Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Lytro připouští spolupráci s Applem

Jistěže když dáte telefonu objektiv, tak fotografie bude řádově někde jinde... Jenže jaksi u telefonu jsou kulaté, mechanické, výjíždějící helblata jaksi nežádoucí.
- To by pak měl iPhone chobot :-)

Mě osobně by se opravdu líbil nějaký samostatný "iShot", který například propojíte s iPhonem přes bluetooth nebo Wifi.
- Oddělením dosáhnete lepší kvalitu u obou věcí - u telefonu i foťáku.
- Na founu pak může zůstat jen přední kamera, pro video hovory a pohotovostní fotografie :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A není pak lepší a k použití jednodušší mít v kapse malý kompaktní foťáček?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo aha, takže ten kdo by chtěl ajfoun ale nechtěl tuhle ftákovinu tak by de facto měl ajfoun bez foťáku? není to trochu padlé na hlavu, hm? ne..... fakt tenhle koncept už je překonaný, viz siemens S55 a jeho připojitelný foťáček.... pravděpodobnější je že udělají nějakou samostatnou ájkravinu....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prosím, prosím, jen to ne!!!! Nedávejte takto skvělou (podpůrnou) technologii do ruky těm klikálistům od Applu!!! Jejich "v jednoduchosti je síla" naprosto degraduje profesionalismus a vytváří infantilní elektronické hračky, které jen stojí uživatele čas a peníze, a (Apple) takto blokují jako patentový trol zařízení, která by tyto technologie využila lépe a radostněji a především by umožnila uživatelům jejich vytěžení až na samou hranici možného. Tak báječná věc jak plenoptické snímání by se mohla stát zajímavým pomocníkem v normálních zrdcadlovkách. Když ji dáte Applu, udělá z toho jen pitomý přívěšek na jejich designovém přístroji a ostatní (výrobci a jejich zákazníci) ostrouhají. Vznikne možná nejlépe fotografující mobil na světe - ale uznám jej teprve, až takto nahradí aspoň střední třídu zrdcadlovek. Pokud toho nedosáhne, nemá právo si uzurpovat takovéto technologie!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.