Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Klávesnice Trust GXT 880 s mechanickými spínači Trust GXT-White

Doma se mi u pocitace nesmi valet zadny Trus!!!

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Takhle teda, doma se mi nikde nesmi valet zadny Trus, aby bylo jasno!

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas, nevim kdo kde vzal ze je to "lepsi mainstream", cokoliv teto "znacky" je nejhorsi odpad, neco jako Crono, C-tech a pod....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak stačí se kouknout na Alibabu a ty maséři ti vyrobí cokoliv z tohodle a bude to vypadat úplně stejně, od klávesnic (connect IT ->Trust nebo obráceně, to nikdo neví, možná i Genius) po holící strojky(AEG->KB-Tech) přes mobily(Aligator->cokoliv, aliexpress je toho plnej) až po motorky (česká Blata vs jejich trapné pokusy o miniATV), pouze jim zašleš prachy, v pdf logo značky a pak to tam dolepí. Až to nalisujou, slepí a natáhnou zvonkovej drát pošlou ti dva kontejnery tohodle hnoje s tím, že půlka kontejneru je grátis pro případné reklamace formou výměny.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mimochodem když už jsme u toho C-Techu - tak právě na základě tohoto článku (resp. diskuze) jsem dnes doběhl pro bezdrátový set WLKMC-01, protože jsem měl doteď v práci u notebooku PS/2►USB převodník a do toho PS/2 klávesnici i myš a už mě štvalo, jak to občas blbne (ještě jsem neviděl spolehlivej PS/2►USB převodník). Za ~240 Kč zatím dobrý. Myš se překvapivě nijak nezakuckává, dělá, co má, nelítá si po obrazovce, jak se jí zachce, klávesnice je sice krapet nezvyk (na muj vkus moc měkká), ale za ty prachy dobrý. Hlavně žádný zbytečný klávesy, má to velkej „německej“ Enter - takže zatím fakt dobrý. Uvidíme časem.
(Že bych o tom po delší době sepsal kratší recenzi? ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na plne stlaceni 45 G? To s ni mam mlatit o stul, abych dosahl zrychleni 45 G?
Jinak se sila na stlaceni tradicne a predevsim srozumitelne udava v gramech. Tedy 45g by davalo smysl.
Mimochodem i gramy nejsou fyzikalne spravne, ale u klavesnic jsou z duvodu snadne predstavitelnosti tradici.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zajimavy postreh kdyby tim bylo zamysleno ze zvladne opravdu rychle mackani klaves :D :D

ale na strankach vyrobce je pod carou i tahle informace
"Operation force 45gr.
Min. trigger force 30gr. "
tak kdo vi jak je to cele mysleno .....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To ne, to by bylo kontraproduktivní. Nedovedu si moc představit psát tímto způsobem. Spíš to bude chtít šikovné kladívko a klepat jako datel. Akorát mám pocit, že se ten Trus(t) takhle brzy rozsype...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

na gearbest je kopec mechanickzch klavesnic od 40 eur (1000 Kc) skusal ich uz niekto z vas?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasne, ze ano. Ted na jedne z nich pisi. E-BLUE K751, stala asi 44$. Modre spinace, nejaky klon Cherry. V porovnani s Cherry je provedeni spinace o neco horsi, spinac ma vetsi vuli takze se s kazdou klavesou da malinko pootocit (nepatrne vic nez s original Ceherry spinacem), na psani to ale nevadi. Je to plna 104 klavesnice. Uzasny je ten kovovy plech co ji drzi prohromade, je skvele tuha a diky vaze necestuje po stole. Spinace je mozne uplne vyjmout (muzu poslat foto, tady se bohuzel fotka neda vlozit do prispevku) Na RGB opicarny podsvetleni, ktere klavesnice take ma, kaslu, nepotrebuji. Blbe se hleda klavesnice, ktera ma konzervativni vzhled na i na gearbestu nestoji ke 100$. Blbe je, kdyz klavesnici clovek potrebuje, prekvapive ke psani, a nejakeho marketaka napadlo, ze mechanicke budou prezentovane jako herni. Takze jejich znacna cast ma "cool" gamesacky (cti naprosto hnusny) vzhled.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Za kolik ? Prosim jen tohle ne......

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám to podobně. Trust je u mě úplně na spodní hranici kvality, daleko za (relativně) luxusními Geniusy. Dokonce ještě pod C-Techem (mám teď doma na občasné připojení k servisovaným PC jednu malou bezdrátovou C-Techku a překvapivě je úplně v pohodě).
Takže si osobně nedovedu představit, že bych měl dát za něco s nálepkou Trust takovej balík peněz. Ale třeba to bude těžkej surprise :).

PS: Příběh úplně mimo: známej mi přinesl počítač s problémem, že se zničehonic sám vypíná. Stavěl jsem mu ho já, starší plečka s LGA775 dvoujádrem na Intel desce s G45 čipsetem. Windows 7, SSD, box chlazení, v zátěži vykazuje teploty pod 50 °C. Fakt pohodovej stroj, na kancelařinu úplně v klidu. Jen to samovolný vypínání. Říkám mu, ať to přinese a nechá doma všechno, ať vezme jen bednu.
Počítač už mi doma jede v kuse třetí den. Ani jednou se nevypnul. Tak koukám do event logu a tam nacházím takový divný věci jako přechody do režimu spánku pomocí krytu nebo tlačítka, obnovení z režimu spánku ACPI-Sleep buttonem a tak. Kua, dyg to nic takovýho nemá vyvedenýho! A pak mě nějak napadlo se mrknout do správce zařízení, co tam vlastně má připojenýho (hint, pokud neznáte: set DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1). A vidím, že klávesnici má PS/2 a myš nějakou USB, prej bezdrátová. A koukám, že myš se hlásí naráz jako USB myš, USB klávesnice a nějaká další tři HID zařízení. Na základě VID&PID nenacházím nic konkrétního, značku mi není schopen říci, ale prý ji má asi rok.
Mám podezření, že to bude tou myší. Řekl jsem mu, ať vezme klávesnici a myš a přinese ji ke mě, že to zkusíme.

Přijímám tipy na to, jaké značky bude ta krysa :).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

v ramci topicu... Trust? :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já si nedávno pořídil z ebay (no původně z aliexpressu, ale ebay byl levnější) jednu mechaniku Motospeed K92 (CK108), modré Outemu switche, kompletně celá anti-ghosting, komplet celá RGB...to všechno za 1350Kč i s dopravou. Naprosto skvělá kobásnice za ty prachy. Jen jsem musel dokoupit takové silikonové kroužky pod klávesy, aby to tak šíleně neklapalo :) takže nějaký Trust za dvojnásobek, tak to bych se teda hodně kroutil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na danou značku trošku předražené ne ?:)
Osobně jsem měl půjčenou Logitech g810 a g910.Minimálně 810 se neprodává o mnoho dráž a nabízí RGB a asi mnohem lepší software...
Nicméně,MARNĚ čekám na nějakého duchovního nástupce G15/G510...Prostě blok G kláves a možná LCD + podsvícení.Na mebráně nebo mechanice mi nezáleží,na běžném použití cvakající mechaniku fakt nemusím...
Jenže výrobci nic podobného nenabízí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.