Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kladivo na sdílení španělskou vládou neprošlo i z důvodu protestů sdílecích portálů

Stalo by za to zistit 2 veci, zo zvedavosti:
1) Co to spravilo s trafikou v spanielskych sietach - ci bol naozaj nejaky pokles.
2) Ci na tie stranky chodia aj samotni poslanci (alebo ich deti) a ked tam nasli toto, znepokojilo ich to :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ad2 to me hned taky napadlo

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

strasne sa mi paci ze cely stat sa im v podstate rozpadava,a oni riesia ci je legalne mat na webstranke odkaz na zhluk jedniciek a nul ktoreho potecialne skopirovanie teoreticky moze niekomu sposobit stratu prilezitosti na zisk.

holt,niecim sa ale bavit musia,a ono je asi lahsie babrat sa s blbostami,namiesto toho aby sa riesili skutocne problemy..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No, já myslím, že to možná zamítli i proto, aby nemuseli řešit prkotiny :).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

uz len to ze sa niecim takym sudy vobec zaoberali je dostatocne sibnute,to ze to zamietli poukazuje iba na to ze sudcovia este stale maju zvysky zdraveho rozumu..alebo ze nedostali dostatocne vysoky uplatok >:D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dovolim si podoknout, ze vyznam vety:

"protest proti přijetí takového zákona své portály odstavili a přesměrovali na stránku informující o tom, že pokud by byl přijat „zákon Sinde“, tato stránka by zmizela navždy."

..je takovy, ze po prijeti zakona Sindle zmizi ta stranka, ktera informuje o tom, ze zmizi :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

„tvůrčí průmysl byl vydán napospas smrti a sdílečům ,zlodějům‘ se dostalo ochrany“.

co se divi vzdyt zlodeji (hlavne ti nahore) maji v zakonech ochranu vzdy (cim vic se ukradne, tim vetsi maji zakonnou ochranu)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Smrta zabavnimu prumyslu, vyhodte ty vyzirky vsechny, masti si akorat kapsy ... bez nich nam bude lip ;-))

... akorat politici budou v pr* nebot by se lide mohli vice zajimat o politiku a najit si jinou zabavu ... verejne protesty ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

PS: mam lek na tyhle veci, prodavat listek do kina za 30kc a DVD za 50kc ... a nebude zdilet nikdo ;-))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Bude, protože dostupnost. Některé věci prostě v obchodě nedostanete. Kdyby se daly všechny filmy za dva dolary (české nebo počeštěné za 30 Kč) stáhnout oficiálně (a bez protipirátských reklam a DRM), rád za ně zaplatím - a ani je nebudu šířit dál.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

I kdyby nakrasne v obchode byly, umite si predstavit prijit do takoveho obchodu kde jsou vsechny filmy a NAJIT ten film co shanite v tech kilometrech regalu?

Kdepak, distribuce po internetu je jedinym resenim.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

:-))) A to si ještě představte, že by museli mít filmy ve více exemplářích... to by byly desítky kilometrů. Kdepak, to by muselo fungovat tak, že si najdete film na nějaké obrazovce, stisknete Koupit a za chvíli vám po straně vypadne čerstvě vypálený příslušný nosič v krabičce s čerstvě vytisknutým bookletem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Takovy za chvili vypaleny nosic by moc nevydrzel ... taky by se dalo nakupovat online, vyberes film a oni ti ho privezou ... jenze zase: bud bude mit ten obchod obri sklady, nebo ty filmy vypali. A neni uz lepsi kdyz si ten film muzu vypalit doma?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

235 lidí skončí na ulici....
No jo, jenže kolik z těch lidí by mělo práci, kdyby neparazitovali na těch, kdo opravdu něco tvoří? Nula. Je to umělá zaměstnanost, stejně jako státní správa.
Myslím že v době internetu už umělci opravdu nemají zapotřebí živit "distributory" a podobnou havěť, stačí si koupit server a prodávat hudbu po internetu, 100% zisků do kapsy autora a díky tomu může nasadit i rozumnou cenu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.