Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kde je Surface Mini? Microsoft měl obavy z neúspěchu

Windows RT je mrtva platforma. Este bude trva nejaky ten cas nez to MS pochopi a asi dozenie stratu ale hlavne pri tom ako Intelu sa dari znizovat spotrebu pri slusnom vykone na Atomoch uz Windows RT asi nebude nikto chciet. Hmm docela je otazne ci sa nezacnu robit aj Windows Phone na x86. To by bol celkom zaujimavy krok (mohli byt to byt full windows ale s nepristupnym nativnym desktopom), a MS by nemusel riesit multiplatformovost. A tak isto si myslim ze byt to nemal komu MS predavat a cenu za aku by chcel, zvlast ked su tu uz pomerne lacne Baytrailove tablety.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hodně nepovedený článek. Pouze papouškuje "moudra" z ostatních IT serverů, které stejně hloupým způsobem míchají Windows RT a Windows 8. Nebo snad dělají Acer, Dell a Toshiba malé ARM tablety s Windows RT? Pokud vím, dělají 8" tablety s Windows 8. Takže kdyby MS přišel s podobným tabletem, ale Windows RT uvnitř, byl by to mezi zákazníky "ten tablet co nespustí moje oblíbené aplikace".

Windows RT je mrtvola, kterou už MS asi opravdu nehodlá křísit a lejt do toho nepovedenýho pokusu další peníze. To je podle všeho ten hlavní důvod neuvedení Surface Mini.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Díky za komentář. WinRT bylo použito jen v hybridech s desetipalcovou úhlopříčkou. Odstavec jsem proto opravil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jestli tam chteli dat RT a ARM, tak se nedivim, ze to stopli ..... Kdyby chteli nejak zaujmout, tak tam daji 128GB SSD, 4GB RAM, FHD, digitizer a baytrail ... ale tim by asi hodne zamichali karty s pomalym najezdem z androidu na windows, coz si myslim, ze je umyslna strategie dodavat pomalicku lepsi a lepsi, protoze jsou to PC, jsou dostatecne vykonne, jdou SW upgradovat a muzou lidem vydrzet leta, narozdil od detskych zarizeni s androidem.
Podle me microsoft mini ani nevyda a pokud jo, tak az na podzim a udela z toho poradny knedlik s 14nm cherrytrailem, ale taky to bude stat kruty ranec, aby se nemichal do zavedenych znacek a jejich pomalem postupu ...... ale osobne me uz dost sere, ze i kdyby do toho chtel dat clovek 50 litru, tak poradny tablet proste nekoupi ..... chapal bych kdyby to stalo ranec a nejak se to postupne zlevnovalo, ale ony ty modely ani nejsou .... no, jsem zvedav, riti se cinska konkurence do tohoto segmentu a uz je k predobednani onda v975i s W8.1 za smesnych 209$:) Uvital bych recenzi:o)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.