Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k JVC a I-O Data představují profesionální HDV/WMV9 přehrávač

Bral bych ho hned. Sakra!Lidi, nevíte někdo o něčem dostupném po přehraje HDV? Nejlépe WMV9 ( není podmínkou ) a nejlépe na DVI ( taky není podmínkou ).
Počítač ne, potřebuji něco jednoúčelového a "levného".
 
Díky
 
Miloš

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bohuzel zatim nic takoveho neni. Ale podle nejakych pristroju ktere uz jsem videl v prototypech, bychom se mohli dockat na prelomu roku, a to i v Evrope a v komercnim provedeni.
O tomto JVC lokalni zastoupeni vubec nic nevi, a tak se da predpokladat, ze existuje pouze pro USA. Navic ma privlastek "professional HD", takze je otazka zda bude vubec v bezne distribucni siti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na trhu su este cca 2 podobne DVD playery s HDTV rozlisenim - v Europe je to Samsung rada DVD-HD, najvyssi je model 945 (podporuje aj DivX) a v USA/Japonsku sa uz asi rok predava AVEL Linkpalyer od I-O Data (prehrava DivXHD aj WMVHD, ma cipset Sigma EM8620L, pripojky LAN, USB 2.0, zial je iba pre region 1, za cca 250US$). Technicke info k nemu najdete tu:  http://www.iodata.com/usa/products/products.php?cat=HNP&sc=AVEL&...
Podla vsetkeho bude spominany produkt od JVC/I-O Data  jeho europska mutacia, dufam ze aj trochu vylepseny s DVI/HDMI konektorom.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ptal jsem se na tu mašinku u JVC, a zde je od nich odpověď:
 
Firma JVC připravuje verzi SRDVD100E určenou pro Evropský trh. Podrobnější informace o tomto produktu zatím nemáme, avšak předběžné informace uvádějí, že s ohledem na uvedení americké verze v průběhu září, bude evropská verze představena ne výstavě IBC v době od 09. do 13.09.2005.Protože zákony v Evropě, zejména ochrana autorských práv a pod. jsou rozdílné než v USA, je možné , že produkt pro Evropu bude v kompatibiltě formátu trochu upraven - jakmile obdržíme pdrobnější informace pošleme vám je.S hlediska ceny a cenové politiky JVC bude cena pro Evropu obdobná ceně v USA - t.j. kolem 400,- USD ?.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.