak. Ja proc porad tvrdi ze je to skvelej telefon a co vse umi ano ale az po rootnuti jinak je to knicemu. To se ale bavim o jeste povedenych kouscich rady 4 a jeden ma 5 tato sestka je naprostej fail co se konstrukce tyce. O minulych nefunkcnich mapach je lepsi se radeji ani nebavit.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To mi připomíná tu variaci na vtip o veganech:

Otázka: Jak poznat, jestli je někdo uživatel produktů Apple?

Odpověď: Nebojte se, vždycky vám to řeknou sami. :-)

(Pravda, v původní angličtině to vyzní poněkud lépe...)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No aspoň ten sex měli se ženou…:o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

haha, Bioware podporuje i homo nerdy, takže bych si tím nebyl tak jistý...

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Člověče, že v téhle oblasti máte takovej přehled…

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

přehled? Jen se podivuji kam až klesli tvůrci Kotor...

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Jo jo, každý raději kouká na umaštěné iOvečky, kteří měli svůj první a poslední sex se Siri...naštěstí ovečkám pro ukojení stačí sluchátkový konektor. Není divu, že si pak honí ego "obřím" Apple šest. Bohužel pro ně se snadno ohne :-D

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasím, přesně takovéto počtení jsem při pondělku potřeboval, trochu si zlepsit náladu. Člověk dopředu ví jak tahle pohádka skončí, ale stejně to dočte dokonce :)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Redakce přiznejte se, že je to nějaký recesista od vás. Protože totok už prostě není možné, to by bylo na diagnózu na psychiatrii.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.