Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Legální kopie Blu-ray od dubna

Kdyz uz jste zminili Apple, co uzivatele linuxu (a BSD)? Tem to chodit bude, nebo maji utrum jako obvykle?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Samozrejme, klasika, poctivo platiaci vlastnik BD, ked nemas internet, tak sice mozes mat svoje legalne kopie, ale bez internetu si neskrtnes a kvoli DRM si svoje legalne kopie neprehras.
No fajn, takze vlastne k comu je to dobre? Pirati aj tak zostanu piratmi nadalej a nejake DRM ich trapit nebude.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ono bude v zasade nejjednodussi proste dal pouzivat AnyDVD :). Vsechny oficialni veci nikdy nefunguji tak snadno jako ty neoficialni. No srovnejte si to - Blu-ray trva spustit neco mezi 3-5 minutami (od vlozeni do mechaniky po spusteni samotneho filmu), kdezto piratsky rip v MKV spustim jednim kliknutim nebo v patricnem stolnim prehravaci behem par desitek sekund i s jeho nabehem.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Super:-) Tak to je konečně pořádný důvod k tomu, aby se BD masově rozšířily:-) Ale vážně. Myslíte, že si tímto dělají ze zákazníků legraci, nebo že to myslí vážně? Pokud si budu chtít film zkopírovat, prostě to udělám a rozhodně se nebudu někoho doprošovat o milostivé svolení, navíc zatížené bůhvíjakými ochranami. Proč vymýšlejí něco, co je dávno vymyšlené a navíc, proč fungující a dokonale vymyšlené věci komplikují a sabotují? Víc peněz stejně nedostanou, akorát nasírají těch pár blbců, co jim za produkty ještě platí.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.