Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Maxwellové GeForce GTX 860, 870 a 880 vyjdou již v říjnu

Jeste pred deseti dny to byl listopad... Krom zmeny data vydani, ktery je stejne nepotvrzeny, v tomto clanku neni nic noveho.
Nemuzete udelat prehledny clanek bez spekulaci az budou znamy oficialni detaily, nez kazdy tyden vydavat novy clanek s jinym datem vydani?
Kdyz tem zdrojum z netu neveris, tak je nesir a nepouzovej alibisticke "oni psali" (podle kontaktu webu Guru 3D, Podle zpráv japonského webu Hermitage Akihabara).

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Oficiální detaily budou známé v den vydání. Bez ohledu na to, jestli zdrojům z netu věřím nebo nevěřím, je obrat „podle zdroje…“ jediný korektní, který lze v této situaci použít. Nemůžu tvrdit, že má HA nebo Guru 3D pravdivé nebo nepravdivé informace, dokud nebudou potvrzené oficiálně a to se stane až po vydání. Maximálně mohu nepravděpodobné spekulace (např. jako minulý týden, kdy se psalo o vydání v srpnu) vynechat a věnovat se jen reálnějším. Vynechat toto téma až do data vydání rovněž není možné, určité skupině čtenářů by se zase nelíbilo, že oproti ostatním webům málo píšeme o Maxwellu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Takze by ve finale ubyla navstevnost a pocet ctenaru. Skoda, ze je to nad obsahovou kvalitou.
Ale chapu, z neceho zit musite.

Mozna by stacilo oddelit clanky a texty plne domenek a spekulaci. Podobne jako u BLOG tam dat SPEKULACE.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Spekulace jsou královskou disciplínou IT světa chlape (zvláště pak o gpu a cpu)!
Buď rád, že se tu o nich píše a zvláště, že je většinou píše no-X, který je často uvádí na správnou míru a díky svým znalostem je také často vyvrací. Navíc spekulace o termínech vydání ovlivňuje spoustu potencionálních kupců, takže jen houšť a větší kapky :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

cekal bych tady na "deep in it" jinou kvalitu clanku nez na pct, zive, technetu... no-X nechej spekulace OBRovi
"Tento týden se nám opět roztočil spekulační mlýnek, kdy server Guru3D oznámil, že uvedení bude v listopadu. Není to pravda. Server Guru3D čerpal datum ze spekulace serveru SWECLOKERS, uvedení je dříve. Finální kartu by měl ředitel Nvidie ukázat na akci už na konci léta, tedy konkrétně srpna na Quakeconu. Recenze by snad mohly proběhnoput již v září, s reálnou dostupností karet v říjnu. Ostatně toto datum jsem vám naznačil už v první zprávě ze začátku července." Zdroj: tajný

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

budou mit HDMI 2.0?! nebo DP radeji vyssi verze jak , dle diskusi ne spolehlivy soucasny typ 1.2?... Proc se neuvadi u grafik verze HDMI?...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.